slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατερίνα Μονογυιού: Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων





Κατερίνα Μονογυιού: Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς μας, που ήταν διαρκώς στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής διαδρομής.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους δοκιμάστηκαν, είτε γραπτά είτε προφορικά, στην μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ακόμη κι αν δεν καταφέρατε να επιτύχετε τον στόχο που είχατε θέσει, ο αγώνας που δώσατε είναι άξιος θαυμασμού.

Τα χρόνια που ακολουθούν αποτελούν έναν απέραντο δρόμο ευκαιριών, εμπειριών, απόκτησης γνώσεων αλλά και προκλήσεων για εσάς. Εύχομαι να ζήσετε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με εργατικότητα και πείσμα θα επιτύχετε κάθε επόμενο στόχο σας.»



Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Email : katerinamonogiou@gmail.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103709461
Μητροπόλεως 1, Σύνταγμα
http://www.katerinamonogiou.gr





Γ. Βρούτσης: «Υλοποιούμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας, με το πρώτο Οικονομικό Νομοσχέδιο!»

Ομιλία στη Βουλή, του Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. και Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Γιάννη Βρούτση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με θέμα: 

«Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων, της οικογένειας και της εργασίας – συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις».


Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Κυριαζή Ευαγγελία





Ευαγγελία Κυριαζή

Συνταξιούχος

Καλωσορίζουμε την Ευαγγελία Κυριαζή, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Ευαγγελία, με καταγωγή από το Καμάρι, γεννήθηκε στην Επισκοπή Γωνιάς Θήρας και μεγάλωσε στην Αθήνα, για να επιστρέψει μόνιμα στην πατρίδα της το 1985. Για πολλά χρόνια διατηρούσε χώρο εστίασης ενώ λειτουργούσε και τουριστικό μαγαζί.

Πλέον, έχοντας λάβει τη σύνταξη της, αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά, αφιερώνοντας το χρόνο και τις δυνάμεις της.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ευαγγελία Κυριαζή, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 στις 21:00 ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ (Χώρα Νάξου, Περιοχή Γρόττα)

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με την Κατερίνα Καμπανέλλη,σκηνογράφο και κόρη του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα, και τη Θεατρική Εταιρεία 
ΜΠΟΕΜ παρουσιάζουν τα δύο τελευταία βιβλία του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Κέδρος.