slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Άγριο κράξιμο! -Έγινε το «έλα να δεις» στην εκκλησία που πήγε ο Παπανδρέου!


Γιατί ... "κολάστηκαν" οι πιστοί στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο

Μεγάλη Πέμπτη απόβραδο στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο. Οι πιστοί κατανυκτικά παρακολουθούν την Ακολουθία των Παθών. Ώσπου αίφνης μία ... αναπάντεχη άφιξη στρέφει την προσοχή τους στην είσοδο. Ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου δρασκελίζει το κατώφλι του Ναού. ΟΙ ψίθυροι αρχίζουν:

Απο την περιφορά των Επιταφίων στη Νάξο


 Από τη συνάντηση των Επιταφίων των τριών ενοριών της πόλης της Νάξου

Ολα αλλάζουν για αυθαίρετα και καταπατημένα - Ποια ακίνητα θα νομιμοποιηθούν

* Τι ισχύει για όσους έχουν καταπατημένο ακίνητο που ανήκει στο Δημόσιο
* Ποια θα μπορούν να εξαγορασθούν
* Τι ποσά θα πρέπει να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες
* Τί προβλέπει Ο Νέος Νόμος ΣΤΗΝ προσπάθεια Της Η. κυβέρνηση ΝΑ εξασφαλίσει χρήματα, θέτει σε εφαρμογή σχέδιο σκούπα για τα αυθαίρετα και τα κατακτημένα με στόχο να

Προσωρινή απόφαση θεώρηση βιβλιαρίων ΓΙΑ ασφαλισμένων ΜΕ οφειλές ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ

  Τι προβλέπει δικαστική απόφαση για τη θεώρηση βιβλιαρίων ασθενείας ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ που οφείλουν στον Οργανισμό

Την δυνατότητα να θεωρήσουν βιβλιάρια ασθενείας δίνει σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, οι οποίοι έχουν οφειλές προς τον Οργανισμό , προσωρινή δικαστική απόφαση που εξέδωσε το 1ο τμήμα του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, συνεδριάζοντας σε Συμβούλιο.
Σύμφωνα με την 66/2014 δικαστική απόφαση, έπειτα από αίτηση αναστολής που κατέθεσαν 96 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ από την ... Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα, υποχρεώνεται ο ΟΑΕΕ να θεωρήσει τα βιβλιάρια ασθενείας, για το ....

Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων , ο Γραμματέας Δημητροκάλλης Σταμάτιος σας εύχονται Χρόνια Πολλά


Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων, ο Γραμματέας Δημητροκάλλης Σταμάτιος σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση σε όλους. Με υγεία, επιμονή, αισιοδοξία στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε για τη Χώρα και να είστε σίγουροι, ότι θα είναι νικηφόρος.

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Με εφαρμογή ΓΙΑ ΤΟ Κοινωνικό μέρισμα

Άνοιξε η ειδική εφαρμογή στον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) για την υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα του «κοινωνικού μερίσματος» από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Όσοι υποβάλουν αίτηση έως το τέλος Απριλίου αναμένεται να λάβουν το εφάπαξ επίδομα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους έως τις 10 Μαΐου.

Καρέ-καρέ ανέλκυση νταλίκας στη Σαντορίνη

Ανασύρθηκε, μετά από αγωνιώδη προσπάθεια, το απόγευμα της Μ. Παρασκευής η νταλίκα που νωρίτερα το μεσήμερι είχε πέσει στη θάλασσα, στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη, με αποτέλεσμα τμήμα το επικαθήμενου μέρους να έχει μισοβυθισθεί.
Για την ανέλκυση χρησιμοποιήθηκε ένας μεγάλος γερανός και ένα μεγάλο φορτηγό που έσυρε ολόκληρη την νταλίκα όταν ο γερανός την ανύψωσε σε οριζόντια θέση στο ύψος της προβλήτας. Ο επαγγελματίας δύτης Βαλάδης Καραμολέγκος πρόσδεσε τους ιμάντες του .. γερανού στο πίσω μέρος της νταλίκας προκειμένου να είναι δυνατή η ανύψωση. Η όλη επιχείρηση έγινε υπό την εποπτεία του Λιμενάρχη και στελεχών του Λιμεναρχείου Θήρας.

«Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον»: Άλλοι 10 υποψήφιοι



Η «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον», ανακοινώνει σήμερα, Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014, άλλους δέκα υποψήφιους του συνδυασμού: