slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΔ Μαρκογιαννάκης

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του, που εστάλη σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Χανίων κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κόμματος κ. Γιάννη Τραγάκη, παρέπεμψε στην Επιτροπή τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, γιατί με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του επέλεξε να θέσει τον εαυτό του εκτός κόμματος».

Η διαγραφή του κ. Μαρκογιαννάκης κατέστη μονόδρομος απο την στιγμή που διαφώνησε ανοικτά με την επιλογή του κόμματος για την Κρήτη (Πλακιωτάκης) και παράλληλα συζητούσε με ανθρώπους της κ. Μπακογιάννη για να κατέβει ο ίδιος ως αντίπαλος του κ. Πλακιωτάκη

Παρουσίαση Εμβλήματος Συνδυασμού

Το έμβλημα του συνδυασμού «Δημοτική Δράση» παριστά ένα αρχαιοελληνικό εμπορικό πλοίο, το οποίο για αιώνες συνέβαλε στην ανάπτυξη των συναλλαγών μεταξύ των λαών και λειτούργησε παράλληλα ως φορέας και αγωγός πολιτισμού στο Αιγαίο, την ευρύτερη Μεσόγειο και πέραν αυτής. Τα πέντε κουπιά ίσου μεγέθους συμβολίζουν τα πέντε νησιά που συνθέτουν το νέο Δήμο και με τον ιδανικό συγχρονισμό τους δίνουν την απαραίτητη ισχύ για το ταξίδι που αφήνοντας πίσω το παρελθόν θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Με δελτίο τύπου ο συνδυασμός "Δημοτική Δράση", ενημερώνει:

Άνοιγμα Γραφείων
Ο συνδυασμός "Δημοτική Δράση" στεγάστηκε και λειτουργεί σε γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Παπαβασιλείου, στον πρώτο όροφο πάνω από το χρυσοχοείο Β. Κώτσου. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22850 – 27620 και το e-mail είναι: info@dimotikidrasi.gr
Δραστηριότητες Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Λιανού
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Δράση" και υποψήφιος Δήμαρχος, Δημήτρης Λιανός, παρέστη στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, στους ετήσιους παραδοσιακούς χορούς των συλλόγων Κορώνου, Γαλήνης, Εγγαρών, Δαμαριώνα και Φιλωτιού. Βρέθηκε και παρακολούθησε την εκδήλωση Συλλόγου Δαμαριωτών για τη παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Βοσκοί και Βοσκοσύνη στην Ορεινή Νάξο» του Δικηγόρου Γεώργιου Στ. Βερώνη. Επίσης στην εκδήλωση του συλλόγου Φιλωτιτών για την ανάδειξη καθηκόντων του Νέου Διοικητικού Συμβολίου.
Τέλος, παρέστη στην εκδήλωση για την ιστορία του νησιώτικου τραγουδιού, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημιακού ερευνητή κ. Σταύρου Σπηλιάκου, που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) σε συνεργασία με τους Συλλόγους των χωριών Γλινάδου, Αγερσανίου και Τριπόδων και με τη συμπαράσταση και του Δήμου Νάξου και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νάξου.
Συνέντευξη
Τη πρώτη του συνέντευξη σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα (www.naxos - news.gr) παραχώρησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος. Εξέφρασε τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση, από ομάδα νέων επαγγελματιών της Νάξου ώστε να ηγηθεί ανεξάρτητου και υπερκομματικού συνδυασμού, διευκρίνισε παράλληλα ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις που θέτει σε ενδεχόμενη πρόταση συνεργασίας με άλλο συνυποψήφιο του.