slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?????????

Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Πάλι η Τζάκρη...

Ο ΓΑΠ νομίζει ότι ο κόσμος τρώει, ακόμα, κουτόχορτο

ΜΗΠΩΣ ΤΡΩΜΕ???????????????

Από Factorx |

Με διπλό πολιορκητικό κριό επιχειρεί ο πρωθυπουργός να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία. Απέναντι στις κατηγορίες του κόσμου για έλλειψη συνέπειας μεταξύ προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων καθώς και για οριστική απώλεια του σοσιαλιστικού χαρακτήρα του κόμματος ο Γ. Παπανδρέου επιχειρεί να κτίσει τα δικά του αναχώματα. Πόσο θα περάσουν αυτά στην κοινωνία είναι άλλο θέμα. Οφείλουμε πάντως να αναγνωρίσουμε ότι με την βοήθεια της απροκάλυπτης προπαγάνδας των ΜΜΕ κρατικών και ιδιωτικών, η στρατηγική της κυβέρνησης αρχίζει και θολώνει τα νερά.

Το πρώτο ανάχωμα έχει να κάνει με τις αλλαγές στους θεσμούς, δήθεν για περισσότερη διαφάνεια στην πολιτική ζωή. Μέτρα για ενίσχυση της δημοκρατίας, όπως είπε ο πρωθυπουργός. Όμως, το να αλλάξεις το πόθεν έσχες ή να αυξήσεις το χρόνο παραγραφής περισσότερη σύγχυση δημιουργεί και ακόμη περισσότερα παράθυρα για να ξεφεύγουν τα συνήθη λαμόγια. Από την άλλη, πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μιλά για ενίσχυση των θεσμών όταν την περασμένη Παρασκευή ο Γ. Παπακωνσταντίνου κατέλυσε το Σύνταγμα με την περίφημη ντροπιαστική τροπολογία που του δίνει τη δυνατότητα να υπογράφει αποφάσεις για το μέλλον της χώρας χωρίς να ρωτά το Κοινοβούλιο;

«Πήραμε σκληρά μέτρα, είναι δικαιολογημένη η πικρία, αλλά τι να κάνουμε μόνο έτσι δεν θα χρεοκοπήσουμε» είναι το δεύτερο ανάχωμα που επιχειρεί να σηκώσει ο πρωθυπουργός. Επαναλαμβάνει ατάκες όπως θα χτίσουμε τη νέα Ελλάδα, θα οικοδομήσουμε νέα χώρα κι άλλα εντυπωσιακά τσιτάτα, αλλά μόνο για τους οπαδούς που κρατάνε πλαστικές σημαίες, όχι για όσους χάνουν το εισόδημά τους.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο όραμα για το κόσμο. Ένα νέο στόχο ή μια Ιθάκη που όσο κυνηγάμε τόσο ξεχνάμε την πείνα μας. Ο στόχος αυτός λέγεται “έξοδος από τον μηχανισμό στήριξης το γρηγορότερο δυνατό”.

Όπως δηλαδή ο Σημίτης μας έβαλε στο τρυπάκι της ένταξης στην ΟΝΕ όπου θα φάμε με χρυσά κουτάλια αλλά πρώτα έπρεπε να κάνουμε θυσίες έτσι και τώρα ο Γ. Παπανδρέου μας εθίζει στην ιδέα της προσπάθειας για να διώξουμε το ΔΝΤ.

Μας πώς θα το διώξουμε όταν είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα, με τεράστια ανεργία, μεγάλη ύφεση, απίστευτα τοκοχρεολύσια και μια οικονομία που δεν παράγει τίποτε, παρά μόνο οράματα χωρίς στόχευση και το κυριότερο χωρίς όφελος για τον πολίτη;

Αυτή είναι η νέα στρατηγική της κυβέρνησης και θα δείτε τις επόμενες εβδομάδες πόσο όμορφα θα παίξουν το συγκεκριμένο χαρτί.

Ο λαός θα φάει, όμως και πάλι κουτόχορτο;

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Το Ντοκουμέντο της μεγάλης κοροϊδίας. Εξαπάτησαν την Ελλάδα και τη δημοκρατία μέσα στο κοινοβούλιο!

Δημοσιεύθηκε από olympiada

Δείτε το χρονικό της μεγάλης απάτης. Ο υποτιθέμενος “Ιερός χώρος της Δημοκρατίας” έγινε θέατρο ανεύθυνων, επικίνδυνων και άθλιων χειροκροτητών όπως είδαμε εδώ: Ο διασυρμός του Πρωθυπουργού και η διάψευση από το Bloomberg.

Δείτε τώρα το ντοκουμέντο της απάτης που ο Μ. Ιγνατίου είχε την “ατυχή” έμπνευση να αποκαλύψει στο κανάλι του κ. Μπόμπολα:

Η αθλιότητα της “ενημέρωσης” σε όλο της το μεγαλείο.

Το ανησυχητικό όμως είναι ότι οι άνθρωποι ξεπουλούν τα πάντα ξέροντας ότι σε λίγους μήνες θα είναι αλλού…

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ “ΝΑΙ”, Τί έχουν να πουν τώρα;


Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Περιπου μισό εκατομμύριο «ημετέρους» του διόρισε το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο, μόνο μέσα σε δύο χρόνια, 2002–2004!

Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα προχθές...


και δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση…
ΠΑΝΩ από άλλους 500.000 διόρισαν οι κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου στα προηγούμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το ’81!
(Θυμάστε τα σημειώματα της «Κλαδικής», που χρόνια έπαιζαν ρόλο… ΑΣΕΠ;).
***
ΚΑΙ όμως!.. Χρόνια τώρα ακούμε για διορισμούς «γαλάζιων» από τη Ν.Δ.! Ουδέν αναληθέστερον…
Για να δείτε μέχρι πού φθάνει η φαυλότητα, το ψεύδος, η μαύρη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ (αλλά και η επικοινωνιακή αδυναμία της Ν.Δ.), έφθασαν να μιλάνε για «προσλήψεις 250.000 μόλις ανέλαβε την κυβέρνηση η Ν.Δ.
***
ΑΛΛΑ πράγματι η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή αναγκάστηκε να ανανεώσει τις συμβάσεις 250.000, Πασόκων επί το πλείστον!..
Ολους αυτούς όμως τους είχε προσλάβει η κυβέρνηση Σημίτη και τους βρήκε η Ν.Δ.!..
…Ε, λοιπόν, η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ διαλαλούσε και διαλαλεί ότι η Ν.Δ. προσέλαβε 250.000 «γαλάζιους»!!! Δεν είναι αθλιότητα;
***
ΚΑΤΑ 80% ευθύνεται η εισβολή στην εξουσία του λαϊκίστικου ΠΑΣΟΚ στη δημιουργία ενός άθλιου, απέραντου, σπάταλου και παρασιτικού κράτους με πάνω από 1.300.000 κρατικοδίαιτους υπαλλήλους!!!
Σκεφθείτε ότι από τα 50 δισ. ευρώ που εισπράττει το κράτος από τους φόρους, τα 32 δισεκατομμύρια φεύγουν για την πληρωμή των μισθών!!!
Από αυτό το σπάταλο Δημόσιο, λοιπόν, αρχίζει η ελληνική χρεοκοπία.
Ας φροντίσει η Ν.Δ. να ενημερώνει τον παραπλανημένο Ελληνα πολίτη, που είναι μονίμως θύμα της «πράσινης» προπαγάνδας…
Αδέσμευτος τύπος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ .Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑΞΟΥ


Νάξος 14/05/2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Για την εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη των νέων αιρετών Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. των μελών των νέων αιρετών ΔΗΜ.Τ.Ε.., καθώς και των νέων αιρετών Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε., θα διεξαχθεί στις 30/5/2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00-19:00. Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων αιρετών μελών των ΝΟ.Δ.Ε. θα διεξαχθεί στις 13/6/2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00-19:00

Το δικαίωμα του εκλέγειν στις εσωκομματικές εκλογές του 2010 έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος που έχουν εγγραφεί μέχρι την 28/4/2010.

Το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στις εσωκομματικές εκλογές του 2010 έχουν όσοι απέκτησαν την ιδιότητα του μέλους του Κόμματος τουλάχιστον 6 μήνες πριν την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, ήτοι μέχρι και 29.11.2009.

Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι η εγγραφή στον οριστικό εκλογικό κατάλογο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Κόμματος, ο οποίος θα οριστικοποιηθεί μετά την ανάρτηση και τη διαδικασία των ενστάσεων.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας που υποβάλλονται στην αρμόδια ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.. εγγράφως, επί αποδείξει, από τη Δευτέρα 17/5/2010 και ώρα 12:00 μέχρι Τετάρτη 19/5/2010 και ώρα 18:00, πρέπει να αναφέρουν ρητά για ποιο αξίωμα υποβάλλονται και να συνοδεύονται από φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του υποψηφίου.

Σε κάθε υποψηφιότητα για μέλος ΔΗΜ.Τ.Ε., ο υποψήφιος δηλώνει την ημερομηνία, το έτος γεννήσεως του και αν έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ε.. Η ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. ελέγχουν αυτεπάγγελτα, αν οι δηλώσεις υποψηφιότητας που υποβλήθηκαν πληρούν τις προϋποθέσεις του Καταστατικού, του Κ.Π.Ο. και της εγκυκλίου αυτής.

Η δήλωση υποψηφιότητας για το αξίωμα του Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. που συνυποβάλλεται με φωτοτυπία του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, πρέπει να προσυπογράφεται από είκοσι (20) μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο., διαφορετικά δεν είναι αποδεκτή. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη ρητή διάταξη της § 1 του άρθρου 38 του Κ.Π.Ο. δεν επιτρέπεται η υπογραφή από το ίδιο μέλος του Κόμματος περισσοτέρων της μιας δηλώσεων ή προτάσεων υποψηφιότητας για την ίδια εκλογή

Ανάκληση δήλωσης υποψηφιότητας γίνεται εγγράφως μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της, ήτοι Τετάρτη 19/5/2010 και ώρα 18:00.

Για κατάθεση υποψηφιοτήτων ή πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου ΦΡΑΤΖΕΣΚΟ ΣΤΕΦΑΝΟ στα τηλ. 2285023667 & 2285026560



ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Άπάντηση Σαμαρά στην παρέμβαση Ερντογάν στα εσωτερικά της Ελλάδας

Από Factorx |

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στο ατόπημα του Ερντογάν ο οποίος παρενέβη στα εσωτερικά της Ελλάδος και …προέτρεψε την αντιπολίτευση να στηρίξει τα μέτρα του φίλου του του Γιώργου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση δημοσιογραφικών ερωτήσεων για την προτροπή που διετύπωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ. Ερντογάν προς τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Σεβόμαστε τον Τούρκο Πρωθυπουργό, όπως και κάθε άλλο ξένο ηγέτη που επισκέπτεται τη χώρα μας. Επισημαίνουμε όμως το αυτονόητο: τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδος είναι αποκλειστική υπόθεση του ελληνικού λαού και των πολιτικών κομμάτων της χώρας μας.

Πάλι η «μαρίδα» θα πληρώσει τις φοροεπιδρομές

Από Factorx
Μετά την επιχείρηση «γιατροί του Κολωνακίου» η οποία εστέφθη από μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία, σειρά παίρνουν μια σειρά από επαγγέλματα και πολίτες υπεράνω υποψίας. Η κυβέρνηση βάζει τον ΣΔΟΕ να ξεσκονίσει τις επόμενες εβδομάδες εκατοντάδες φορολογούμενους από διάφορους χώρους.

Εκεί που θα χτυπήσει περισσότερο είναι τους τραγουδιστές, ηθοποιούς, τους ποδοσφαιριστές, συμβολαιογράφους, ανθρώπους της τηλεόρασης με μεγάλα συμβόλαια, δικηγόρους με γραφειάρες και συνεργάτες, μεγαλοδημοσιογράφους που έχουν μετατραπεί αίφνης σε επιχειρηματίες και βρίσκουν εκατομμύρια ευρώ για εφημερίδες και κανάλια κ.λπ.

Φανταστείτε λοιπόν το σόου που έχει να γίνει για


πολύ καιρό όταν κάθε πικραμένος θα βγαίνει στα κανάλια και θα λέει «όχι δεν είμαι εγώ που φοροδιαφεύγω, είναι ο τάδες συνάδελφος που έχει τόση αμοιβή και τόσα μαύρα».

Έχει να γίνει χαμός και με τους ανθρώπους της τηλεόρασης, σελέμπριτις και όχι οι οποίοι θα κάνουν το σώου τους αφού μηδέν κακόν αμιγές καλού.

Και καλά να βγει κάτι απ’ όλη αυτή την εκστρατεία να πούμε μπράβο στους μηχανισμούς. Αλλά πολύ αμφιβάλλουμε αφού για πολλοστή φορά τα ακούμε.

Η φοροδιαφυγή είναι οι ευνοημένοι από το σύστημα επιχειρηματίες που έχουν κάνει περιουσίες διότι κανείς δε βρέθηκε να τους ελέγξει. Τώρα, άντε να φάνε και κανένα πρόστιμο, να κάνουν κάνα καλό διακανονισμό και να λήξει η υπόθεσή τους.

Ποιος θα αγγίξει τους «επώνυμους» όταν όλοι οι πολιτικοί έχουν «κολλητούς» από αυτό το χώρο.

Ένα παράδειγμα μόνο: Στην αμαρτωλή Μύκονο όπου έχουν κτιστεί εκατοντάδες αυθαίρετα εκατομμυρίων ευρώ και όπου αποκαλύφθηκε ότι ο προϊστάμενος της πολεοδομίας είχε εκατομμύρια προσωπική περιουσία, γιατί δεν σαρώνουν οι εφοριακοί;

Μα γιατί στο νησί των ανέμων έχουν σπίτια δεκάδες πολιτικοί ή επιχειρηματίες – φίλοι πολιτικών. Σιγά μην τους πειράξει κανείς αυτούς.

Να μας το θυμηθείτε, όταν πάψει αυτός ο επικοινωνιακός βομβαρδισμός η «μαρίδα» θα την έχει πληρώσει και τα πιράνχας θα κάνουν πάρτι στην υγεία των κορόιδων.