slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στηρίζουμε , ψηφίζουμε, υποστηρίζουμε τη Νάξο, το Λευτέρη και τον ιερό σκοπό του


Στέλνουμε K5 στο 54991 σε μήνυμα από κινητό για το Λευτέρη, τη Νάξο και τα φτωχά παιδιά του Δήμου μας

ΟΛΠ : Ξανά Ανωμερίτης!

Την ανανέωση του ΔΣ της εταιρείας, καθώς επίσης και του Γ.Ανωμερίτη στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συβούλου αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. που συνήλθε το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ. 
Στην Συνέλευση παραβρέθηκε το 85% των μετόχων και εκπροσώπων μετόχων, (25.000.000 κοινές μετοχές) με κύρια θέματα Ημερησίας Διάταξης την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων 2013 (01.01.2013 – 31.12.2013), καθώς και της ΄Eκθεσης Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα οποία εισηγήθηκε το Δ.Σ. του Οργανισμού, καθώς και την ανανέωση της θητείας των μελών του υφιστάμενου Συμβουλίου, βάσει του άρθρου 7 παρ. 3 του Καταστατικού του ΟΛΠ, το οποίο συγκροτείται πλέον σε Σώμα ως ακολούθως:

Τα Δημοτικά Σχολεία Πάρου εκθέτουν τα έργα τους

Ο Σχολικός Σύμβουλος 1ης Ε. Π. Δημοτικής Εκπαίδευσης Κυκλάδων και τα Δημοτικά Σχολεία: 1ο Παροικιάς, 2ο Παροικιάς, Νάουσας, Αγκαιριάς σας καλούν...

Απόστολος Ψαρράς: Ποιος πήρε τα 11.000.000 δρχ. απο το LEADER II κύριε Βασιλάκη ;;


 Για... αμετανόητο νοσταλγό Νικόλα Βασιλάκη! Διαπιστώσατε αγαπητοί αναγνώστες, ότι ζητώ κάποια απάντηση από τον Νικόλα Βασιλάκη; Γιατί να ζητώ, αφού όπως ο ίδιος λέει την ξέρω εκ των προτέρων εδώ και 30 χρόνια. Δεν θέλω λοιπόν εγώ απάντηση! Θέλουν όμως οι δημότες του τ. Δήμου Δρυμαλίας και ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Και δεν ζητούν καμμιά δύσκολη απάντηση! Απλώς ζητούν να τους πει ο Νικόλας Βασιλάκης, ποιανού όνομα είναι στον.....

Φραστικό επεισόδιο του Σταύρου Θεοδωράκη με οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το βίντεο.....

Βρούτση Χατζημάρκος στη Μήλο



Ο Γιώργος Χατζημάρκος τώρα με τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση στον Αγιο Νικόλαο στην Τρυπητή της Μήλου και στα...

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Ενέργειες για την διασφάλιση της επάρκειας του νερού

  

 Λόγω των μειωμένων βροχοπτώσεων και κατ’ επέκταση των περιορισμένων αποθεμάτων ύδατος στους ταμιευτήρες της Φανερωμένης και των Εγγαρών, καθώς και της καθίζησης του υδροφόρου ορίζοντα με επιπτώσεις σε όλες τις πηγές υδροδότησης, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η αυξημένη ζήτηση νερού κατά τη θερινή περίοδο, σε συνδυασμό με..... 

Η Δημοκρατία της ψευδαίσθησης και η κρίση εις την χώρα των σύγχρονων τσιφλικάδων και κολλήγων

Γεώργιος Εμ.Δημητράκης
Είναι άξιον απορίας ότι εις την σημερινή εποχή των υπερσύγχρονων τεχνολογιών, του διαδικτύου, αλλά και των χιλιάδων οικονομικών επιστημόνων που διαθέτει και η δική μας χώρα να μη είναι δυνατή η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης. Μία κρίση η οποία οξύνεται εις την χώρα μας εδώ και 6 συνεχή χρόνια με μία ανεπανάληπτη εις τα παγκόσμια χρονικά ύφεση και ανεργία, άκρως επικίνδυνες για το μέλλον του Ελληνικού Λαού.

Βρούτσης: Παγκόσμιο προσκυνηματικό κέντρο η Μήλος

Θερμή υποδοχή του υπουργού
εργασίας Κ.Γιάννη Βρούτση
στη Μήλο στην υποδοχή
ο Δήμαρχος Μήλου
Κ.Γερασιμος Δαμουλάκης,
 Έπαρχος Θήρας
Κ.Λειβαδάρου Θεώνη,
 πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου
 Κ. Ξενάκης Νικόλαος ,
Δημοτικοί Σύμβουλοι
και πλήθος κόσμου.
 
οι κατακόμβες της Μήλου 
 Σημαντική στιγμή για τις Κυκλάδες και τον ελληνισμό η ανακήρυξη της Μήλου σε «Ιερά Νήσο» δηλώνει ο υπουργός Εργασίας
Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης με αφορμή την τέλεση θρησκευτικών εκδηλώσεων για την επίσημη ανακήρυξη της Μήλου ως «Ιεράς Νήσου», παρευρισκόμενος στο νησί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στο Νοσοκομείο της Σύρου ο γιος του Εμίρ Κοστουρίτσα

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα,από το λιμάνι της Σίφνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Τ/Χ “ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ” Ν.Π.Τ.Ν. 99, 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος είναι ο γιος του ....

«Από αλλού περιμέναμε τον λαϊκισμό και από αλλού μας ήρθε»

Δηλώσεις Φωτεινής Πιπιλή Βουλευτή
 Α’ Αθηνών στο Βήμα 
Fm και τον Δημήτρη Τάκη.

Η απάντηση της Φωτεινής Πιπιλή στον Υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο.
«Βεβαίως και έχει το απόλυτο δικαίωμα ο κ. Λοβέρδος, ως νέος Υπουργός Παιδείας, να ζητήσει χρόνο περίσκεψης και ελέγχου, μια περίοδο χάριτος, που αμέσως αποδέχτηκε ο Πρωθυπουργός, όπως είδαμε. Όμως, δεν μου άρεσε καθόλου, όπως και σε πάρα πολύ κόσμο, η χρησιμοποίηση λέξεων του «βρυκολακικού» παρελθόντος, όπως «ανθρωποφαγία», «σφαγή εργαζομένων» που με αυτό τον τρόπο δίνεις αμέσως το πολιτικό σου στίγμα, που είναι εντελώς αντίθετο με το αίτημα του κόσμου για μεταρρυθμίσεις, αλλά και ενάντια στους Βουλευτές που στηρίξαμε τις.....

Σύρος: Απίστευτο -Έφαγε Hot Dog (50 cm) σε 5,5 λεπτά (Video)

Σύρος: Απίστευτο -Έφαγε Hot Dog (50 cm) σε 5,5 λεπτά (Video)Πραγματοποιήθηκε το 1ο Hot Dog Summer Fest, όπου και διοργάνωσε το κατάστημα Hot Dog Plannet στην Ερμούπολη Σύρου. Αρκετός κόσμος βρέθηκε από νωρίς το μεσημέρι προκειμένου να παρακολουθήσει , να γευτεί αλλά και να συμμετέχει σε αυτό τον έξυπνο διαγωνισμό που συγκέντρωσε γρήγορα και πεινασμένα παλικάρια έτοιμα να φάνε τους .....

Επανέρχεται το αξίωμα του επάρχου

ο νέος  Έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης
Θέσεις ευθύνης θα ανατεθούν σε όλο το επιτελείο από τις Κυκλάδες του νέου περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου. Λόγω και της μείωσης των εδρών των Κυκλάδων στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Ν. Αιγαίου, όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι του νομού θα αναλάβουν συγκεκριμένα πόστα και αρμοδιότητες και θα αξιοποιηθούν άπαντες.
Άλλωστε, οι 8 από τους 10 εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους θα αναλάβουν θέσεις επάρχων στις περιφερειακές τους ενότητες. Το αξίωμα του επάρχου επανέρχεται με τη νέα θητεία και τις συγκεκριμένες θέσεις θα καταλάβουν οι πρωτεύσαντες σε ψήφους από το συνδυασμό του κ. Χατζημάρκου. Οι έπαρχοι θα είναι υπεύθυνοι για τα ζητήματα που αφορούν τις περιφερειακές τους ενότητες.
Αναλυτικότερα:

Κυκλοφόρησε ο χάρτης της Νάξου



Ο χάρτης της Νάξου κυκλοφόρησε
και διανέμεται δωρεάν από την Stampa διαφημιστική & το Τυπογραφείο Παπανικολάου - Κοττάκης:
• Blue star (πρωινό και απογευματινό δρομολόγιο)
• Μαρίνα Νάξου
• ΚΤΕΛ
• Στα τουριστικά γραφεία της Νάξου
• και στους διαφημιζόμενους
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επαγγελματίες του ...