slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: ΔΤ ΤΕΕ: Για την άμεση πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες και για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης από κάθε μηχανικό ανασχεδιάσθηκε η ιστοσελίδα του ΤΕΕ




Για την άμεση πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες και για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης από κάθε μηχανικό ανασχεδιάσθηκε η ιστοσελίδα του ΤΕΕ

 

Με έμφαση στην ευκολία χρήσης από όλους τους μηχανικούς «τρέχει» ήδη από σήμερα η νέα ιστοσελίδα του ΤΕΕ. Με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΤΕΕ Γιώργου Στασινού, το υπάρχον site του Επιμελητηρίου ανασχεδιάσθηκε πλήρως με τις δυνάμεις του Επιμελητηρίου, χωρίς επιπλέον κόστος για το ΤΕΕ, καθώς είχε συμπληρώσει πολλά χρόνια λειτουργίας στην παλαιά μορφή. «Η ευκολία στην καθημερινότητα των μηχανικών και η παροχή σύγχρονων, αποτελεσματικών και ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του ΤΕΕ είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας μας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ. «Οι μηχανικοί, μέσα στην κρίση που όλοι βιώνουμε, χρειάζονται και αξίζουν έναν βοηθό στην καθημερινότητα τους, και το ΤΕΕ θέλει αυτό ακριβώς να τους προσφέρει».

 

Το νέο site του ΤΕΕ κινείται στην κατεύθυνση της φιλικότητας προς τον χρήστη και της διαλειτουργικότητας με πολλαπλές συσκευές πρόσβασης και περιηγητές/φυλλομετρητές διαδικτύου. Είναι δηλαδή σχεδιασμένο ως autoresponsive σε πρόσβαση από σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, tablets, notebooks, phablets και κινητά τηλέφωνα.

 

Ο μηχανικός μπορεί πλέον με άμεση πρόσβαση από την πρώτη σελίδα, μέσα από τις συνδέσειςe-services που βρίσκονται ψηλά στη νέα ιστοσελίδα να έχει άμεση πρόσβαση σε όλο το «πλέγμα» ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει το ΤΕΕ:

·         Διαχείριση δηλώσεων αυθαιρέτων κτισμάτων Ν4178/2013

·         Ενεργειακοί Επιθεωρητές (ΚΕΝΑΚ)

·         Συστήματα Ηλεκτρονικής ¨Έκδοσης Αδειών

·         Διαχείριση Αμοιβών

·         My Tee

·         Ρύθμιση οφειλών σε δόσεις

·         Μητρώο – Εξετάσεις – Πιστοποιήσεις

·         Μηχανικού Εγχειρίδιο Νομοθεσίας

·         Αγορά Εργασίας

·         Αίτηση για Ελεγκτή Δόμησης

 

Επιπλέον, σε ένα σύγχρονο γραφικό περιβάλλον οι μηχανικοί και οι πολίτες μπορούν να μαθαίνουν και να πληροφορούνται για τα θέματα τεχνικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις ενημερωτικές ενότητες της νέας ιστοσελίδας:

·         Ημερολόγιο/Ατζέντα εκδηλώσεων τεχνικού ενδιαφέροντος

·         Ειδήσεις ΤΕΕ

·         Newsletters ΤΕΕ

·         Δελτία Τύπου ΤΕΕ

·         Ρεπορτάζ ΤΕΕ

·         VideosΤΕΕ

·         Μηχανικών Άλλα Έργα

 

Τέλος στη διάθεση των μηχανικών και των πολιτών βρίσκεται όλο το υφιστάμενο μέχρι σήμερα υλικό πληροφόρησης και όλο το αρχείο του διαδικτυακού υλικού του ΤΕΕ των τελευταίων δεκαετιών, καθώς το Επιμελητήριο των Μηχανικών υπήρξε πάντα πρωτοπόρο στην αξιοποίηση και ενσωμάτωση του διαδικτύου στην καθημερινότητα του τεχνικού κόσμου της χώρας - τώρα πια με μια νέα, πιο φιλική και αρτιότερη αισθητικά μορφή.

 

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός τόνισε ότι «η νέα ιστοσελίδα του ΤΕΕ είναι ένα ακόμη βήμα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των μηχανικών και του τεχνικού κόσμου της χώρας. Έρχεται ως συνέχεια στις νέες υπηρεσίες που καθιερώσαμε τους τελευταίους μήνες και θα λειτουργήσει ως έναυσμα ακόμη περισσότερων παροχών και λειτουργιών που δρομολογούμε για τους επόμενους μήνες».




Βόμβα Μπόμπολα στο Mega - Έβγαλε διαταγή πληρωμής κατά του σταθμού - Μπλοκάρονται όλοι οι λογαριασμοί


Είναι προφανές ότι το Mega δεν μπορεί να καλύψει υποχρέωση ύψους 14 εκατ. ευρώ
Βόμβα μεγατόνων έριξε ο όμιλος Μπόμπολα στο Mega μέσω της εταιρίας παραγωγής ταινιών Άνωση που ελέγχει ο Πήγασος.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Άνωση εξέδωσε διαταγή πληρωμής κάνοντας άμεσα απαιτητά από το Mega όλα τα τιμολόγια έκδοσης του Τηλέτυπου για αγορές ταινιών που είχε εκχωρήσει στην ABC Factors ( εταιρία Factoring).
Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν όλοι οι λογαριασμοί του Mega το οποίο είναι προφανές ότι δεν μπορεί να καλύψει υποχρέωση ύψους 14 εκατ. ευρώ.

Ας παραιτηθούν αν δεν μπορούν να προστατεύσουν τη χώρα.


 Ο Λευτέρης Αυγενάκης με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Star δεν ζήτησε μόνο την

Η απάντηση Κουμουτσάκου στο Μαξίμου για τον Μουζάλα


Μέσω Twitter απάντησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στην τοποθέτηση κυβερνητικών πηγών, σε σχέση με το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Μουζάλα, εξαιτίας δήλωσής του στην οποία αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία”.
Ο κ. Κουμουτσάκος σημειώνει πως η ΝΔ έχει πολύ πιο μετριοπαθή στάση, σε σχέση με τον κυβερνητικό εταίρο, τον κ. Πάνο Καμμένο.

Ποιο είναι το καλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας;

 
Δημοσκόπηση για το ποιο είναι το καλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας διεξάγει ιστοσελίδα psifisto.gr
Μεταξύ των περιοχών περιλαμβάνονται από τις Κυκλάδες και η Νάξος και η Σύρος...

Κυβερνητική κρίση για την “Μακεδονία”: Ο Καμμένος ζητά την παραίτηση Μουζάλα!

 
Ξαφνική κρίση στην κυβέρνηση και έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης με αφορμή το γεγονός ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».
O κ. Μουζάλας χρησιμοποίησε τη λέξη «Μακεδονία» για να αναφερθεί στα Σκόπια, μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με το πέρασμα προσφύγων στα εδάφη της ΠΓΔΜ την Δευτέρα, ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σε αυτή την ιστορία». Όπως εξήγησε, «το ένα είναι ότι οι άνθρωποι στην Ειδομένη δεν

Πρόκληση: Η χώρα είναι χρεοκοπημένη αλλά λεφτά για τις π αραγωγές της ΕΡΤ υπάρχουν (Λίστα με ποσά)

 
Σε μια περίοδο που η χώρα είναι χρεοκοπημένη, βρίσκονται ένα βήμα πριν το λουκέτο κάποια ιδιωτικά κανάλια και δεν υπάρχει “σάλιο” στην ραδιοτηλεοπτική αγορά, η… γαλαντόμος (κρατική) ΕΡΤ μοιράζει τα εκατομμύρια ευρώ σαν μαρουλόφυλλα.


Δείτε την εξαιρετικά κατατοπιστική λίστα με ονόματα παραγωγών, εκπομπών αλλά και ποσών που ενέκρινε το large δίδυμο Τσακνή – Ταγματάρχη, μέσα από το ρεπορτάζ από τις typologies.gr
Παραγωγές 1,2 εκατ. ευρώ ενέκρινε το ΔΣ της ΕΡΤ
Προγράμματα συνολικής αξίας 1,2 εκατ. ευρώ  από ανεξάρτητους παραγωγούς