slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμβαίνει τώρα: Φυγάδευσαν τους ΠΑΣΟΚους από την Λιτανεία του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα. Οργή για τον υφυπουργό Σπηλιόπουλο, ολόκληρος στρατός για να φυγαδευτεί!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada 

Σκηνές τσίρκου που αμαύρωσαν την Λιτανεία.
150 αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να φυλάξουν τον παγκοσμίως άγνωστο Κώστα Σπηλιόπουλο. Συν την κρατική ασφάλεια, συν την ΕΥΠ αλλά και άνδρες του στρατού!
Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, ειδικά όμως μετά τα γεγονότα με την ανήθικη επίθεση στην ΣΣΕ, άρχισαν τα “Γαλλικά”, με αποτέλεσμα ο “στρατός” που φύλαγε το καμάρι του Έθνους να ενεργοποιηθεί κάνοντας αλυσίδα γύρω του. Ο κόσμος όμως ήταν ασυγκράτητος  και οι πιστοί άρχισαν να ακροβολίζονται στην Τριών Ναυάρχων που είναι γεμάτη νεραντζιές, για να “εξοπλιστούν”.

Ανακοινώνεται αύριο ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Διαβάστε πρώτοι ποιος είναι!!!!

 

Το έγραψε πριν λίγο ο Γ. Πιτταράς στο twitter και το διασταυρώσαμε και αρμοδίως! Πρόκειται για το απόλυτο ξεβράκωμα της κυβέρνησης Παπαδήμου που πλέον ταυτίζεται απόλυτα με το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Δείτε ποιος είναι:

Ι. Βρούτσης: Μήπως μπορεί το ΥΠΟΙΚ να μας δώσει καμιά έξτρα πληροφορία εκτός απ' τη θολούρα «Μεταστέγαση υπηρεσιών»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟN ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θέμα: «Μεταστέγαση υπηρεσιών Υπουργείου Οικονομικών»

Με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για την επικείμενη μεταφορά κεντρικών υπηρεσιών στο πρώην βιομηχανικό κτήριο της καπνοβιομηχανίας Κεράνης, εγείρονται ιδιαίτερα σοβαρά ερωτηματικά, τα οποία είναι απαραίτητο να διευκρινιστούν προτού υλοποιηθεί η εν λόγω απόφαση.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς  έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες  και τα σχολεία του νησιού μας και στις δύο βαθμίδες, ιδιαίτερα στη δευτεροβάθμια, αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα από τις ελλείψεις σχολικών βιβλίων και εκπαιδευτικών με αποκορύφωμα τη κατάργηση ουσιαστικά της δεύτερης  ξένης γλώσσας στα Γυμνάσια της Παροικίας και της Νάουσας. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των γονέων και του Δημάρχου Πάρου, με συνεχείς παρεμβάσεις στους αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες να λυθούν τα προβλήματα, εισέπραξαν κοροϊδία και υποκριτική συμπεριφορά.

3Η ΔΕΚΕΜΒΡΗ - ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ



ΚΕΝΤΡΟ  ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) ΝΑΞΟΥ 
 Αγαπητοί συνάδελφοι, μαθητές, γονείς,
Η 3η Δεκέμβρη παραδοσιακά αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί ημέρα ευαισθητοποίησης- υπενθύμισης της κοινωνίας για τα ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, αλλά και ημέρα άσκησης κοινωνικού ελέγχου, κοινωνικής διαμαρτυρίας και κοινωνικής διεκδίκησης.

Αναφορά Θοδωρή Δρίτσα στον Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο

Αναφορά την με αριθμ. πρωτ. 102/17-11-2011 Επιστολή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων προς τον Πρωθυπουργό κ. Λ Παπαδήμο σχετικά με το έλλειμμα στη συγκοινωνιακή σύνδεση  και την υποστελέχωση και υπολειτουργία των αγροτικών ιατρείων των μικρών κυκλαδονήσων και    προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και  τους Υπουργούς - Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας - Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής - Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων - Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α΄ Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας.

Όταν οι επενδύσεις έχουν... χρώμα

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος Δάκτυλο  Ρήγα καταγγέλλει ο Κώτσος «Θύμα» μικροπολιτικών συμφερόντων, που βάζουν προσχώματα στη λειτουργία μιας πρότυπης βιομηχανικής μονάδας παραγωγής κρέατος, εμφανίζεται να έχει πέσει ο επιχειρηματίας από τη Νάξο, κ. Δημήτρης Κώτσος.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στη zougla.gr, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επεξεργαζόμενο πληροφορίες σχετικά με τα πολιτικά του φρονήματα, τα οποία δεν συνέπιπταν με την ...

ΠΑΓ κάλος στο μυαλό...

Συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή «Le Monde en Marche», έδωσε ο ΓΙΓΑΣ Πάγκαλος.
Στο ξεκίνημα της συνένετυξης αναφέρεται στο "μαζί τα φάγαμε", λέγοντας ότι αυτές οι 4λέξεις τον έκαναν γνωστό στην Ελλάδα και ότι αυτό που είπε έγινε αποδεκτό από λίγους στην Ελλάδα, επιμένοντας και υπερασπίζοντας ότι είχε πει.
Λίγο μετά, στο 2.55 του βίντεο που ακολουθεί, λέει για όσους δεν συμφωνούν με την πολιτική που ακολούθησαν ως κυβέρνηση...

...sont des communistes (είναι κομμουνιστές) sont des fascistes (είναι φασίστες) et est sont des con (και είναι μαλάκες)...

Δείτε το βίντεο για όσους γνωρίζουν τη γαλλική γλώσσα΄




ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, αυτός ο τύπος είναι Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκτρωμα Παπαδήμου.
Σ΄αυτήν την κυβέρνηση έδωσες ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ψήφο εμπιστοσύνης.
Αυτός ο τύπος ρεζιλεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες στο εξωτερικό.

ΕΙΣΑΙ Ή ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ;

Ντροπή χωρίς νομοθετικές πρωτοβουλίες άφησαν τον «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ»

Χωρίς νομοθετικές πρωτοβουλίες ο Α. Γεωργιάδης   Ποιες είναι οι αρμοδιότητές του
Στις 25 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, οι αρμοδιότητες του νέου υφυπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Στον κ.Γεωργιάδη ανατίθεται η εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας, η Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος «Αλιείας».

Αναφορά του βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και τους Υπουργούς - Οικονομικών

Ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α΄ Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας, κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ το με αριθμ. πρωτ. 1921/22-11-11 ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σίφνου κατά του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, που θεσπίστηκε με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Ν.4021/2011.                                                       Αθήνα, 28.11.2011

Αναφορά του βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα για την εξορυκτική εταιρία S&B Κυριακοπουλου στη Μήλο

    Αναφορά του βουλευτή  Θοδωρή  Δρίτσα προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και τους  Υπουργούς - Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής - Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εξορυκτική εταιρία S&B στη Μήλο

Ο ΣΥΡΙΖΑ το λέει κι όχι η ΝΔ: «Φούσκωμα του ελλείμματος του 2009»

[Και γι' αυτό όμως θα μείνει ατιμώρητο το ΠΑΣΟΚ και θα φορτωθεί η ΝΔ και ο Καραμανλής τη διάλυση της χώρας... ]
Ούτε η eurostat, ούτε και η Επιτροπή ζήτησαν από την Ελλάδα να εντάξει στο έλλειμμα του 2009 τα χρέη των νοσοκομείων στο σύνολό τους.

Για «φούσκωμα» των δημοσίων ελλειμμάτων των ετών 2008 και κυρίως του 2009 με τα χρέη των νοσοκομείων, κατηγορεί την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής.....

Αυτή την Σοσιαλιστική πολιτική θα ψηφίσετε κύριοι της ΝΔ ;;;

   

Ωραία Σοσιαλιστική λογική...

Πρώτα ρίχνουμε έξω το κράτος και μετά αρχίζουν τα διλήμματα ...
Είτε θα ΚΟΨΟΥΜΕ τις συντάξεις είτε δεν παίρνει ΚΑΝΕΙΣ ...
Την λεπτομέρεια που λέει ότι οι περισσότεροι ( γιατί υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν συντάξεις με πλασματικές προϋποθέσεις) έχουν ΠΛΗΡΩΣΕΙ κατά την διάρκεια του εργασιακού τους βίου αυτά τα χρήματα για να τα πάρουν όταν γεράσουν την θυμάται κανείς ;;;
Και καλά , από ένα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ υπουργό δεν μας εκπλήσσει αυτή η πρακτική...
Η "ΑΝΤΙΛΑΪΚΉ" όμως "ΔΕΞΙΑ" που "δεν έδινε ικανοποιητικές ΑΥΞΗΣΕΙΣ" όταν ήταν στην εξουσία θα συναινέσει σε αυτή την πρακτική τώρα που στηρίζει την μεταβατική κυβέρνηση ;;
Καιρός να ξεκαθαρίσει για το αν θα ΨΗΦΙΣΕΙ αυτού του είδους την οικονομική πολιτική...

Τι είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ρήγας μόλις άκουσε για τις αρχηγικές βλέψεις του Ραγκούση;

Συνέντευξη σε τοπικό ραδιόφωνο της Νάξου (Μεσόγειος 105,4) έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, Ρήγας και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πως σχολιάζει το ότι ο Ραγκούσης θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Ο εκλεγμένος απ' τον λαό κ. Ρήγας, σε αντίθεση με τον δύο φορές δοτό Ραγκούση, είπε ότι είναι θεμιτό να έχει ο καθένας φιλοδοξίες.
Τότε ο δημοσιογράφος του είπε:
"Άρα και εσείς μπορεί να θέλετε να γίνετε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ"

και ο Ρήγας απάντησε:

"Θα μπορούσα αλλά δεν έχω καβαλήσει ακόμα το καλάμι"...

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ή αλλιώς...
ο νοών νοείτω

Μανώλης εξ Απειράνθου

Αποχή των δικηγόρων Νάξου από τα καθήκοντά τους την 1η Δεκεμβρίου 2011,


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, συνήλθε σε  έκτακτη συνεδρίαση στις  29/11/2011  και αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους   την 1η Δεκεμβρίου 2011, ημέρα πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ,  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για  την επιβολή των  άδικων και  σκληρών κυβερνητικών μέτρων  που λαμβάνονται από την κυβέρνηση και πλήττουν το σύνολο των Ελλήνων πολιτών τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά τους και ιδιαίτερα τους δικηγόρους με το άνοιγμα του δικηγορικού λειτουργήματος, που θα επιτρέψουν τη λειτουργία πολυεπαγγελματικών εταιριών, και θα βλάψουν υπέρμετρα ειδικά τους νέους συναδέλφους. Ακολουθεί η ανακοίνωση….

e-Επιλογές της 29/11/2011


Η ΠΙΚΡΑ του Γ. Καρατζαφέρη δεν κρύβεται...
Ενεφανίσθη και άλλος που ενδιαφέρεται να οδηγήσει στο μέλλον το ΠΑ-ΣΟΚ...
Δείτε πως προσπαθούν να παρουσιάσουν τον ΓΑΠ ως ήρωα..και μετά ψάχνουμε τα "μυστικά" κονδύλια...
Όλα τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από την Ε.Ε
Δραχμή: άπαντες προετοιμάζονται πλην της Ελλάδας!!
Πατρών Xρυσόστομος: "Με σύστημα χτύπησαν ιστορία, Εκκλησία και αξίες"
Αθάνατο ΠΑΣΟΚ! Μπράβο. Respect.
Όταν στον Γοργοπόταμο στέλνεις τον Γραμματέα Καταναλωτή, είναι ώρα να φεύγεις!!!
 Άνθρωπος της Ντόρας η μεταγραφή Ροντούλη!
Αλήθειες και ψέματα για την δραχμή
Αυτοκτονία για την Ελλάδα το Αγγλικό Δίκαιο
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την 1η Δεκεμβρίου λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Το σχόλιο του Χάρρυ Κλυνν για το σημερινό δελτίο του ΣΚΑΪ
Επίθεση Ν.Δ. εναντίον ΠΑΣΟΚ
Δημοκρατική Αριστερά: Η Κομισιόν εξαφάνισε το Καστελόριζο
"Η πιο ανήθικη, άδικη και ουσιαστικά παράνομη μεθόδευση των δύο τελευταίων χρόνων"
Τι είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ρήγας μόλις άκουσε για τις αρχηγικές βλέψεις του Ραγκούση-Νταλάρα;
Ο ΣΥΡΙΖΑ το λέει κι όχι η ΝΔ: «Φούσκωμα του ελλείμματος του 2009»
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!
ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
Πρώτη δικαστική απαγόρευση κατά της ΔΕΗ στην Αττική!
Δείτε πως προσπαθούν να παρουσιάσουν τον ΓΑΠ ως ήρωα..και μετά ψάχνουμε τα "μυστικά" κονδύλια...
Μαντέψτε...
Σας προβληματίζει;

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ

Γράφει ο Δημήτρης Μιχαλέλης

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, το βασικό πολιτικό επιχείρημα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ήταν «για όλα φταίει ο Καραμανλής».
Τελικά, φταίει -όντως- ο Καραμανλής, αλλά φταίει για τη σύγκριση, η οποία πλέον αβίαστα γίνεται.
Τη σύγκριση δύο πολιτικών: Καραμανλή - Παπανδρέου.
Αμφότεροι δραπέτευσαν!

Ο ένας, όμως, παραδίδοντας τη χώρα ομαλά και μέσω δημοκρατικών διαδικασιών.
Ο άλλος παραδίδοντας τη χώρα υποδουλωμένη οικονομικά και χρεωκοπημένη πολιτικά.

Ο ένας σήκωσε το βάρος των λαθών του.
Ο άλλος δεν άντεχε να σηκωθεί από την καρέκλα...

Ο ένας το ’09 ζήτησε συναίνεση και εισέπραξε άρνηση.
Ο άλλος ζήτησε συναίνεση και απαίτησε υποταγή.

Ο ένας πρότεινε σκληρά μέτρα και ζήτησε έγκριση από τον λαό.
Ο άλλος πρότεινε «λεφτά υπάρχουν» και ζήτησε έγκριση από την τρόικα!

Δεν πρόκειται για δύο κόσμους! Πρόκειται για άλλους κόσμους.

Και γι’ αυτήν τη σύγκριση, όντως, φταίει ο Καραμανλής.


ΠΗΓΗ: REALNEWS 27/11/2011

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011


   Χαράλαμπος Κόκκινος
         kokkinosxar@yahoo.gr
            Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
           Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου.



Σύρος  30- 11 – 2011

ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ

Το «γαϊτανάκι» των αντιλαϊκών μέτρων συνεχίζεται. Η ελληνική κοινωνία στοχοποιείται!!! Ο λαός μας υποφέρει.
Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην αδιέξοδη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική που με τις επιλογές της οδηγεί την κοινωνία και όλους τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και στη φτώχια.
Η εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας – «απόλυσης» στο Δημόσιο, ο Προϋπολογισμός της λιτότητας και της  οπισθοδρόμησης του 2012 , τα επιπλέον εισπρακτικά-αντιλαϊκά μέτρα ύψους εφτά (7) δις ευρώ  που καλείται να επωμισθεί ο ελληνικός λαός το 2012, αποτελούν την αρνητική συνέχεια της διαρκούς υποβάθμισης της καθημερινότητάς μας και της ζωής μας.
Αυτές  οι  ανάλγητες  πολιτικές επιλογές που εφαρμόζονται τα τελευταία δύο (2) χρόνια οδηγούν τους εργαζόμενους σε απόγνωση και την κοινωνία σε εξαθλίωση.
Το σύνολο των εργαζομένων   έχει πληγεί με περικοπές μισθών, με καταστρατήγηση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και κατάργηση των κεκτημένων . Βιώνουν την αβεβαιότητα την αγωνία και την ανασφάλεια για το αύριο.
 Οφείλουμε ενωμένοι και  αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τις βάρβαρες και άδικες πολιτικές.
Ο περιφερειακός συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» καλεί  όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Απεργία που έχουν εξαγγείλει από κοινού οι δύο τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε. την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 και στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στα νησιά της περιφέρειάς μας.

Αγωνιζόμαστε να αλλάξει αυτή η πολιτική
Υπερασπιζόμαστε τα δημόσια κοινωνικά αγαθά
1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011 – ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ -  ΜΑΖΙΚΑ


Χαράλαμπος Κόκκινος

Αναβολή του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις 5 Δεκέμβρη 2011.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της γενικής απεργίας  που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και Π.Ν.Ο., η προγραμματισμένη για την 2-12-2011 συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, αναβάλλεται για την Δευτέρα 5-12-2011 και ώρα  10:00 π.μ. σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης που αναγράφονται στην με αριθμ. πρωτ. 87009/8130/25-11-2011 πρόσκληση Περιφερειακού Συμβουλίου.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΓΚΟΥΦΑΣ