slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κονδύλια από το Πρόγραμμα της Τεχνικής Βοήθειας στους Δήμους των Κυκλάδων

Με το ποσό των 50.000 ευρώ ενισχύεται κάθε Δήμος των Κυκλάδων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Τεχνικής Βοήθειας, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία ωρίμανσης των έργων και να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση τους και η απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ. Η αρχική απόφαση εξαιρούσε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξαιτίας της ένταξης της στις Περιφέρειες του Στόχου 2. Στην συνέχεια όμως, σε...

Παιδιά ντροπή! Μιλάει ο αρχηγός και εσείς κάνετε χαβαλέ;


Πολύ καλά έκανε το ΠΑΣΟΚ και ονόμασε "ανοιχτή" τη συγκέντρωσή του στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί ήταν όντως ανοιχτή! Έμπαζε από παντού!!!

Εκατοντάδες φωτογραφίες, όπως η διπλανή κυκλοφορούν από χθες στο Διαδίκτυο για να αποδείξουν την τεράστια...
απήχηση που είχε στους συντοπίτες του, το κάλεσμα του Βαγγέλη Βενιζέλου...

Η εικόνα έχει προκαλέσει μεγάλη γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, στελέχη του οποίου όμως...
είχαν προειδοποιήσει ότι θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί ένα τέτοιο εγχείρημα!

Στο λιμάνι χθες πήγαν 1.800-2000 άτομα, δηλαδή την πλάτη του στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ γύρισαν οι οι τέσσερις στους πέντε ψηφοφόρους που το 2009 είχαν ψηφίσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο (προσοχή, όχι το ΠΑΣΟΚ αλλά τον Βενιζέλο!!!)

Αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να πείσει ούτε τους δικούς του... πού πάει; 



ΞΕφτίλα ΠΑΣΟΚ!!! «Τα ψηφοδέλτια δεν θα είναι στην ώρα τους»

Να δείξουν ανοχή οι υπηρεσίες των Περιφερειών, που υπάγονται στον οικείο Αντιπεριφερειάρχη, σε ενδεχόμενη εύλογη καθυστέρηση της παράδοσης των ψηφοδελτίων από τα κόμματα, ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, ζητά με εγκύκλιό του ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης.
Στην εγκύκλιό του, ο κ. Γιαννίτσης αναφέρει ότι η προθεσμία κατά την οποία υποχρεούνται τα κόμματα, οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι, να παραδώσουν στον οικείο Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας έδρας του νομού, επί αποδείξει, επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων, για τις ανάγκες των εκλογικών τμημάτων του οικείου νομού, είναι οκτώ ημέρες πριν από την ψηφοφορία.

Ωστόσο, επισημαίνει ότι επειδή η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι περιορισμένη και οι σχετικές προθεσμίες ιδιαίτερα πιεστικές, είναι σκόπιμο (οι υπηρεσίες) να επιδεικνύουν ανοχή και να παραλαμβάνουν για όλους τους συνδυασμούς εντός ενός ευλόγου χρόνου, από τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, τα αποστελλόμενα έντυπα ψηφοδέλτια, καθώς έτσι διευκολύνεται η ομαλή προετοιμασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Άδωνις Γεωργιάδης για Κ. Καραμανλή και "Λούη" Καμμένο... όπως λέει (βίντεο)

Δεν λέει να τελειώσει η κόντρα Άδωνι-Πάνου. Ο Άδωνις επιμένει να του αντιπαρατεθεί κάποιος από τους ΑΝΕΛ, ενώ ο Πάνος επιμένει να μην μιλάει μαζί του. Μάλιστα μετά το χθεσινό φάουλ του Καμμένου στον Αυτιά, όπου φάνηκε να φυγομαχεί, ο Άδωνις έχει αέρα στο πανιά του. Δείτε τη σημερινή συνέχεια από την πλευρά του Άδωνι:

Αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 6 Μαΐου 2012.
Η «στημένη» απαξίωση του πολιτικού συστήματος από το ίδιο το ΜΠΑΤΣΟΚ και τα φερέφωνά του καλά κρατεί.
Μια στημένη απαξίωση που έχουν ένα και μόνο στόχο.
Να αποτρέψουν τον Έλληνα από το να πάει να ψηφίσει, αφού «όλοι ίδιοι είναι»
Μα ποιον ευνοεί κάτι τέτοιο πλην ΜΠΑΤΣΟΚ;

Και να η απόδειξη:...
Στις εκλογές του 2004, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του ypes.gr, η ΝΔ πήρε 3.359.068 ψήφους και το ΜΠΑΤΣΟΚ 3.002.531 ψήφους.
Τότε όλοι μίλησαν για θρίαμβο της ΝΔ και συντριβή του ΜΠΑΤΣΟΚ.
Στις εκλογές του 2009 η ΝΔ πήρε 2.295.719 και το ΜΠΑΤΣΟΚ 3.012.542 ψήφους.
Δηλαδή το ΜΠΑΤΣΟΚ πήρε 10.000 ψήφους παραπάνω από ότι το 2004.
Με τον ίδιο αριθμό ψήφων η συντριβή μετατράπηκε σε θρίαμβο.
Τι είχε συμβεί;
Μα είναι ολοφάνερο.
Οι ψηφοφόροι της ΝΔ «τσίμπησαν» στα όπως αποδείχθηκε, δήθεν σκάνδαλα των υπουργών της ΝΔ και απείχαν από τις εκλογές, τιμωρώντας, έτσι τουλάχιστον νόμισαν, τον Καραμανλή.
Η αλήθεια είναι ότι η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ, έφερε το ΓΑΠ στην εξουσία και έγινε ότι μέχρι τώρα έχει γίνει.
Κάτι ανάλογο επιχειρείται και πάλι.
Το σλόγκαν «όλοι ίδιοι είναι» έχει πνευματικούς γονείς το ΜΠΑΤΣΟΚ.
Συμφέρει το σύστημα ΜΠΑΤΣΟΚ η ΑΠΟΧΗ από την κάλπη.
Θέλετε κι άλλη απόδειξη; ......
Από το 1974 κι εδώ, όποτε η ΝΔ ήταν στο κατώφλι εκλογικής νίκης, εμφανιζόταν κάποιο κόμμα στα δεξιά της.
1977 και 1981 η ΕΠΕΝ των Θεοτόκη ,Στεφανόπουλου.
1990 η ΔΙΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου
2000 το ΚΕΠ του Αβραμόπουλου (αλήθεια πόσοι θυμούνται το γεύμα Καραμανλή-Αβραμόπουλου στο Διόνυσο; πόσοι θυμούνται ότι οι εκλογές τότε χάθηκαν με 70.000 ψήφους διαφορά, μια διαφορά που κάλιστα θα είχε εξανεμιστεί με τη συμμετοχή Αβραμόπουλου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;)
2007 και μετά, ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.
2012, όχι ένα αλλά 4 κόμματα στα δεξιά της ΝΔ: ΛΑΟΣ, Καμμένος, Χρυσή Αυγή(αναρωτηθείτε ποιανού δημιούργημα είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής;), Ντόρα.
Όλα τούτα μόνο τυχαία δεν ήταν και δεν είναι.
Το σύστημα ΧΟΥΝΤΟ-ΜΠΑΤΣΟΚ έχει ισχυρά πλοκάμια παντού και παλεύει με κάθε τρόπο να παραμείνει στη νομή της εξουσίας.
Επιθυμεί να μπει στην κυβέρνηση.
Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.
Και έχω την εντύπωση ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΕΙΧΑΝ το 2009, κάτι μας οφείλουν.
Μην τιμωρήσετε άλλο τους ίδιους τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2012.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Νέες καταγγελίες των μαθητών του ΓΕΛ Νάξου – Νιώθουν αδικημένοι και εξαπατημένοι

Νέες καταγγελίες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Νάξου, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι, παρ’ όλο τον αγώνα που έδωσαν με την 18ήμερη κατάληψη του σχολείου τους δεν είδαν να αλλάζει κάτι ουσιαστικό όπως περίμεναν και τους υπόσχονταν οι πάντες.
Τα προβλήματα με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Γατσωτή δεν έχουν σταματημό, ενώ στην όλη υπόθεση εμπλέκεται και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Μιχαλόπουλος ο οποίος ήταν και αυτός που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση για τα όσα είχαν καταγγελθεί από τους μαθητές και που στο πόρισμά του αναφέρει ότι δεν προκύπτουν ευθύνες. Όπως τονίζουν οι μαθητές, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον κ. Μιχαλόπουλο, απορίας άξιο είναι πως μπόρεσε να βγάλει το πόρισμά του με μια μόνο επίσκεψη στο σχολείο και με τις μαρτυρίες τριών μόνο παιδιών....

Προφυλακίστηκε η Ρωσίδα πόρνη που πάσχει από AIDS

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται η 22χρονη ιερόδουλη που σκόρπισε τον τρόμο στην Αθήνα. Ανοιξε και πάλι ο παράνομος οίκος ανοχής παρά το γεγονός πως οι αρχές τον έχουν σφραγίσει 7 φορές.
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα η πόρνη Tatiana Bukhtoyarova του Sergei και της Nadeza, που πάσχει από AIDS και έκανε σεξ δίχως προφυλάξεις με πολλούς πελάτες της.

Εχει παρελθόν το κόμμα του Καμμένου

    Εχει παρελθόν το κόμμα του Καμμένου
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε ξεκινήσει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα ο Καμμένος, πολύ πριν διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία και προχωρήσει στη

δημιουργία κόμματος.

Το paraskhnio.gr βρέθηκε σε πηγαδάκι νεοδημοκρατών βουλευτών που θυμήθηκαν ένα περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στις αρχές του

Φθινοπώρου. Ο Καμμένος είχε προσκληθεί σε κάποια κοινωνική εκδήλωση για Σαββατοκύριακο στη Λακωνία και όταν έφτασε εκεί , είχε πει ότι θα περιόδευε την επομένη στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα σε Ρόδο , Κω κτλ.

Οι συνδαιτυμόνες του απόρησαν για τη δραστηριότητα του και παρά τις ερωτήσεις που του έκαναν , δεν πήραν καμία ικανοποιητική απάντηση. Επομένως, ούτε τυχαία, ούτε ξαφνικά … αγανάκτησε ο… Ανεξάρτητος Έλληνας.

Μεγαλειώδης η χθεσινή ομιλία του Γιάννη Βρούτση....


Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Απριλίου, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αμαλία », ο Ναξιώτης υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία Γιάννης Βρούτσης , είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με εκατοντάδες Κυκλαδίτες , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και τον τίμησαν με την παρουσία τους.
Στην ανθρώπινη και περιεκτική πολιτική του ομιλία ανέπτυξε διεξοδικά το οικονομικό Κυβερνητικό Πρόγραμμα της Ν.Δ. και τόνισε με έμφαση ότι ο αρχηγός της και αυριανός Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποτελεί την εγγύηση για την εφαρμογή των προεκλογικών εξαγγελιών.
Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει πολιτική σταθερότητα μετά της εκλογές της 6ης Μαΐου μέσα από την αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Σ ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η Χώρα μας άλλα και το πολιτικό μας σύστημα , ο Γιάννης Βρούτσης με τη συγκέντρωση αυτή απέδειξε, - πάνω από 700 άτομα υπολογίζουν οι γνώστες του χώρου - για άλλη μια φορά ότι αποτελεί μια σταθερή δύναμη ανάπτυξης και προοπτικής για της Κυκλάδες μας.
Άλλα και οι Κυκλαδίτες που ανταποκρίθηκαν για μια ακόμα φορά στο κάλεσμα του ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ την μεγάλη εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο του Κυκλαδίτη , του Ναξιώτη Γιάννη Βρούτση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί ετεροδημότες, από όλα τα κυκλαδονήσια οι οποίοι έφτασαν από νωρίς στο ξενοδοχείο «Αμαλία », για να ακούσουν τα λόγια του Γιάννη Βρούτση....



Συνιδιοκτήτης σε ροζ ξενοδοχείο ο Νίκος Μιχαλολιάκος

 

Το όνομα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής φιγουράρει στο Διοικητικό Συμβούλιο ροζ ξενοδοχείο. Διαβάστε για τη σχέση του Νίκου Μιχαλολιάκου με το "Νew Dream"

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως κάνει "χρυσές δουλειές" καθότι όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου "Νew Dream".

Ως υπεύθυνη διαχείρισης του New Dream φέρεται η εταιρεία "ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε".

Συγκεκριμένα, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους: Αθανάσιο Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών ο οποίος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, από την Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικο Πεύκη, η οποία είναι αντιπρόεδρος και από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, ο οποίος είναι μέλος.

Μάλιστα πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση καθώς πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγό του και τον αδερφό της.

"Το ξενοδοχείο "New Dream", αποτελεί στέγαστρο ονείρων, ξυπνάει ένστικτα αναζωογονώντας τη σχέση σας...Η ερωτική και ευχάριστη προδιάθεση είναι διάχυτη και σε όλα μας τα δωμάτια διακοσμημένα στις αισθησιακές αποχρώσεις ροζ, μοβ και κόκκινων χρωμάτων, από τα οποία εσείς θα διαλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει", αναγράφεται στην ιστοσελίδα του.

Παράλληλα, σύμφωνα με το "Έθνος", οι αποκαλύψεις δε σταματούν εκεί καθώς τον Αύγουστο του 2010, στο ξενοδοχείο είχε σημειωθεί ληστεία σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια.

"Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες", αναφέρει μια μέρα μετά στο επίσημο δελτίο της αστυνομίας.

Στο δελτίο δε φαίνεται αν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός απασχολούνταν με ή χωρίς χαρτιά.

Πέρασε το τεστ της Κρήτης ο Σαμαράς

 Πέρασε το τεστ της Κρήτης ο Σαμαράς
Ικανοποιημένοι δηλώνουν στην λεωφόρο Συγγρού για την συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης .

Το κλειστό γυμναστήριο της πόλης γέμισε , έστω και την τελευταία στιγμή και το κλίμα ήταν ζεστό .

Σε μια περιοχή που θεωρείται κάστρο του ΠΑΣΟΚ , η ομιλία Σαμαρά είχε περισσότερο κόσμο από εκείνη του Ευαγγέλου Βενιζέλου.

Ήταν ένα δύσκολο τεστ που πέρασε η ΝΔ με επιτυχία , που δείχνει το δρόμο της νίκης επιμένουν στην Λεωφόρο Συγγρού .

   Πηγή:parapolitika.gr

Πρωταθλητής Κυκλάδων ο ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια"

Ο ΑΠΑΣ επιβλήθηκε  με 65-63 επι του Πανναξιακού στον τελικό του FINAL 4 - Μπάσκετ και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Η ομάδα της Απειράνθου ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με νταμπλ σκορ 20-10. Το ίδιο περίπου σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Ο Πανναξιακός άργησε να βρει ρυθμό, έκανε πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση και βρέθηκε στο τέλος του ημιχρόνου να χάνει με 44-21. Στην επανάληψή τα πράγματα άλλαξαν ο Πανναξιακος αντέδρασε, ισορρόπησε το παιχνίδι, έπαιξε πιο ορθόδοξα και ...

Η προκλητική προεκλογική εκστρατεία του κ. Ψυχάρη

Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Ανδρέα  Ψυχάρη.
Δεν τον γνωρίζω καν.
Μπορεί να είναι εξαιρετικός νέος και ακόμα  καλύτερος διπλωμάτης.
Μπορεί να προσφέρει και υπηρεσίες στη ΝΔ.
Και άλλοι το κάνουν αυτό.
Όμως, ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης...
εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του μπαμπά του, τυγχάνει σκανδαλώδους εύνοιας και προνομιακής μεταχείρισης από τα...

Τόσο κόσμο συγκέντρωσε το ΠΑΣΟΚ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (φωτό) Read more: http://www.seleo.gr/ind

Επειδή οι τηλεοπτικές κάμερες πολλές φορές "λένε" ψέματα. Δείτε εικόνες από ψηλά από την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του Ε.Βενιζέλου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Άδωνις vs Καμμένος




 

Ποιον Πρωθυπουργό θέλετε στο Σικάγο;

Γεμίσαμε εθνικούς τσαμπουκάδες. Περίσσεψε η γνωστή «ελληνική» ψευτομαγκιά. Όλο το έλλειμμα εθνικής αυτογνωσίας έλαμψε στα χρόνια που ακολούθησαν την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Κανένα ίχνος αυτοκριτικής. Κανένα σχέδιο. Μόνο τσαμπουκάς. Πάντα, για ότι κακό μας συμβαίνει φταίει κάποιος ή κάτι άλλο. Μάθαμε τα αυτιά μας να θέλουν να ακούν μόνο .....

Ψέμματα Καμμένου


Fwd: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ

 ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ στο OceanMojo


Με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα η Μελίνα Ασλανίδου απογειώνει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι: ένα εκρηκτικό live! ..Στις 4 Μαίου στο Ocean Mojo ….
Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής, πιο λαϊκότροπα μουσικά μονοπάτια και η δυνατή συμμετοχή του κόσμου κάνουν μοναδική την κάθε της παράσταση!
Η φετινή παράσταση ξεκινάει με ένα νέο τραγούδι από την νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο  Φεβρουάριο. «Το κρύο και η μοναξιά» σε μουσική Jimmy Καρυστινού και Σάννυς Μπαλτζή, περνάει σε ροκ διασκευές και....

ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Απεργία 1η Μάη 2012
 «Αν σας περνάει η ιδέα στα σοβαρά πως με τις κρεμάλες σας μπορείτε να σταματήσετε τον αγώνα εκατομμυρίων εργατών, που αν και γονατισμένοι από την καταπίεση εξεγείρονται, είστε, μα την αλήθεια, φτωχοί τω πνεύματι. Να περιμένετε το τέλος. Αν δεν το περιμένετε, εγώ σας το αναγγέλλω. Γύρω σας, δίπλα σας, πάνω σας, απ΄ όλες τις μεριές θεριεύει μια φωτιά. Μπορείτε να την αγνοείτε αλλά δεν μπορείτε να την αποφύγετε. Θα ‘ρθει μια εποχή που η σιωπή μας στον τάφο θα είναι πιο ισχυρή από τις φωνές που στραγγαλίζετε σήμερα»
Απολογία  Σπαις, Σικάγο 1886
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 11π.μ

Ομιλία υπ. βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, Γ. Βλασερού

Συνάντηση Κυκλαδιτών με Γ. Βλασερό στο Γαλάτσι
 «Προτεραιότητα η Υγεία των Κυκλαδιτών»
 Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, με μεγάλη προσέλευση και έντονο κυκλαδίτικο «παλμό» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η προγραμματισμένη ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ, Ναξιώτη καρδιολόγου, Γιάννη Βλασερού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί ετεροδημότες Κυκλαδίτες, οι οποίοι έφτασαν από νωρίς στο....