slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση στήριξης της Φώφης Γεννηματάς για Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ


 Την Κυριακή 14 Ιουνίου καλούμαστε να συμμετέχουμε στην δημοκρατική διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑ.ΣΟ.Κ , στην δυσκολότερη φάση του Κινήματος μας . Η κάθε ψήφο είναι μήνυμα ότι φτάνει πια

Οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ έστησαν σκηνές έξω από το γραφείο του Στρατούλη [εικόνες] ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ




ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΩΝ   ΤΗΣ ΔΑΚΕ 

Αποφασισμένοι όχι μόνο να συνεχίσουν αλλά και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονατι οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ.

Τα 70 άτομα, που εισέβαλαν το πρωί φωνάζοντας συνθήματα στο υπουργείο Εργασίας και έφτασαν μέχρι τον 7ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη με στόχο να τον συναντήσουν, παραμένουν εκεί και δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να φύγουν από εκεί αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Μάλιστα, έστησαν και μια σκηνή δηλώνοντας ότι θα

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο είχε ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς.



Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο είχε ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις για διάφορα θέματα της περιοχής και κυρίως για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Ο κ. Παππάς εξέφρασε την ανησυχία του με αφορμή τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα που είναι ζωτικής σημασίας για τις νησιωτικές περιοχές.
Ο κ. Παππάς προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

Στη Νάξο το 2ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ταεκβοντό

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Αθλοπαιδεία Νάξου θέλωντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική χρονιά που πέρασε διοργανώνει το 2 Πανκυκλαδικό Πρωτάθλημα Εγχρώμων Ζωνών για Αθλητές από 5 έως και 12 ετών .
Στο πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος σύλλογοι από τις Κυκλάδες , επίσης θα παρεβρεθεί ο πρόεδρος της Ενωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος κ.Γεράσιμος Καρανταγλής καθώς και ο πρόεδρος Διαιτητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο κ.Χρήστος Αγραφιώτης μαζί με 8 Διαιτητές.

Η ώρα έναρξης του τουρνουά είναι στις 11.30 στο ΔΑΚ Νάξου,ελάτε να παρακολουθήσετε ένα από τα ομορφότερα ολυμπιακά αθλήματα να είσαστε σίγουροι ότι αξίζει τον

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει όσους υπηρετούν με σεβασμό την εκπαίδευση και την Παιδεία


Εμφάνιση ananias.jpg


Σε μία σεμνή τελετή η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βράβευσε την Α΄ Τάξη του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Ρόδου για την 1η θέση που κατέλαβε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλαναγνωσίας για τη συνολική προσέγγιση του θεατρικού έργου "Ποιος Απήγαγε τον Αη- Βασίλη". Ο διαγωνισμός αφορούσε πρωτότυπες προτάσεις φιλαναγνωσίας με αφορμή τις θεατρικές διασκευές των βιβλίων του Βασίλη Παπαθεοδώρου από το ΕΛΝΙΠΛΕΞ (Ελληνικό Νηπιακό Λεξικό), ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά portal για το παιδί και τον πολιτισμό.
Τα σχόλια με τα οποία τεκμηριώθηκε η υψηλή ποιότητα της εργασίας των παιδιών και της υπεύθυνης εκπαιδευτικού κυρίας Φωτεινής Ζαννετίδη ήταν εξαιρετικά και τιμούν ιδιαιτέρως το νησί της

Ικανοποίηση Τσολάκη για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων στη Νάξο

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Γιάννης Τσολάκης για την "επιτυχημένη διοργάνωση" -που έγινε για πρώτη φορά στη Νάξο- του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων Ανδρών – Γυναικών και Νέων Ανδρών - Γυναικών.

Όπως σημειώνει η διοργάνωση ήταν "άψογη" και άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους αθλητές.

Αναλυτικότερα στη δήλωση του ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ της ΕΠΣΚ... ένσταση από την αντιπολίτευση


Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
Μέσα σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Η πρώτη συνεδρίαση είχε μοναδικό θέμα την σύσταση του διοικητικού συμβουλίου που θα έχει ως εξής:

Αριστερή Πλατφόρμα: Το 53% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θέλει «ρήξη»



Αλλά το 50,2% του συνόλου των ερωτηθέντων επιθυμεί συμφωνία
Δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 53% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ επιζητά ρήξη με τους δανειστές και μόνο το 34% επιθυμεί συμφωνία, παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα Iskra.gr.

Η ίδια δημοσκόπηση, η οποία έγινε για λογαριασμό του Alpha (10/6/2015), αναφέρει, όμως, ότι το 50,2% του συνόλου των ερωτηθέντων επιθυμεί να υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς και το 37,4 πως προτιμά η χώρα να

ΝΔ: Πρωτοφανής απόπειρα φίμωσης του Νότη Μηταράκη από «επαγγελματίες» συνδικαλιστές


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης του βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη από «επαγγελματίες» συνδικαλιστές σε σημερινή εκδήλωση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης του βουλευτή Χίου του κόμματος, κ. Νότη Μηταράκη από «επαγγελματίες» συνδικαλιστές, σε σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε στο νησί για την αύξηση του

Ξεκίνησε από το Υπουργείο Υγείας η διαδικασία κάλυψης των κενών θέσεων γιατρών, στα νησιά Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Με χορήγηση επιδότησης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Υγείας η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κενών θέσεων στα ΠΕΔΥ- Κέντρα Υγείας, στα ΠΕΔΥ-Περιφερειακά Ιατρεία και Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας άγονων και νησιωτικών περιοχών.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για την κάλυψη των ελλείψεων που έχουν καταγραφεί στα νησιά των Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ζήτησε εγγράφως από το Υπουργείο Υγείας να περιληφθούν στην προκήρυξη συγκεκριμένες θέσεις επικουρικών και αγροτικών ιατρών, που θα

Oλοι απόψε στη γιορτή της νέας ΥΕΝΕΔ


Το σύμβολο του καθεστωτισμού του χυδαίου κρατισμού, της διαφθοράς και της κακογουστιάς απόψε στήνει γιορτή στην Αγία Παρασκευή.

Η νέα ΥΕΝΕΔ που πληρώνεται από την αναγκαστική φορολόγηση όλων των Ελλήνωνπαρά το γεγονός ότι μόνο ένα 3% την παρακολουθεί είναι γεγονός και γι αυτό οι κρατικοδίαιτες συντεχνίες και οι θιασώτες της ελεγχόμενης από το σύστημα ενημέρωσης το έριξαν στις γιορτές και τα πανηγύρια.

Εξάλλου τα ίδια έκανε και το καθεστώς της επταετίας με την