slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Α. Σαμαράς: «Συστράτευση όλων για να μπορώ να κυβερνήσω» ... ακόμα και της Ντόρας

Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι η μόνη ασφαλής λύση για τη χώρα, τονίζει σε συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς.


«Λύστε μου τα χέρια για να κυβερνήσω», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που επικρατήσει ακυβερνησία, η κρίση θα βαθύνει.

Ο κ. Σαμαράς, χαρακτηρίζει τη ΝΔ ως «τη μόνη συντεταγμένη δύναμη σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει» και τονίζει ότι μόνο η ΝΔ «μπορεί να δώσει μία σταθερή κυβέρνηση ικανή να αλλάξει την στην Ελλάδα όσα πρέπει να αλλάξουν, να διαπραγματευθεί στο εξωτερικό, να δώσει στη χώρα αίσθημα ασφάλειας και προοπτικής».

Απευθύνει προσκλητήριο πανστρατιάς προς όλες τις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς, λέγοντας ότι δεν αποκλείει ακόμη και όσους προκάλεσαν τραύμα και σήμερα θέλουν να το θεραπεύσουν, φράση που ερμηνεύεται ότι δεν αποκλείει ακόμη και την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, επιτίθεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμένου στους οποίους καταλογίζει ότι υπονομεύουν την παράταξη.

Ο κ. Σαμαράς δηλώνει ακόμα ότι θα αγωνιστεί για να αποφευχθούν νέες μειώσεις συντάξεων και ότι θα επεξεργαστεί ισοδύναμα μέτρα για να μη πληγούν περαιτέρω όσοι ήδη δοκιμάζονται. Διευκρινίζει ότι «από τα 3 δισ. που προβλέπονται να συμφωνηθούν τον Ιούνιο για το 2012 και από τα άλλα 7 δισ. για το 2013-14 έχουμε ήδη εξασφαλίσει ότι δεν θα αφορούν νέους φόρους ή αύξηση υφιστάμενων φόρων» και προσθέτει ότι «δεν θα θίγουν τους πιο αδύναμους».

Σημειώνει ότι εφόσον εκλεγεί, η πρώτη προτεραιότητα θα είναι η ανάκαμψη, τονίζοντας ότι η ΝΔ έχει για αυτό μία δέσμη μέτρων, όπως πχ την άμεση ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ, από το οποίο μένουν αναξιοποίητα σχεδόν 14,5 δισ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών είναι ένα από τα μέτρα για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, αλλά πρέπει «να εξασφαλίσουμε αντισταθμιστικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες και εγγυήσεις ασφαλείας». Υπογραμμίζει παράλληλα, ότι τα κέντρα αυτά δε θα είναι για την επ' άπειρον φιλοξενία των παράνομων μεταναστών, αλλά μέχρι να αρχίσει η επαναπροώθησή τους.

Απεργία στο ΔΟΛ

Οι κινητοποιήσεις στον χώρο του Τύπου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με την ΕΠΗΕΑ να ανακοινώνει 24ωρη απεργία από το πρωί της Δευτέρας ως το πρωί της Τρίτης. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταγγέλλει την εργοδοσία του Δ.Ο.Λ. για την άδικη και αναίτια απόλυση της συνδικαλιστικής εκπροσώπου των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται...στον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ και κηρύσσει 24ωρη απεργία από τις 6 πμ της Δευτέρας 2 Απριλίου, μέχρι τις 6 πμ της Τρίτης 3 Απριλίου 2012, ζητώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης της συνδικαλίστριας συναδέλφου μας Γιάννας Σακελλαρίου.

Καλεί δε, όλα τα μέλη της που εργάζονται στον παραπάνω Οργανισμό, να συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία αυτή.

Συνάδελφοι,
Είναι προφανές ότι οι εργοδότες προσπαθώντας να κάμψουν την αντίσταση των εργαζομένων, καταφεύγουν ακόμη και σε απολύσεις συνδικαλιστών, προκειμένου να επιβάλλουν κλίμα τρομοκρατίας και να συνεχίσουν ανενόχλητοι την άγρια και πρωτοφανή επίθεση που έχουν εξαπολύσει κατά των εργαζομένων, με τις ευλογίες ενός σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που προσπαθεί, στο όνομα μίας οικονομικής κρίσης που το ίδιο προκάλεσε, να αποδομήσει κάθε εργασιακή σχέση και να εξαθλιώσει τους εργαζόμενους.

Στον αγώνα που δίνουμε για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας μας, για Σ.Σ.Ε. που θα μας εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας, όπλα μας είναι η δυναμικότητά μας, η ενότητα και η αλληλεγγύη.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε φρένο στην ασυδοσία των αφεντικών.
Καλούμε τα σωματεία της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ , της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΠΠΗΤ, να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας, με κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων των μελών τους που εργάζονται στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, για την άμεση ανάκληση της άδικης απόλυσης της συνδικαλίστριας συναδέλφου Γιάννας Σακελλαρίου».

Νέα απεργία στον «SENTRA FM»

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ , αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «SΕΝΤRΑ FM » από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 31 Μαρτίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 3 Απριλίου 2012.

Οι εργαζόμενοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με την κατάφωρα παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική τακτική των «μηνιαίων εκκαθαρίσεων», που ακολουθεί η εργοδοσία του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ». Έτσι η εργοδοσία προχώρησε στις απολύσεις των δημοσιογράφων Ξανθίππης Γιαννάκου και Έλενας Κεφαλά, της διοικητικής υπαλλήλου Ελευθερίας Αβραμίδου και ενός τεχνικού, μέλους της ΕΤΕΡ.

Οι Ενώσεις ζητούν:

* Την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων συναδέλφων.
* Να σταματήσει αμέσως η τακτική των εκκαθαρίσεων».

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (1-4-2012)

Δείτε τα:

Δυστυχώς δεν είναι Πρωταπριλιάτικο χωρατό Αύξηση 6% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Πρωταπριλιά

Από την 1η Απριλίου οι ακτοπλοϊκές εταιρείες αυξάνουν την τιμή των εισιτηρίων ενώ παράλληλα μειώνουν την ταχύτητα των πλοίων. Οσοι λοιπόν ετοιμάζεστε τις μέρες του Πάσχα να ταξιδέψετε με πλοίο για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα δείτε τις τιμές των εισιτηρίων αυξημένες κατά 6%.
 Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες προχωρούν ήδη στην έκδοση ακριβότερων εισιτηρίων, ενώ αρκετές ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανεβάσουν τα τιμολόγιά τους από αύριο το πρωί.
Παράγοντες της τουριστικής αγοράς επιμένουν παρά ταύτα ότι «σε σχέση με πέρυσι το Πάσχα οι τιμές των εισιτηρίων κινούνται στα ίδια επίπεδα», αφού τους προηγούμενους μήνες είχαν μεσολαβήσει μικρές μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων.
 Για παράδειγμα αν κάποιος επιθυμεί να ταξιδέψει για .....

Μειώνοντας τα σκουπίδια μας: Λύσεις και Προτάσεις

LOW COST ZERO WASTE MUNICIPALITY
(1G-MED08-533)

Ενημερωτική Ημερίδα

«Μειώνοντας τα σκουπίδια μας: Λύσεις και Προτάσεις»
 09 Απριλίου 2012 και Ώρα 18:00
Πολιτιστικό Κέντρο Πρώην Σχολής Ουρσουλίνων, Κάστρο Χώρας Νάξου
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:00

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας του Πανναξιακού οτι  η αναμέτρηση ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ για το πρωτάθλημα της Δ εθνικής την ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 13:00 θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά από το γνωστό κανάλι του Πανναξιακού στο ιντερνετ στη διεύθυνση:
sportscaster:Μιχάλης Καβουρας
Επίσης καλούμε όλους τους φιλάθλους του Πανναξιακού στο λεκανοπέδιο να ενισχύσουν την ομάδα μας από κοντά δίνοντας το παρόν  στο γήπεδο της Ηλιούπολης.
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η ΑΞΩΤΟΒΟΥΡΛIΩΤΙΚΗ ΟIΚΟΓΕΝΕIΑ ΤΣΑΦΟΥ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤιΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΤΣΑΦΟΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δανακιωτών Νάξου «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ»_σας προσκαλεί
να τιμήσετεμε την παρουσία σας την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την
Κυριακή, 1 Απριλίου 2011 και ώρα 19.00, στον Δανακιώτικο Σύλλογο,
Ερνέστου Κουρτίου 15β στο Γαλάτσι,
με θέμα:
Η ΑΞΩΤΟΒΟΥΡΛIΩΤΙΚΗ ΟIΚΟΓΕΝΕIΑ ΤΣΑΦΟΥ
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΤΣΑΦΟΣ
Από τον υπό έκδοση Β τόμο του...... 

Νάξος Δίαθλο Naxos Duathlon


ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ

Το πρωη της επομενη ημερας 1η Απριλιου 2012 το πρωτο Δίαθλο είναι γεγονος.


Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.!!!

Τρέξιμο 3 χιλιόμετρα Ποδήλατο 13 Χιλιόμετρα και τέλος άλλα 3 χιλιόμετρα στην πανέμορφη παραλία της Πλάκας.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & όποιος δεν έχει ποδήλατο θα διατεθούν ΔΩΡΕΑΝ ποδήλατα. 

Γεμίζουμε με ενέργεια και καθαρό αέρα και συμμετέχουμε στο 1ο Δίαθλο στην Νάξο. ΩΡΑ έναρξης εγγραφών 10:00 το πρωί.

συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Θα μας τρελάνει ο Μπένυ !!! Το προεκλογικό σποτάκι ΠΑΣΟΚ ξεκινάει από τον Ιούνιο του 2011!!! (βίντεο)

Και πριν ποιος κυβερνούσες ρε μ@λ@κ@@; 
Ο Καραμανλής; Δείτε την αρχή για να τους σιχαθείτε... στη συνέχεια ούτως ή άλλως μαλακίες λένε:

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;...

   …..Αν οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι είναι κουρασμένοι κάνε και καμία αλλαγή να  τους 

ξεκουραστούν. Η  αστυνομία  περνά από εκεί .το γραφείο του εισαγγελέα είναι στη πλατεία, το Δημοτικό Μέγαρο ποιο κάτω όλο και κάποιος από το Δήμο θα περνάει  από εκεί τι διάολο  κάνεις δεν βλέπει;

Βεβαία αν το άθλιο αυτό θέμα αφορούσε τον Απόστολο τα Ναξιακά συστημικά ΜΜΕ  θα ήταν λαλίστατα, άλλα ξέχασα αυτά ασχολούνται με υψηλή πολιτική  

 

Από αναγνώστη  naxosfan

Πριν μιάμιση ώρα μια γυναίκα παραλίγο νασκοτωθεί, στην κυριολεξία, στην πλατεία πρωτοδικείου απέναντι από το Περίπτερο.
Έμπλεξε η άτυχη σε μια σωλήνα φυτεμένη μέσα σε μια ρόδα με τσιμέντο και πέφτοντας έπεσε και σε κάτι παλέτες στοιβαγμένες.
Έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Νάξου πολύ σοβαρά τραυματισμένη στο πρόσωπο και στο πόδι της.
Που να φανταστεί η άτυχη γυναίκα ότι θα είχαν τέτοια κατάληξη οι διακοπές της.
Οι αρμόδιοι επιτέλους ας μαζέψουν αυτή την ξεφτίλα στην πλατεία πρωτοδικείου,γλάστρες τελάρα παλέτες και όλα τα καλά του κόσμου έχουν ζώσει την πλατεία.
Επιτέλους κάντε κάτι
Και πηγαίνετε να ζητήσετε και μια συγγνώμη από την γυναίκα που νοσηλεύεται!!!! 

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ???

Σαμαράς: Χωρίς αυτοδυναμία θα έχουμε νέα εκλογική αναμέτρηση



Σαμαράς: Χωρίς αυτοδυναμία θα έχουμε νέα εκλογική αναμέτρηση

Αυτοδυναμία ζητά από τους πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς έτσι ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει τη χώρα και μάλιστα κάνει λόγο για διεξαγωγή νέων εκλογών σε περίπτωση μη αυτοδύναμης κυβέρνησης καθώς ο ίδιος εκτιμά ότι «σε διαφορετική περίπτωση η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση». 
Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής , ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το κόμμα του «είναι η μόνη συντεταγμένη δύναμη σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει» και δεσμεύεται πως το νέο κυβερνητικό σχήμα θα είναι ολιγομελές. Ο κ. Σαμαράς μάλιστα ξεκαθαρίζει τη θέση του πως σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας η νέα προσφυγή στις .....

Το Σάββατο του Πανναξιακού!!!!!


Bookmark and Share

Γ. Βερναδάκης: Βλάπτουν διεθνώς τη χώρα

Μετά τον ορυμαγδό των ανακοινώσεων της κυβέρνησης , σύμφωνα με τις οποίες, ανακάλυψαν 40.000 μαϊμού λήπτες προνοιακών επιδομάτων, διαπιστώνουμε ότι πάλι η κυβέρνηση, συνειδητά η κατά την ηπιότερη εκδοχή με απίστευτη επιπολαιότητα, βλάπτει σοβαρά την διεθνή εικόνα της χώρας.
Πριν καν διακριβώσουν τον ακριβή αριθμό των παράνομων ληπτών των επιδομάτων, χαριέστατοι εμφανίζονται στα τηλεοπτικά μέσα και ανακοινώνουν τις....

Δημοσκόπηση Public Issue... άθροισμα κομμάτων 101%: Ο Αλαχαβούζος τα δίνει όλα για Παπαδήμο

Φυσιολογικό λόγω των δεκαδικών θα μας πούνε... όπως και φυσιολογικό το να χάνει η ΝΔ μέσα σε 2 μήνες 8,5% και να κερδίζει το ΠΑΣΟΚ 7,5%...

Η «σιωπή των αμνών» στη ΝΔ τελείωσε, όλα από την αρχή

Οι πληροφορίες λένε ότι τελειώνει η «σιωπή των αμνών» από πλευράς ΝΔ.
Από τη Συγγρού διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι οι υποχρεώσεις της «ελάχιστης συναίνεσης» που επέβαλλε η συμμετοχή στην Κυβέρνηση Παπαδήμου κάπου εδώ ολοκληρώνονται. Η ΝΔ συμμετείχε στην Κυβέρνηση για να.......

Τελειώνει το «θρίλερ» των ταξί


Δέκα μήνες μετά το σχέδιο προεδρικού διατάγματος του κ. Δ. Ρέππα και εννέα από την μεγάλη ανατροπή του κ. Ι. Ραγκούση, η υπόθεση της «απελευθέρωσης» του ταξί ολοκληρώνεται πια από τον νυν υπουργό Υποδομών, κ. Μ. Βορίδη, με το σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε την Παρασκευή από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Ο κ. Βορίδης, καταθέτοντας βελτιώσεις, αλλά και τροπολογία, προχώρησε σε αλλαγή των συντελεστών, που θα λαμβάνονται υπόψη για την έκδοση νέων αδειών ταξί, βάζοντας την τελευταία «πινελιά»στο πολυνομοσχέδιο για τα ταξί, τις τηλεπικοινωνίες και τα δημόσια έργα, πριν αυτό φτάσει στην ολομέλεια της Βουλής.

Ερώτηση Θοδωρή Δρίτσα προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: Η Θηρασιά απειλείται με ακτοπλοϊκό αποκλεισμό


Μετά την κατάρρευση των αποτελεσμάτων του μειδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση δρομολογιακών γραμμών Συμβάσεων Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας μέχρι 31/10/2012 η σύνδεση μεταξύ Θήρας και Θηρασιάς εκτελείται μόνο από το πλοίο Ε/Γ-Δ/Ρ «ΘΗΡΑΣΙΑ ΙΙ» που συνδέει το Αμμούδι της Οίας Θήρας με τη Θηρασιά, ενώ διακόπηκε η διασύνδεση μεταξύ Αθηνιού και Θηρασίας με ενδιάμεσους σταθμούς το Αμμούδι και τα Φηρά που.....

Γ.Βρούτσης: Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με όσα διαρρέονται από το ΠΑΣΟΚ σαν προτάσεις για νέο φορολογικό νόμο

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει προφανώς υπογράψει αλλά ούτε και έχει λάβει κανένα πόρισμα από το διάλογο που διεξήχθη στο υπουργείο Οικονομικών για το φορολογικό σύστημα.

Αυτό που έπραξε η Νέα Δημοκρατία ήταν να καταθέσει και να συζητήσει τις προτάσεις της, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί αναλυτικά στο φορολογικό πρόγραμμά της, που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2011.
Πρότεινε δίκαιο σταθερό και αναπτυξιακό σύστημα απέναντι στην πρακτική ΠΑΣΟΚ που, για 2,5 χρόνια, επέβαλλε εξοντωτικούς φόρους σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Ζήτησε, επίσης, με επιμονή, από το ΠΑΣΟΚ να καταθέσει τις δικές του προτάσεις για τη φορολογία, στο πλαίσιο του διαλόγου.
Δυστυχώς τέτοιες προτάσεις το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έδωσε.
Περιμένουμε – όπως περιμένουν όλοι οι Έλληνες – να δούμε τι, επιτέλους, το διαφορετικό προτείνουν». 

Πλάκα μας κάνουν τα παχύδερμα!!! «Τους απασχόλησε» (δεν την αποφάσισαν!) η κατάργηση 5 οργανισμών του κώλου...


[Άλλη μια απόδειξη ότι τα παχύδερμα του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να κλείσουν κανένα οργανισμό απ' αυτούς που καταβροχθίζουν λεφτά χωρίς έργο! "Διεθνής Ακαδημία Ελευθερίας" λέει!!! Φανταστείτε τι υπάρχει και δεν κάνουν τίποτα με αποτέλεσμα να την πληρώνει ο κοσμάκης... και φυσικά δεν αποφασίζουν καταργήσεις αλλά απλά "τους απασχολούν" οι καταργήσεις επειδή όλοι αυτοί οι οργανισμοί είναι σφιγκοφωλιές ΠΑΣΟΚων... να θυμίσω ότι το παχύδερμο τους stage και κάτι Αγρογή που είχε η ΝΔ τους καθάρισε τις πρώτες 10 μέρες...]

Ερώτηση Δρίτσα Παπαδημούλη προς τους κ. Υπουργούς: -Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων - Οικονομικών για το αν υλοποιηθούν τα έργα που έχουν ανατεθεί στην εταιρεία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε»

 Στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 -2015 και των ευρύτερων ιδιωτικοποιήσεων – αποκρατικοποιήσεων, καθώς και της διυπουργικής απόφασης (αρ. ΦΕΚ 2501/4-11-2011),  φέρεται να  υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών και του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου  (ΤΑΙΠΕΔ) στις 30/11/2011, σύμφωνα με την οποία παραχωρούνται στο...

Ομόνοια – Πατήσια. Το δρομολόγιο του θανάτου...

Σήμερα το πρωϊ στο MEGA, ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος είπε πως, αν μπει κάποιος που έχει φυματίωση μέσα σε ένα λεωφορείο, θα κολλήσουν όλοι που είναι εκείνη τη στιγμή στο λεωφορείο. Αυτοί οι άνθρωποι (λέμε εμείς) στη συνέχεια θα πάνε στα σπίτια τους και θα κολλήσουν τα παιδιά τους κ.ο.κ.

Όσοι δεν έχουν κάνει το δρομολόγιο Ομόνοια – Πατήσια, με τις εξαθλιωμένες δημόσιες συγκοινωνίες, δεν έχουν αισθανθεί....

Yποψήφιος με τον Καμμένο ο άνθρωπος που εγκατέστησε τη Rothschild στην Ελλάδα. Θέλει να απολύσει 200 χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους και αποκαλεί φεουδαρχική την περιουσία της εκκλησίας !!!


Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως... Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;

Κουϊζάκι: Τίνος είναι ρε γυναίκα το ...φιξάκι (δόση )?

Όμορφος κόσμος της Show Biz, αγγελικά «φτιαγμένος».
Αναρίθμητες εκπομπές ,δημοσιεύματα, και αναρτήσεις  με το Quiz της εβδομάδος.
Πέπλο μυστηρίου.Ποιος είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής  που εμπλέκεται σε αγοροπωλησίες κοκαΐνης?

Ο Χρυσοχοίδης το 2009 δεν ήθελε να ακούσει για στρατόπεδα λαθρομεταναστών και το 2012 τα εξαγγέλει (video)


Τον Ιούλιο του '09 ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης βγάζει σπυράκια στο δελτίο του Mega και μόνο στο άκουσμα των στρατοπέδων για λαθρομετανάστες. Βγάζει πύρινους λόγους για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους σωστούς τρόπους αντιμετώπισης στον τότε Υπουργό της Ν.Δ κ. Μαρκογιαννάκη.

Τρία χρόνια μετά, εκ των οποίων τα δύο ως Υπουργός Δημόσιας τάξης, η πραγματικότητα τον έχει ποδοπατήσει.
Τόσο που ο Υπουργός του ΠΑΣΟΚ αναγκάζεται να τα γυρίσει όλα...
δείτε το βίντεο:

Κεφαλογιάννης:Στα χνάρια της αλησμόνητης μεταρρύθμισης του 1982 ..η νέα διοικητική "μεταρρύθμιση" Ρέππα

Ερώτηση προς τον Υπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης για την νέα διοικητική «μεταρρύθμιση» για την οποία σημειώνει ότι είναι στα χνάρια της αλησμόνητης μεταρρύθμισης του 1982 !!

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης είναι ως εξής:


Η κυβέρνηση εφαρμόζοντας το νέο προεκλογικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ «αρχίζουμε» επιστρέφει στο μέλλον και αναπολώντας την αείμνηστη «μεταρρύθμιση» του 1982 που επέβαλε το κομματισμό στη δημόσια διοίκηση, με το άρθρο 423 του νομοσχεδίου «Αναδιοργάνωση Υπουργείων και ΝΠΔΔ» :

1. Επιτρέπει στους υπουργούς της σημερινής απερχόμενης κυβέρνησης να διορίσουν σε ένα μήνα από σήμερα τα υπηρεσιακά συμβούλια του 2013!!!

2. Παρατείνει τη θητεία των υπηρεσιακών συμβουλίων που διόρισε η κυβέρνηση ΓΑ Παπανδρέου μέχρι 31/12/2012

Ερωτασθε :

1. Εάν αληθώς πιστεύει το απερχόμενο της εξουσίας ΠΑΣΟΚ ότι με τέτοια νομοθετικά τεχνάσματα θα συνεχίσει την κατοχή και άλωση της δημόσιας διοίκησης που έχει επιβάλλει από το 1982?

2. Σε ποια κατεύθυνση η «τεχνοκρατική» κυβέρνηση θεωρεί ότι το νομοσχέδιο αυτό «αναδιοργανώνει» τα υπουργεία ?

Πεζοπορία ο διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος «ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πολιτιστικός σύλλογος Μελάνων Νάξου
«ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ»
Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 και ώρα 11:30 σας προσκαλούμε στην πρώτη πεζοπορική
διαδρομή που διοργανώνει ο σύλλογός μας, σε μια δραστηριότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο μας.
Αναχώρηση από τις Μέλανες (πλατεία Εμμανουήλ Ανεβλαβή) με προορισμό τη βρύση του δράκου, τη δρακοσπηλιά, τον τρανό χάλαρο, τη μαλαματένια και επιστροφή στις Μέλανες.
Βαθμός δυσκολίας: εύκολη διαδρομή
Διάρκεια διαδρομής: 1:30 ώρα
Για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος (Στέλλα Τουλούπη) 

Όλοι βλέπουν αποτελέσματα εκτός από εμάς!!! Ξεπέρασε τις προβλέψεις η μείωση του πορτογαλικού ελλείμματος

Το δημοσιονομικό έλλειμμα της Πορτογαλίας έφτασε πέρσι στο 4,2% του ΑΕΠ, έναντι 9,8% το 2010, περιορίστηκε δηλαδή αισθητά σε σχέση με το στόχο του 5,9% που είχαν θέσει οι πιστωτές της χώρας.
Το αποτέλεσμα  αυτό είναι της έκτακτης μεταφοράς των πόρων των συνταξιοδοτικών ταμείων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στα δημόσια ταμεία.

Ρε τον "κλέφτη" τον Καραμανλή!!!! Στην 21η θέση, μεταξύ 72 χωρών, ήταν οι μισθοί στην Ελλάδα το 2009

Μόλις κάτω από την Ισπανία αλλά πάνω από χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία, το Ισραήλ, η Χιλή, η Τουρκία και οι χώρες της ανατολής Ευρώπης βρισκόταν το 2009 ο μισθός, σε όρους αγοραστικής δύναμης, στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO).
Τα στοιχεία της έρευνας, της πρώτης αυτού του τύπου, αφορούν μόνο τους μισθωτούς και είναι προσαρμοσμένα στο κόστος ζωής κάθε χώρας.

Νέες επιβαρύνσεις στα χαμηλά εισοδήματα - ΠΑΣΟΚ &ΛΑΟΣ -φέρνει το πόρισμα για το φορολογικό

Νέες επιβαρύνσεις στα χαμηλά εισοδήματα φέρνει το πόρισμα της επιτροπής για το φορολογικό
Και νέες φορολογικές επιβαρύνσεις στα χαμηλά εισοδήματα και ταυτόχρονα φοροελαφρύνσεις στα υψηλά εισοδήματα φέρνει το πόρισμα της διακομματικής Επιτροπής για τη σύνταξη του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος! Το υπουργείο Οικονομικών, διεξήγαγε διάλογο με τα κόμματα (χωρίς τη συμμετοχή της ΝΔ) και τους φορείς και το αποτέλεσμα είναι για άλλη μια φορά αρνητικό για τους μη έχοντες...
Στην επιτροπή σύνταξης του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, ο γγ του υπουργείου, Ηλίας Πλασκοβίτης, ο ειδικός γραμματέας της ΓΓΠΣ, Θεοχάρης Θεοχάρης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μανούσος Ντουκάκης.

Ναυάγιο Sea Diamond - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6/4/2007 - 6/4/2012:  ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ SEA DIAMOND

EINAI AKOMH EKΕΙ


Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τη βύθιση του SEA DIAMOND, και παρά τον αγώνα του Θηραϊκού λαού για την ανέλκυσή του, εισπράττουμε από τους υπεύθυνους της πολιτείας, μόνο αδιαφορία και κοροϊδία.


Πέντε ολόκληρα χρόνια οι αρμόδιοι δεν έχουν αναλάβει ακόμη τις ευθύνες τους και δεν εφαρμόζουν την ισχύουσα νομοθεσία. Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να ανελκύσει το ναυάγιο του Sea Diamond και να απαιτήσει τα έξοδα από την πλοιοκτήτρια εταιρεία Louis Cruises και τον ασφαλιστικό της οργανισμό.


Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!!


Αγαπητοί συμπατριώτες,

Έχουμε καθήκον και υποχρέωση, για μια ακόμη φορά να βροντοφωνάξουμε και να απαιτήσουμε όσο πιο επιτακτικά γίνεται ότι 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΗ.


Το οφείλουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας, οφείλουμε να τους παραδώσουμε καθαρό περιβάλλον και καλντέρα, ώστε η Σαντορίνη να συνεχίσει να  επιτελεί το ΘΑΥΜΑ της.


Η Εκκλησία μας, ο Δήμος Θήρας και η Συντονιστική Επιτροπή, σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά με την παρουσία σας στην εκδήλωση της 5ης μαύρης επετείου, την


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ώρα 12:00μμ στον ΑΘΗΝΙΟ.


Όλοι να είμαστε εκεί,

το ναυάγιο θα βγεί γιατί το θέλουμε όλοι. 


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΗΡΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΗΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Το κίνημα των Aφελήμ

Α ΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΛΑΙΚΟ
Η ΜΕΤΕΡΟ
ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ






Το κίνημα των  Aφελήμ πάλι έβαλε στο μάτι το ντόπιο και ξένο παράκεντρο εξουσίας .
 Και αυτό γιατί το εν λόγω κίνημα  δεν έχει .......