slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης: θα δημιουργήσει δημοσιονομικό πρόβλημα η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης

Συνέντευξη στην Realnews παραχώρησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Μια συνέντευξη που ο υπουργός Εργασίας εξηγεί και βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους.

Ο υπουργός Εργασίας τάσσεται κάθετα αντίθετος με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια αναφέροντας χαρακτηριστικά:





Μητέρα 15χρονης: Tί θα έλεγε ο Τσίπρας εάν κακοποιούσαν το δικό του παιδί;

Σε μια συνέντευξη-ποταμό η μητέρα της 15χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον νεαρό Πακιστανό και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου, αγωνιά, ξεσπά και μιλά έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.
Έχει κάνει το νοσοκομείο δεύτερο σπίτι της. Καθισμένη έξω από την πόρτα της ΜΕΘ περιμένει μια ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς, ένα θετικό σημάδι που θα δείξει ότι η 15χρονη κόρη της θα τα καταφέρει.

Πρωτοσέλιδα Κυριακάτικων εφημερίδων

Τα Πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων, με την αποκάλυψη από ΤΑ ΝΕΑ ότι ετοιμάζονται να βγάλουν τα σπίτια των Ελλήνων στο σφυρί... (απόσπασμα στα αριστερά...)

Δείτε τα με μία ματιά...

e-Επιλογές της 11/08/2012

Ήθελε και Facebook το πακιστανό ζώο-Δείτε τη σελίδα του

Αυτές τις φώτο είχε ανεβάσει στη σελίδα του το πακιστανό ζώο. Τις είχε ανεβάσει τον Φεβρουάριο και γι' αυτό διαφέρει το κούρεμα από αυτή που δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (δείτε επόμενη ανάρτηση). Δείτε τη σελίδα του:

psts.gr: Πάρος:Οι τελευταίες εξελίξεις απο την ληστεία στη Πάρο


Μπάχαλο με το ειδικό τέλος ακινήτων


Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τουλάχιστον 400-500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που θα λάβουν δεν θα περιλαμβάνουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

Μην χαρείτε όμως. Δεν θα το γλυτώσει κανένας απλά θα παραταθεί για δύο μήνες η αποπληρωμή του τέλους.

Οι λογαριασμοί που δεν θα περιλαμβάνουν το «χαράτσι» είναι περίπου 180.000 λογαριασμοί, οι οποίοι ταχυδρομούνται σήμερα ......