slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Προκόπης Δούκας για την καταγγελία της Νοτοπούλου : Πήραν “γραμμή” χωρίς να ακούσουν καν τι είπα

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι δέχεται υβριστική επίθεση..

Η ανάρτηση του στο Facebook

Από χθες το βράδυ δέχομαι δήθεν αυθόρμητη (υβριστική βεβαίως) επίθεση από δεκάδες φανατικούς, που πήραν “γραμμή”, χωρίς προφανώς να ακούσουν καν τι είπα. Όσοι ακούν καθημερινά την εκπομπή μου, ξέρουν πολύ καλά το πόσο υπερασπίζομαι τη θέση της γυναίκας, γενικώς και διαρκώς. Το να κατηγορούμαι για σεξισμό είναι σα να κατηγορείται ο Αντετοκούμπο για

Έπαρχος Νάξου Γιαννης Μαργαρίτης : Ενημέρωση για κλείσιμο δρόμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, από 8:00 – 19:00, η επαρχιακή
οδός Χώρας – Χαλκείου μέσω Ποταμιάς, θα είναι κλειστή.
Ο δρόμος είναι απαραίτητο να

Μάρκος Κωβαίος : Στον Δήμο Πάρου η κυριότητα του Παλιού Αεροδρομίου .Σχέδιο αξιοποίησης του χώρου με την ανέγερση ενός μικρού νοσοκομείου. τη δημιουργία ενός οικισμού με εργατικές κατοικίες, καταστήματα και κέντρο νεοφυούς επιχειρηματικότητας



Την επιλογή της Διοίκησης Κωβαίου, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, όσον αφορά στην αναγνώριση της κυριότητας και την απόδοση του ακινήτου του χώρου του παλιού αεροδρομίου, βάζοντας φρένο στις απαιτήσεις του Δημοσίου, «επικύρωσε» το Εφετείο Αιγαίου με τελεσίδικη απόφασή του, με την οποία έκρινε ότι ο χώρος ανήκει κατά κυριότητα στον Δήμο Πάρου, και διατάσσει το Δημόσιο να αποδώσει στον Δήμο ολόκληρη την έκταση του παλιού αεροδρομίου Πάρου.

Τρεις κλίμακες επιδότησης για το ρεύμα – Εως 485 ευρώ και μπόνους

Στα 90 ευρώ η ενίσχυση για το φυσικό αέριο – ΒΙΝΤΕΟ
1,1 δισ. ευρώ για τη στήριξη νοικοκυριών, επαγγελματιών και αγροτών τον Οκτώβριο

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ανακοίνωσε σήμερα τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης για τον μήνα Οκτώβριο.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Xαράλαμπος Κόκκινος : Η Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου συνεχίζει την υποβάθμιση του Περιφερειακού Spυμβουλίου και των γνήσιων δημοκρατικών διαδικασιών "

Με καθυστέρηση δύο(2) μηνών θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 27.9.22 η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου . Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου και ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος επιλέγουν συστηματικά να συνεδριάσει το κορυφαίο αυτοδιοικητικό όργανο της νησιωτικής περιοχής μας καθυστερημένα και πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης και το οδηγούν σε απαξίωση.Τον ίδιο τρόπο συνεδρίασης επιλέγουν και για τις συνεδριάσεις της 11μελους Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Π.Ν.Α.)!
Αγνοούν το δίκαιο αίτημα μας για ουσιαστικές δημοκρατικές διαδικασίες, αδιαφορούν για τα προβλήματα και την έλλειψη χώρων και ηλεκτρονικών μέσων των μελών της μειοψηφίας που αποτελούν το 47% της σύνθεσης του Περιφερειακου Συμβουλίου Ν.Αιγαίου.Τα μέλη της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου βολεύονται στα γραφεία τους, με την υποστήριξη των πολλών συμβούλων τους και τα κρατικά μέσα τεχνολογίας που διαθέτουν και επικαλούνται κατά καιρούς την κακή σύνδεση του διαδικτύου ή διακόπτουν τη σύνδεση πριν ολοκληρώσει την τοποθέτηση σε οποίο μέλος ασκεί κριτική!

Μανώλης Πολυκρέτης Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

  Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στα ΜΜΕ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Naxos Resort (Άγιος Γεώργιος, Χώρα, Νάξος). Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος  και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  Μανώλης Πολυκρέτης 

Συνάντηση εργασίας Υποψήφιου Δήμαρχου Νάξου Μανώλη Πολυκρέτη με τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη

 

Με τον Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης.