slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

“Κλείδωσε” το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Όλα τα ονόματα

  Eκτός απροόπτου έχουν «κλειδώσει», τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων ενόψει των προσεχών εκλογών. Ήταν γνωστό εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ότι οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές του νομού θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται τρία ακόμη πρόσωπα. Βρούτσης Γιάννης, Μονογυιού Κατερίνα, Φόρτωμας Φίλιππος, Καφούρος Μάρκος, Πρίνια Δέσποινα, Χαλκιά Ανθή.

Τη Νάξο και τη Σαντορίνη επισκέφτηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας

Τα νησιά της Νάξου και της Σαντορίνης επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου παρεβρέθηκε σε εορταστικές εκδηλώσεις και πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κομματικά στελέχη, κατοίκους και επιχειρηματίες των νησιών.

Πρόσκληση στην κοπή πίτας της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σύρου και πολιτική εκδήλωση γνωριμίας με τους υποψήφιους βουλευτές Κυκλάδων


Σας προσκαλούμε το Σάββατο 25/2/2023 στις 18:00 στο ξενοδοχείο Διογένης για να κόψουμε την πίτα μας και να γνωρίσουμε τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις Κυκλάδες, τα πρόσωπα που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και που θα εκφράσουν επάξια αυτό που ο Αλέξης Τσίπρας έχει ονομάσει «συμβόλαιο Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης».

Στην εκδήλωση θα παραστούν, θα μιλήσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις: 

Ξέφρενο αποκριάτικο μασκέ πάρτι από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου την Παρασκευή 24/2 και ώρα 23:00

 

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου σας προσκαλεί την Παρασκευή 24/2 και ώρα 23:00 στο πιο ξέφρενο αποκριάτικο μασκέ πάρτι αμέσως μετά το δρώμενο της Παρασκευής.
Σε ρυθμούς καρναβαλιού και Disco 70s-80s, σε μια ατμόσφαιρα όπως εκείνα τα χρόνια, στο "The Rebel Project(*)", ελάτε να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές!
Θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί

Εκλογές 2023: Οι υποψήφιοι Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ - Δείτε τα ονόματα


Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα κομματικά επιτελεία σε Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών το επόμενο διάστημα.

Εχοντας ως δεδομένο ότι οι εκλογές 2023 θα γίνουν στις 9 Απριλίου, η Νέα Δημοκρατία έχει σχεδόν έτοιμες τις λίστες των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την είσοδο στη νέα Βουλή.

Ξυνίδης για Παπανδρέου: Πρόεδρε, μια συγγνώμη ζήτησε ο Αλέξης πριν το γεύμα;🤣🤣

Ένα αιχμηρό σχόλιο επεφύλασσε ο Σωκράτης Ξυνίδης για το φημολογούμενο γεύμα ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με ανάρτησή του στα social media ανέφερε: «Συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός, αλλά, Πρόεδρε, μια συγγνώμη ζήτησε ο Αλέξης πριν το γεύμα; Γιατί μας αφορά όλους όσους ακόμη σκουπιζόμαστε από τα αυγά, τις ντομάτες και κυρίως τις ύβρεις».
Δείτε την ανάρτηση του Σωκράτη Ξυνίδη:

Κοπή πρωτοχρονιάτικη πίτας της Θηραϊκής Πολιτείας

 

Επιτακτικό αίτημα των Κυκλαδιτών να δημιουργηθεί άμεσα εξεταστικό κέντρο στις Κυκλάδες για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Από τα 527 εξεταστικά κέντρα του ΑΣΕΠ σε όλη τη χώρα, δεν έχουν προβλέψει κανένα στις Κυκλάδες.Σε πρόσφατη Αναφορά μου στις 10-2-2023 που κατετέθηκε στη Βουλή, αναδείχθηκε η επιτακτική ανάγκη για δημιουργία εξεταστικού κέντρου του ΑΣΕΠ στις Κυκλάδες (πανελλήνιος διαγωνισμός

Τα «μαζεύει» ο Πολάκης μετά το «αντάρτικο 🤣2-3 🤣ωρών»

Τα μαζεύει ο Παύλος Πολάκης μετά το «αντάρτικο» με νέα του ανάρτησή του και παραπέμπει στις αποφάσεις των οργάνων.
Την ίδια ώρα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι ο Πολάκης ήθελε να είναι υποψήφιος στα Χανιά ο Μιχάλης Χαιρετάκης για να λειτουργήσουν ως δίδυμο στο «κυνήγι» των σταυρών.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση, σε εντελώς διαφορετικό ύφος και τόνο, στην οποία παραπέμπει στις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και «υποτάσσεται» στον κοινό αγώνα να «φύγει ο Μητσοτάκης». Γίνεται δε ξαφνικά θεσμικός επικρίνοντας τη Κουμουνδούρου για διαρροές.

Μαζεύεται ο Πολάκης
Στη νέα ανάρτησή του αναφέρει: