slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση Βασίλη Βρούτση και Δύναμη Δημιουργίας για την καταγγελία γυναίκας επιχειρηματία στο Χαλκί ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση από Αντιδήμαρχο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημερωθήκαμε ότι δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, επισκέφθηκε συμπολίτισσά μας στο κατάστημά της στο Χαλκί και της επιτέθηκε λεκτικά, της φώναζε μπροστά σε γείτονες και περαστικούς, την εξύβρισε και την απείλησε, διότι κάποιος του είπε ότι εκείνη δήθεν διατηρεί ένα προφίλ στο facebook με ψευδώνυμο και ότι μέσω αυτού τον ειρωνεύεται και τον χλευάζει. Μια τέτοια συμπεριφορά δεν τιμά το θεσμό της αυτοδιοίκησης, ειδικά όταν προέρχεται από αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Παιδείας και πρέπει να καταδικάζεται από όλους χωρίς δεύτερη σκέψη. Αναγνωρίζουμε ότι μεταξύ ημών και του Δημάρχου, κυρίου Λιανού υπάρχουν πολλές διαφορές, ωστόσο, είμαστε βέβαιοι ότι θα αποπέμψει άμεσα τον νταή αντιδήμαρχο από τον συνδυασμό του καθώς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα ανεχθεί τέτοιες τραμπούκικες συμπεριφορές και ιδίως όταν αυτές έχουν ως θύμα μία γυναίκα, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα είναι συνένοχος.

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Στην κυκλοφορία ο δρόμος από το φαρμακείο Δελλαρόκα έως το Θεατρικό Μουσείο Καμπανέλλη,

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό από το φαρμακείο Δελλαρόκα έως το Θεατρικό Μουσείο Καμπανέλλη, παύουν να ισχύουν οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή οδό.
Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά ως ίσχυε, με μονοδρόμηση της παραλιακής οδού (Πρωτοπαπαδάκη).

Καλλίτσα Φραγκίσκου : για μια εβδομάδα θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Νάξου ο Διευθυντής Γυναικολογίας στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Η αναπληρώτρια  Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου, ενημερώνει ότι από 05-06-2023 έως 11-06-2023 θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου Ιατρός ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Διευθυντής στο ΓΝ Τζανείου.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού καθημερινά στα τηλέφωνα 2285360501 ή 508 από 8:00πμ έως 15:00 μμ.

H Aυγή επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ: «Έβαλε τέσσερα αυτογκόλ από τις εκλογές της 21ης Μαΐου»

Νίκος Ανδρουλάκης και Αλέξης Τσίπρας
 - Φωτογραφία: Intimenews





Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπολύει η εφημερίδα «Αυγή», στη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, που επέρριψαν ευθύνες στην τακτική της Χ. Τρικούπη για το εκλογικό αποτέλεσμα.




Ειδικότερα η εφημερίδα, κομματικό όργανο της Κουμουνδούρου, σε άρθρο του συντάκτη της Νικήτα Λιονάκη το οποίο δημοσιεύεται στην Κυριακάτικη Αυγή, απαριθμεί «τουλάχιστον 4 σημαντικά αυτογκόλ» του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Μαριτάνα Αλακιώτου Ανθοπούλου από τη Ρόδο

 

 

 


 

Την υποψηφιότητα της Μαριτάνας Αλακιώτου Ανθοπούλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

 

Η κ. Αλακιώτου Ανθοπούλου, φιλόλογος αγγλικής γλώσσας, επιχειρηματίας, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και υπεύθυνη του έργου γαστρονομίας Aegean Cuisine αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

Νίκος Συρμαλένιος: Αίτημα για λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων Αδάμαντα και Πολλωνίων




Προς Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή Μήλου

Αγαπητέ δήμαρχε και μέλη της δημοτικής αρχής,


Έλαβα την από 31/5/2023 επιστολή σας σχετικά με τα αιτήματα έγκρισης από τη 2η ΥΠΕ  για τη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων Αδάμαντα και Πολλωνίων. Ένα προφανές και εύλογο αίτημα στο οποίο αυτονόητα συνηγορώ και ενώνω και από τη πλευρά μου φωνή διαμαρτυρίας για την παράταση αυτής της κατάστασης. Όμως όπως γνωρίζετε ευρισκόμενοι σε προεκλογική περίοδο και με κλειστή τη Βουλή, δεν καθίσταται δυνατόν να καταθέσω κοινοβουλευτική παρέμβαση, όπως άλλωστε έχω κάνει μέχρι σήμερα σε όλες τις διαμαρτυρίες και τα υπομνήματα που μου έχετε καταθέσει και ειδικά για τα θέματα του Κέντρου Υγείας.

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήλθε στη δημοσιότητα και η απάντηση του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ στην οποία απευθυνθήκατε και αντί να απαντά στο αίτημα σας, αναφέρεται στο ζήτημα της κατοικίας των γιατρών, υπαρκτό μεν πρόβλημα που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο οξύ και στη Μήλο, αλλά δεν απαντάει επί της ουσίας στο αίτημα σας για λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων και μάλιστα μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο που ήδη ο τουρισμός στο νησί βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη.

Τελικά η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ που εκτελεί ξεκάθαρα την πολιτική της ΝΔ, θέλει να λειτουργήσουν οι δημόσιες δομές υγείας ή με διάφορες προφάσεις πετάει τη μπάλα στην εξέδρα;;;

2/5/2023                                                                                      Νίκος Συρμαλένιος

                                                                                  Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Μιχάλης Ραφαήλ Σαρίκας από τη Ρόδο

 


 

Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Ραφαήλ Σαρίκα, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

 

Ο κ. Σαρίκας, νομικός με εξειδίκευση στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

Στο 9ο Διεθνές Συνέδριο του ΙΑΚΕ ο Χαράλαμπος Κόκκινος-"Πολιτικές της Ε.Ε. για την Τεχνητή Νοημοσύνη και οι ανησυχίες των εργαζομένων"..

 

Στο 9ο Διεθνές Συνέδριο του Ι.Α.Κ.Ε.   ο      Χαράλαμπος Κόκκινος
Η ομιλία του "για τις πολιτικές της Ε.Ε. για την τεχνητη νοημοσύνη και οι ανησυχίες των εργαζομένων ".

Στο 9ο Διεθνές Συνέδριο του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ( Ι.Α.Κ.Ε.) που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 26-28/5/23 παρέστη και μίλησε ο Χαράλαμπος Κόκκινος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Αιγαίου/ Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Διήμερη περιοδεία Γιάννη Βρούτση στην Κύθνο



Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο κ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 4
Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στο νησί της Κύθνου.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ.
Σταμάτιο Γαρδέρη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις περιοχές Χώρα, Δρυοπίδα, Μέριχα,
Λουτρά και Κανάλα.
Επιπλέον, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών
φορέων, καθώς και με φίλους, κομματικά στελέχη και κατοίκους του νησιού.

Όλοι μαζί, προχωράμε ενωμένοι, με ορίζοντα τις εκλογές της 25 η Ιουνίου!
Για μία Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για Ισχυρές Κυκλάδες!
Με ένα σύνθημα: Δυνατά! Σταθερά! Τολμηρά! Μόνο Μπροστά!