slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Kεντροαριστερά: Ποιοι στηρίζουν Γεννηματά και ποιοι Ανδρουλάκη

Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο στην Κεντροαριστερά ενόψει του δεύτερου γύρου για την εκλογή ηγεσίας στο νέο ενιαίο φορά που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Βίντεο-σοκ: Απίστευτες σκηνές από τον τραυματισμό δικηγόρου μετά από φωτοβολίδα αναρχικών στο άβατο των Εξαρχείων


Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τον τραυματισμό της γυναίκας στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Euronews, κόβουν την ανάσα.


Η γυναίκα πέφτει στο έδαφος μετά το χτύπημα από φωτοβολίδα ευθείας βολής, η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων και σφηνώθηκε στο αριστερό της γόνατο. Η τραυματίας σφαδάζει από τους πόνους και φωνάζει.

Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών: Νέο Καταστατικό και τιμητική αναφορά στον εκλιπόντα πρόεδρο Εμμ. Μαρμαρά


Μια ενδιαφέρουσα καμπή στην ιστορία της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών σημειώθηκε με την ψήφιση στη Γενική Συνέλευση των μελών της του νέου Καταστατικού της (που τροποποίησε το πρώτο και ιστορικό της Καταστατικό του 1972) και που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία της Εταιρείας (στην οδό Φερών 7 πλησίον της πλατείας Βικτωρίας στην Αθήνα).
Ένα νέο Καταστατικό που προσάρμοσε στις ανάγκες της εποχής μας το παλαιότερο, δημιούργημα μιας σπουδαίας ομάδας Κυκλαδιτών με επικεφαλής τον εμπνευστή και κινητήρια δύναμη της Εταιρείας τον αείμνηστο καθηγητή Πανεπιστημίου Στυλιανό Κορρέ και τη συμμετοχή πολλών επιφανών Κυκλαδιτών που άφησε ανεξίτηλο τη σφραγίδα της στη

Προχωρούν οι διαδικασίες για το εμπορικό λιμάνι της Νάξου– Ολοκληρώθηκε η α΄ φάση του master plan



Κανονικά προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του εμπορικού λιμανιού στη Νάξου, καθώς υποβλήθηκε στις 9 Νοεμβρίου η α’ φάση του master plan και ελέγχεται πλέον από τις σχετικές υπηρεσίες, το Λιμενικό Ταμείο και την Περιφέρεια.

«Η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε. Αν δεν έχουμε παρατηρήσεις πάνω στην υποβολή τότε θα γίνει η παρουσίαση. Θα πούμε δηλαδή τι έχουμε κάνει, ποια τα συμπεράσματά μας και σε ποιους στόχους έχουμε καταλήξει» σημειώνει στο naxostimes.gr ο εκπρόσωπος της εταιρείας CNWAY, Αλβέρτο Παύλο Γιαμίν που έχει αναλάβει και το master plan του κεντρικού λιμανιού του νησιού.

Εκδήλωση του ΚΑΠΗ Νάξου : «Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και η Ορθόδοξος Εκκλησία».

Πρόσκληση
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) σας καλούν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Νάξου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα: «Η εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και η Ορθόδοξος Εκκλησία».
Κύριος Ομιλητής: Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος.
Την εκδήλωση μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος.
Θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα.