slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ. Καπούνης στο ERT News: «Τεράστιο το πρόβλημα της λειψυδρίας στη Νάξο!».



Tο πολύ σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Νάξος ανέδειξε, γι' άλλη μία φορά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας μαζί με τον παραγωγό και Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γαλανάδου, Στέλιο Βαθρακοκοίλη, στην εκπομπή «Update» του ERT News.

Νέα προειδοποίηση Μανώλη Χριστοδουλάκη σε Ανδρουλάκη για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη

 Η φημολογούμενη υποψηφιότητα Ζαγοράκη στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις στο κόμμα. Σε αυτό το πλαίσιο ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος διαφωνεί με αυτήν την υποψηφιότητα, προειδοποίησε για δεύτερη φορά τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Πιο συγκεκριμένα πριν μερικές ημέρες ο Μανώλης Χριστοδουλάκης εξέφρασε τη διαφωνία του με τις φήμες για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας σε συνέντευξη του ότι «έχω άποψη, δεν θέλω να την εκφέρω δημόσια. Στα όργανα του κόμματος, όπου ζητηθεί και όπως χρειαστεί. Θεσμικά». Αυτή η αντίδραση δεν ήταν τυχαία καθώς πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Νίκος Παπανδρέου αντιδρούν επίσης στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη και είναι έτοιμοι για διαφωνήσουν ανοιχτά με τον πρόεδρο του κόμματος. Αυτό άλλωστε καθυστερεί και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος συνδέεται με φιλικούς δεσμούς με τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Άλλωστε ο Νίκος Ανδρουλάκης επιθυμεί διακαώς την υποψηφιότητα Ζαγοράκη αφενός διότι θα φανεί ότι κάνει επιτέλους μετεγγραφές από την Νέα Δημοκρατία, καθώς μέχρι τώρα συνέβαινε το αντίθετο, αφετέρου διότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει μια μεγάλη δεξαμενή ψήφων λόγω της αναγνωρισιμότητας του.
Η νέα προειδοποίηση Χριστοδουλάκη
Ωστόσο οι αντιδρούντες δεν φαίνεται να κάνουν πίσω. Έτσι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης προχώρησε σε μια νέα προειδοποίηση προς τον Νίκο Ανδρουλάκη σχετικά με την υποψηφιότητα Ζαγοράκη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» και στον Γιώργο Κουβαρά σε σχετική ερώτηση επανήλθε με νέα προειδοποιητικά πυρά, τονίζοντας πως «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle, που επικρίνει η κοινωνία». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βλέπει την υποψηφιότητα Ζαγοράκη ως μια lifestyle επιλογή, μακριά από τη βάση του κόμματος και σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν πολλά στελέχη του κόμματος. Οι νέες προειδοποιητικές βολές του Μανώλη Χριστοδουλάκη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Χαρίλαου Τρικούπη, η οποία ωστόσο δεν επιθυμεί να οξύνει τα πνεύματα, αν και ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλλον έχει πάρει τις αποφάσεις του. Οπότε οι διαφωνίες πρόκειται να φουντώσουν το επόμενο διάστημα.

📺Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Η προσοχή μας είναι στραμμένη πρώτα και πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας

Από τον δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις εξορμήσεις του ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.
«Σε μία εβδομάδα από τώρα θα έχουμε το 15ο Συνέδριο της παράταξής μας. Ένα συνέδριο επετειακό. Ένα συνέδριο το οποίο γίνεται με σκοπό να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. 
Ένα συνέδριο που θα είναι μια αφορμή να δούμε το διαχρονικό αποτύπωμα αυτής της μεγάλης παράταξης στην ιστορία της μεταπολίτευσης. Η παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία. Η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη.

📺Δείτε τον γιό του Κώστα Καραμανλή να τραγουδάει Στράτο Διονυσίου -Ανάρτηση από γνωστή σχεδιάστρια

Ο 22χρονος γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαϊτη που πριν λίγο καιρό μαζί με τη δίδυμη αδελφή του έκαναν το θεατρικό τους ντεμπούτο με την παράσταση, «Μια κυρία ατυχήσασα» επέδειξε και το ταλέντο του στη μουσική, και πιο συγκεκριμένα στο τραγούδι. 
Ο νεαρός Αλέξανδρος Καραμανλής βρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων, με τη γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, η οποία ανήρτησε το σχετικό βίντεο στο instagram, στο οποίο φαίνεται να έχει πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύει ένα πολύ γνωστό τραγούδι του Στράτου Διονυσίου, «Της γυναίκας η καρδιά». 
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Σήλια Κριθαριώτη:

Γιώργος Στασινός Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας :Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα

Την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου με συγκεκριμένο τρόπο που θα αποτελέσει απάντηση στο στεγαστικό πρόβλημα που πλήττει κυρίως τα νοικοκυριά χαμηλότερων εισοδημάτων, πρότεινε ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργος Στασινός. Σημείωσε, μάλιστα, ότι το ΤΕΕ είναι στη διάθεση της Πολιτείας προκειμένου να αναλάβει την υλοποίηση της πρότασης.