slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταδικάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου την επίθεση κατά του Γιάννη Μαχαιρίδη

2012 05 14 ΦΩΤΟ IMG 0336.JPGΟμόφωνα καταδίκασε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου την  επίθεση κατά του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη. Σε ψηφισμα του το Περιφερειακό Συμβούλιο αναφέρει:

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, της 14.5.2012, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων θεμάτων, ο καθορισμός των εδρών των επιβατικών δημοσίας χρήσης αυτοκινήτων (ΤΑΞΙ) σύμφωνα με τις διατάξεις και τις πιεστικές προθεσμίες του....

Παπαρήγα: Γιατί δεν θα πάω στη σύσκεψη των αρχηγών με τον Κάρολο Παπούλια

Με ανακοίνωση του κόμματος ενημέρωσε η Αλέκα Παπαρήγα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους πολιτικούς αρχηγιύς που κλήθηκαν στη νέα σύσκεψη του Προεδρικού.

«Η θέση του ΚΚΕ, η οποία εκφράστηκε και στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και περιέχεται στα πρακτικά της συζήτησης, είναι αντίθετη με τον σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, ανεξαρτήτως της ονομασίας που αυτή θα πάρει. Συνεπώς, η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα συνεισέφερε σε συζήτηση, όπου θα καθορίζονταν οι προϋποθέσεις και η σύνθεση αυτής της κυβέρνησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζονται οι λόγοι απουσίας της γενικής γραμματέας του ΚΚΕ από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που συγκάλεσε για τις 2 μ.μ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Όλα τα πρακτικά από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο

Όλα τα πρακτικά από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

«Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν σήμερα 13.05.2012, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αλέξης Τσίπρας. Τα πρακτικά της συσκέψεως έχουν ως ακολούθως: pdf Τα πρακτικά της σύσκεψης:

Δώστε μου το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα σας ψηφίσω

Όπως μετέδωσε πριν λίγο το MEGA ο Καμμένος εχει προτείνει στον Παπούλια εγγράφως:

"Σε περίπτωση εθνικού κινδύνου για την χώρα [χρεοκοπία, πτώση του τραπεζικού συστήματος, εξωτερική επιβολή] ο Καμμένος μπορεί να δώσει ψήφο ανοχής σε μια Κυβέρνηση και να αναλάβει το Υπουργείο Εθν. Αμυνας και δύο αντιπροέδρους."

Αυριο στις μια θα συναντηθεί με τον Παπούλια, ενώ για να κατευνάσει τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων του έγραψε στο twitter:

@PanosKammenos
ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ
Ανάρτηση από το  Δεξί X-Trem(i)  

Σταυροί Θεσσαλονίκης: Τελικά και επίσημα αποτελέσματα


Δείτε τους σταυρούς που πήραν όλοι οι υποψήφιοι, όλων των κομμάτων στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης:

Έγινε επιτέλους η επίσημη ανακήρυξη των βουλευτών και δημοσιεύθηκαν οι σταυροί που πήραν, από τον Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε τους στο taxalia.blogspot.com

Βίντεο:«Ναι» Σαμαρά με ...αστερίσκους στην πρόταση Παπούλια


Βίντεο:«Ναι» Σαμαρά με ...αστερίσκους στην πρόταση ΠαπούλιαΑνοιχτό υπό όρους άφησε το ενδεχόμενο αποδοχής της πρότασης τουΚάρολου Παπούλια, για κυβέρνηση προσωπικοτήτων, ο Αντώνη ΣαμαράςΟ κος Σαμαράς, υποστήριξε συγκεκριμένα πως σημασία έχει το ποια κόμματα θα στηρίξουν την πρωτοβουλία και όχι τα πρόσωπα. «Πρώτα να εξετάσει κανείς ποιες δυνάμεις θα στήριζαν αυτά τα πρόσωπα. Πεποίθηση μου είναι ότι πρώτα θα πρέπει κανείς να προσπαθήσει να βρει πολιτικά πρόσωπα και.....

Συνάντηση Παπούλια - Καμμένου αύριο πριν από τη σύσκεψη των αρχηγών


Δυσφορία Καμμένου γιατί δεν προσκλήθηκε στο Προεδρικό

Συνάντηση Παπούλια - Καμμένου αύριο πριν από τη σύσκεψη των αρχηγών

Κυβέρνηση προσωπικοτήτων πρότεινε ο Κ. Παπούλιας - Αύριο νέα σύσκεψη

Αύριο στις δύο μετά το μεσημέρι θα λάβει χώρα νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών – πλην της Χρυσής Αυγής - υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Η σύσκεψη με τη συμμετοχή των αρχηγών της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα το απόγευμα διήρκησε περίπου μία ώρα.

Α. Σαμαράς: Πρώτα θα πρέπει να βρεθούν πολιτικά πρόσωπα και μετά τεχνοκράτες, αλλά σε μία έκτακτη κατάσταση εξετάζονται και έκτακτες λύσεις

Από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωστοποίησε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρότεινε το σχηματισμό κυβέρνησης από προσωπικότητες που θα στηριχθεί όμως από το μεγαλύτερο αριθμό των κομμάτων.

Ο Φώτης Κουβέλης σχολίασε ότι η πρόταση για κυβέρνηση από προσωπικότητες, αποτελεί «ήττα της πολιτικής».


Οι ανατροπές στη Β' Αθηνών από Κυριάκο και Βούλτεψη και το πολιτικό μήνυμα για το διαδίκτυο

Ανατροπή και εκπλήξεις δεν είχαμε μόνο στο εκλογικό αποτέλεσμα είχαμε και στην μάχη των σταυρών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρχεται στην πρώτη θέση ενώ στη δεύτερη θέση διατηρήθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης.Να θυμίσουμε ότι από τους τρεις εκπροσώπους της γενιάς των σαραντάρηδων,Κυριάκο,Άρη και Κωστή μόνο ο Κυριάκος δεν έχει υπουργοποιηθεί μέχρι σήμερα σαφέστατο μειονέκτημα σε κάθε μάχη για σταυρό.
Την έκπληξη έκανε και η Σοφία Βούλτεψη η οποία στην πρώτη εμφάνισή της στην ΒΆθηνών ήρθε τρίτη σε σταυρούς.

Κοινό χαρακτηριστικό Κυριάκου και Βούλτεψης είναι ότι στήριξαν μεγάλος μέρος της προεκλογικής τους καμπάνιας στο διαδίκτυο. Η Βούλτεψη στήριξε πολλά στο site που στηρίζε το γνωστό σε όλους "Ελεύθερη Ζώνη" ενώ ο Κυριάκος έκανε αισθητή την παρουσία του με παρεμβάσεις σε site και blogs.

Ένα επιπλέον στοιχείο για τον Κυριάκο είναι ότι επέλεξε να μην κάνει καμία ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση ενώ προτίμησε να στηρίξει τον προεκλογικό του αγώνα στις προσωπικές επαφές και σε πολιτικές συζητήσεις με φίλους. Δεν εκτύπωσε προεκλογικό φυλλάδιο αλλά προτίμησε να φτιάξει κανάλι στο Youtube ενώ επέλεξε να αποφύγει τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση επιλέγοντας τοποθετήσεις στον έντυπο τύπο και στο ραδιόφωνο

Αν συνυπολογιστεί ότι είχε απέναντι του τη Ντόρα στη Β' Αθηνών και τους κεντρώους Μάνο και Τζήμερο που σαφέστατα του έκοψαν ψήφους η πρωτιά του Κυριάκου δείχνει τάσεις για το μέλλον.

Όμως ακόμα πιο σημαντικό είναι το μήνυμα που που στέλνουν οι κάλπες προς τον πολιτικό κόσμο ότι οι παλαιοκομματικού τύπου προεκλογικές εκδηλώσεις και καμπάνιες δεν βρίσκουν πλέον αποδοχή στο εκλογικό σώμα....

Γ.Δ.  

Επιβεβαιώνονται οι ΑΕροψεκασμοί-Καμμένος: Να φύγει ο Σαμαράς και αυτόματα όλοι οι υπόλοιποι δεν θα είναι δοσίλογοι

Την άμεση απομάκρυνση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θέτουν ως όρο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες προκειμένου να συζητήσουν την συνεργασία για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης στην οποία θα μετέχουν και οι ίδιοι. Πολύ σοβαρή πρόταση... φαντάζομαι ότι την σκέφτηκαν μαζί με τον Τέρενς μετά από σκέψη. 
Το κόμμα του κ. Καμμένου που βολιδοσκοπήθηκε για την πιθανότητα να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας έστειλε ήδη σαφές μήνυμα προς τη Συγγρού ότι δεν μπορεί να γίνει καμία τέτοια συζήτηση όσο στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο κ. Σαμαράς.

Τόσο ο κ. Καμμένος όσο και τα κορυφαία στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θεωρούν αξιόπιστο συνομιλητή τον κ. Σαμαρα με βάση τις αλληλοσυγκρουόμενες θέσεις που έχει διατυπώσει όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Πρώτα διέγραψε τους μνημονιακούς και μετά διέγραψε αυτούς που καταψήφισαν το δεύτερο Μνημόνιο. Τι εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κανείς σε έναν ηγέτη που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο» έλεγαν στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που, όπως αναφέρουν, δεν θα είχαν κανένα θέμα να συζητήσουν με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο επιλέξει η Νέα Δημοκρατία.

Η επιλογή του κ. Καμμένου και του κόμματος του να θέσουν το ζήτημα δεν είναι άσχετη και με ένα κλίμα δυσαρέσκειας που υπάρχει μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ για τον κ. Σαμαρά και τον τρόπο που κινήθηκε προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Η δυσαρέσκεια αναμένεται να γίνει ακόμα πιό έντονη εφόσον συνεχίσουν να δημοσιοποιούνται δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ΝΔ πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που εφόσον επιβεβαιωθεί στις κάλπες θα σημάνει την μη επανεκλογή περισσότερων από τους μισούς βουλευτές της ΝΔ.
Ανάρτηση από το Δεξί X-Trem(i)  

Μητσοτάκης: Υπερχρεωμένοι επιχειρηματίες και εκδοτικά συμφέροντα πίσω από το "club της δραχμής"

«Πίσω από το λεγόμενο "club της δραχμής" κρύβονται αυτοί που έχουν βγάλει τα χρήματα τους στο εξωτερικό ώστε να έρθουν να αγοράσουν τα απομεινάρια της Ελλάδας, αλλά και υπερχρεωμένοι επιχειρηματίες και εκδοτικά συμφέροντα». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και στο δημοσιογράφο κ. Άρη Πορτοσάλτε.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι «όσοι υποστηρίζουν πως είναι δυνατή η καταγγελία της δανειακής σύμβασης ψεύδονται ευθέως». Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Αλέκος Αλαβάνος με τη χθεσινή του παρέμβαση είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια, ότι δηλαδή «η καταγγελία της σύμβασης σημαίνει έξοδο από το ευρώ».

Ακόμη ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι δεν είναι βέβαιο ότι το Δημόσιο θα μπορεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, από τον Ιούνιο, ενώ κάλεσε τον κ. Παπαδήμο να περιγράψει την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, αλλά και τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο κ. Μητσοτάκης, τέλος, τάχθηκε υπέρ ενός κεντροδεξιού μετώπου από τη ΝΔ για την παραμονή της Ελλάδας εντός της ΕΕ και της Ευρωζώνης, παρά τα όποια προβλήματα έχει η παράταξη μετά το αποτυχημένο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό με Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη


Στηρίζουμε ως λύση ανάγκης μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων με τη συμετοχή και άλλων κομμάτων, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση των αρχηγών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 Αύριο στις 14.00 θα συνεχιστεί, σε σύσκεψη των πολιτικών με διερευμένη σύνθεση η διαβούλευση, για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Ρ. Πάρκερ: Η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε εξετάσει επιστροφή στη δραχμή (Video)


Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είχε εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη στα πρώτα στάδια της κρίσης χρέους, αποκάλυψε μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Sky News ο πρώην σύμβουλος του κ. Παπανδρέου, Ρίτσαρντ Πάρκερ.

Ο καθηγητής Οικονομικών του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης την περίοδο 2010-2011 διευκρίνισε ότι μια τέτοια κίνηση δεν είχε κριθεί οικονομικά επωφελής με .....

Αφιερωμένο στους ανενημέρωτους έλληνες πολιτικούς: Ισχύει ακόμα το βέτο Καραμανλή στο ΝΑΤΟ


[Εδώ και μέρες γράφουμε ότι δεν υπάρχει θέμα εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ καθώς το θέμα δεν υπάρχει καν στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου κορυφής μιας και ισχύει ακόμα το βέτο Καραμανλή το 2008... Χθες πάλι οΚαμμένος ανέφερε ότι υπάρχει κίνδυνος εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στις 16 Μαίου... κλασικό παράδειγμα ανενημέρωτου έλληνα πολιτικού (δεν είναι μόνο ο Καμμένος αλλά σχεδόν όλοι τους) που θέλει να μας κυβερνήσει]
«Όσον αφορά στα Σκόπια, εμείς έχουμε ήδη αποφασίσει το 2008 ότι ....

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ : Ενιαία η έδρα ανά νησί για τα ΤΑΧΙ στις Κυκλάδες!


2012 05 14 ΦΩΤΟ IMG 0336.JPGΤο Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τον καθορισμό μίας έδρας για τα επιβατικά αυτοκίνηταδημόσιας χρήσης (ΤΑΞΙ) ανά νησί στις Κυκλάδες. Η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά σε όλα τανησιά της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
Ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης, παρότρυνε τους επαγγελματίες να προχωρήσουνσε συνεργασίες και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις που θα αφορούν το σύνολο των αυτοκινητιστών σε κάθε νησί και δεσμεύτηκε πως η....

Βίντεο-Τατσόπουλος το νέο Μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ: Σπρωξίδια στον αέρα και "άντε γαμήσ@@..."

Η Φαίη Μαυραγάνη στο studio της Focus Web TV συζητά με τουςκαλεσμένους της την αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης, την στάση της Αριστεράςκαι συγκεκριμένα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κι αν υπάρχει πιθανότητα επανένωσης της ευρύτερηςΚεντροδεξιάς. Καλεσμένοι της o ΑργύρηςΝτινόπουλος, από την Ν.Δ., ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο ΣτέλιοςΣταυρίδης, από την ΔΡΑΣΗ και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, από την......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣΥΜΜΑΧΙΑ. Κατά την διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί και ύβρεις σε μια πρωτοφανή αντιπαράθεση του δημοκράτη Πέτρου Τατσόπουλου με τον ΣτέλιοΣταυρίδη.

Δείτε τον δημοκράτη που μόλις τα βρίσκει σκούρα βιαιοπραγεί και αποχωρεί βρίζοντας:

Βαξεβάνης: Μονά ζυγά δικά μου

Μας έχει ζαλίσει από το πρωί... κάθε 5 λεπτά: "Επεξεργάζονται σχέδιο για κυβέρνηση με 120 βουλευτές.Θα επικαλεστούν το άρθρο 84 και όχι το 37 περι δεδηλωμένη"... κάποιος όμως του απάντησε και του θύμισε το κλασικό δημοσιογραφικό: Λέμε μια παπαριά κι αν πιάσει "εγώ σας τα είπα"... αν δεν πιάσει "αποκάλυψα τα σχέδιά τους και φοβήθηκαν να το κάνουν"... κατά τ' άλλα το άλλο κοπρόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ μας λέει στο twitter ότι τα ΜΜΕ βαράνε τον Αλέξη... Δείτε το διάλογο Βαξεβάνη με αναγνώστη:

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Πανναξιακού ΑΟΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 13ης ΜΑΙΟΥ 2012 ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΞΟΥ
Στην εκλογική διαδικασία του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου της 13ης Μαΐου 2012 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, συμμετείχαν οι εξής
για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου:
ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΠΗ του Χρήστου
ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Αντωνίου
ΒΑΛΗΝΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του Δημητρίου

Εκεί στη Συγγρού, για ακούστε προσεκτικά...

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ – Διευθύνων σύμβουλος της MRB Hellas

ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 σήμαναν αφενός το τέλος του μεταπολιτευτικού σκηνικού, που είχε ως κορυφαίο πυλώνα τον «δικομματισμό».
Το 2009 μόνο το 16,7% του εκλογικού σώματος δήλωνε ότι αποφάσισε τις τελευταίες 15 ημέρες και την ημέρα των εκλογών για το τι θα ψηφίσει. Μέρος αυτών των ψηφοφόρων (10,9%) είχε αποφασίσει ακριβώς την τελευταία ημέρα.
Τα αντίστοιχα ποσοστά για τις εκλογές του 2012 δείχνουν ένα συντριπτικά διαφορετικό τοπίο, όπου το ....

Ο Μ. Γλέζος καλό θα ήταν να αφήσει τα οικονομικά για άλλους

Με απόλυτο σεβασμό στεκόμαστε μπροστά στον Μανόλη Γλέζο ο οποίος χρόνια προτού κάποιοι μάθουν τι σημαίνει πατρίδα και σημαία, αυτός απέδειξε περίτρανα τι σημαίνει να είσαι αγωνιστής.
Νιώθουμε και μεγάλο σεβασμό και για την ηλικία του και τους αγώνες του και το γεγονός ότι είναι ακούραστος μαχητής.
Ξεχνούμε επίσης ότι επί χρόνια ήταν στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και μάλιστα εξελέγη βουλευτής το 1981 και το 1984.
Αυτό όμως δε μας εμποδίζει να πούμε ότι από οικονομικά είναι παντελώς άσχετος και οι απόψεις του περισσότερο κακό κάνουν παρά ...

Νύχτα μαγική κι ονειρεμένη...

Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό....

Δείτε και ακούστε πώς οι ξένοι μετέδωσαν τα τελευταία δευτερόλεπτα του ΜΑΓ(Κ)ΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Διαψεύδει ο Τέρενς ότι ΑΕ μιλάνε με ΝΔ... γιατί αν μιλούσαν θα τον ενημέρωναν!!

Διέψευσε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, τα περί συνομιλιών με τη Νέα Δημοκρατία.

 «Διαψεύδουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις οποιεσδήποτε συνομιλίες μας παρασκηνιακές ή μη με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ή οποιονδήποτε στελεχών της», ξεκαθάρισε ο κ. Κουίκ σε δήλωσή του και πρόσθεσε:
«Έχουμε αποδείξει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν πάντοτε δημόσια και με απόλυτη γνώση του ελληνικού λαού και ποτέ εν κρυπτώ ή παρασκηνιακά.

Τα βρώμικα παιχνίδια αφορούν τους Εφιάλτες εμπνευστές τους που προσπαθούν με απελπισμένα από κάπου να πιαστούν μετά την απόλυτη εκλογική τους ήττα».

Τα μεγάλα λάθη του Αντώνη Σαμαρά

Αντί να στρέψει το καράβι της ΝΔ προς τη νίκη συνεχίζει να το οδηγεί σε ρηχά νερά, κοντά στη ξέρα, που έπεσε το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη!

«Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία θα επιβληθούν από τα πράγματα επαναληπτικές εκλογές γιατί η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη».
Και θα αναρωτιέστε ποιος το είπε! Αντώνης Σαμαράς, στις 10 Απριλίου του 2012, στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο Μάνος θέλει να προσχωρήσει η ΝΔ σε αυτόν... λογικό! Κι εγώ 6 χρονών ήθελα να γίνω αστροναύτης...

Απάντηση στο άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά προς τις φιλελεύθερες δυνάμεις, με στόχο τη συγκρότηση κεντροδεξιού φιλοευρωπαϊκού μετώπου έδωσε ο Στέφανος Μάνος, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του. Ο πρόεδρος της Δράσης συνέδεσε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ με την «επιστροφή του Κ.Καραμανλή» [τον Καραμανλή τον οποίο επί χρόνια κατηγορούσε...].


Ο Στέφανος Μάνος επανέλαβε στον Real FM ότι είναι ευκολότερο για εκείνον να συνεργαστεί με την Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ τόνισε ότι για να επιστρέψει στη ΝΔ θα έπρεπε να «αποδείκνυε ότι αλλάζει εκ βάθρων».

«Παραδείγματος χάριν, αν επέστρεφε ο Κώστας Καραμανλής και ο ίδιος αποφάσιζε να ανοίξει τη ΝΔ σε όλες τις συγγενείς της δυνάμεις, στο πρότυπο της ΕΡΕ» δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης.

Η μεταμόρφωση των "Δεξιών" blogs σε κάστρα λαϊκισμού...

Παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα (ουσιαστικά από την αρχή του 2012) μία μεγάλη μεταμόρφωση σε μερικά blogs που μέχρι πρότινος πουλούσαν "κέντρο-δεξί-ιλα" και υπευθυνότητα...

Μέσα σε λίγους μήνες μετατράπηκαν σε προπύργια του ΣΥΡΙΖΑ και των Καμμένου Α.Ε και πλέον πουλάνε "Αντι-μνημονι-ιλα" και ψευτοτσαμπουκά...
Είναι απίστευτο πλέον  το επίπεδο του λαϊκισμού και του ξερολισμού στα άρθρα τους !!!

Αρθρογράφοι με παρατσούκλια "διαβεβαιώνουν" τους επισκέπτες τους ότι "ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κίνδυνος" για φυγή από το Ευρώ , "ΚΑΝΕΝΑΣ κίνδυνος για μισθούς - συντάξεις" και φυσικά προβάλλουν σαν βεβαιότητα την "ΜΠΛΟΦΑ" των Ευρωπαίων για διακοπή χρηματοδότησης...

ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΚΗ!


Όχι έναν, αλλά δυο πρώην πιστούς συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου από την εποχή της παντοδυναμίας του, έχει κοντά του ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, ο ένας εξ΄ αυτών που έχει διατελέσει και υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Κοτσακάς, θεωρείται άνθρωπος – κλειδί στο επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεύτερος είναι ο πρώην διευθυντής Τύπου του πολιτικού γραφείου του κ. Τσοχατζόπουλου, Γιώργος Αγραφιώτης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαθίσταται για τα καλά στην Κουμουνδούρου.

Σας θυμίζουμε, ωστόσο, πως δεν ενώνει μόνο αυτό τους δυο πολιτικούς, αλλά και η μειωμένη στρατιωτική θητεία του Αλέξη Τσίπρα που έγινε (με βύσμα;) βάσει του νόμου Τσοχαταζόπουλου. Κάτι που και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδεχτεί δημοσίως.

Απαξιωτικός ο Κ. Παπούλιας προς το Β. Μιχαλολιάκο της "Χρυσής Αυγής"!

Φωτογραφία για Απαξιωτικός ο Κ. Παπούλιας προς το Β. Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής!
Σαφώς και διαφωνούμε με την αθλιότητα των ναζιστών, αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκ του αξιώματός του, οφείλει να είναι συγκρατημένος...

Απαξιωτικός και προκλητικός προς τον αρχηγό της "Χρυσής Αυγής" Βασίλη Μιχαλολιάκο εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Τι συνέβηκε... Όταν μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Μιχαλολιάκος οι δημοσιογράφοι κάθισαν, και καλά έκαναν, κάτω, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά των Χρυσαυγιτών με το περίφημο "εγέρθητι". Κατά την επόμενη συνάντησή του με τον κ. Κουβέλη, ο Κάρολος Παπούλιας πέρασε από μπροστά τους και τους χειροκρότησε για την... αντίστασή τους στον κ. Μιχαλολιάκο. Σαφώς και διαφωνούμε με την αθλιότητα των ναζιστών, αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκ του αξιώματός του, οφείλει να είναι προσεκτικός και συγκρατημένος
katoci.com

Κύριος υπερασπιστής των φοιτητών η ΔΑΠ


undefined
Απομένουν 3 μέρες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα πραγματοποιηθούν οι Φοιτητικές εκλογές οι οποίες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου και του ασταθούς πολιτικού σκηνικού που επικρατεί στη χώρα.
Σε μια ταραχώδη χρονιά για τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, όπου
ο φοιτητικός κόσμος εμφανίστηκε πλήρως αποπροσανατολισμένος, η μόνη παράταξη η οποία κράτησε ξεκάθαρη και ενεργή στάση ήταν αναμφίβολα η ΔΑΠ. Γεγονός που τη βοήθησε να κερδίσει αρκετό έδαφος στη συνείδηση των απλών φοιτητών καθώς η πολιτικοποιημένη στάση που διατήρησε τα τελευταία 2 χρόνια με την κατάθεση της Κοινωνικής Πρότασης και της πρότασης Παιδείας, αλλά και η υπευθυνότητα που έδειξε στην αντιμετώπιση του νόμου Διαμαντοπούλου, ήταν κομβικά σημεία της στρατηγικής της.

Η γαλάζια παράταξη, δε δίστασε να συγκρουστεί με νοοτροπίες και πρακτικές χρόνων, γεγονός που την έφερε αρκετές φορές σε ευθεία αντιπαράθεση ακόμα και με τη λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου. Στάση η οποία αποδεικνύεται ηγετική για το φοιτητικό κίνημα, καθώς σε αντίθεση με την απραξία άλλων πολιτικών παρατάξεων, εκείνη αποτέλεσε τον κύριο εκφραστή της γενιάς της.
http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_1560.html

Αρχίσει αντιπολίτευση ο Τσίπρας-Δεν πάει αύριο στη σύσκεψη στον Πρόεδρο

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
[Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, το πουλέν του δεν θα πάει αύριο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μιας και από αύριο Δευτέρα αρχίζει και επίσημα η αντιπολιτευτική περίοδος Τσίπρα...]
Νέος γύρος διαβουλεύσεων με στόχο την άρση του αδιεξόδου και το σχηματισμό κυβέρνησης ξεκινά σήμερα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Ραντεβού των προέδρων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και...

Μπράβο!!! μετά από 15χρονιά ο Ολυμπιακός τα κατάφερε

Βίντεο: Το 4ο δεκάλεπτο της νίκης του Ολυμπιακού

Δείτε το βίντεο: