slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΜΗΤΟΜ@Λ@Κ@ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ  ΣΙΜΗΤΟΜ@Λ@Κ@ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΣΙΜΗΤΟΜ@Λ@Κ@Σ : "Ο Καραμανλής φταίει.....

Πρόκληση απέναντι στις Κυκλάδες από τον Δημήτρη Κρεμαστινό

Τη δικαιολογημένη αντίδραση δημάρχων του νομού Κυκλάδων προκάλεσε η προκλητική στάση του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κρεμαστινού.

Ο βουλευτής, ως πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κάλεσε μόνο τους δημάρχους του νομού Δωδεκανήσουαγνοώντας προκλητικά αυτούς των Κυκλάδων, ώστε να παραστούν στη Βουλή για ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στις 18 Ιουλίου σε συζήτηση με θέμα "Υγεία στις νησιωτικές περιοχέ της χώρας".
Η κίνηση του κ. Κρεμαστινού που σε......

Γελάει ο κόσμος με τη Ραχήλ: Κύριε κάντε κάτι, με κοροϊδεύουν! (εγγραφο)


Στην αντεπίθεση πέρασε η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Ραχήλ Μακρή μετά τις χθεσινές βαριές εκφράσεις που αντάλλαξε με τον βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή, από τον οποίο ζητά να αποδείξει τα λεγόμενα του πως «την διόρισε το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο», χωρίς να αποκλείει την προσφυγή της στη δικαιοσύνη.
Σε επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η κ. Μακρή αναφέρθηκε στις κατηγορίες περί του διορισμού της στο Δημόσιο τα οποία όπως υποστηρίζει έχει ...

Beach party full moon: Mikri Vigla, Naxos

Το σωματείο επαγγελματιών τουρισμού Μικρής Βίγλας, σας προσκαλεί στο υπαίθριο πάρτι που διοργανώνει την Παρασκευή 19 Ιουλίου στην παραλία "Λιμανάκι" στη Μικρή Βίγλα.

Καραμανλής σε βουλευτές: «Στηρίξτε την κυβέρνηση»


Τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός στους βουλευτές που τον επισκέφθηκαν προχθές το βράδυ στη Βουλή
Χαμός έγινε με την αποκάλυψη του parapolitika.gr για την συνάντηση που είχε ο Κώστας Καραμανλής την Δευτέρα το βράδυ με την μισή σχεδόν Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, στο γραφείο του στη Βουλή. Όπως μάθαμε, μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να εξέφρασε τον προβληματισμό του για ορισμένες από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, αλλά και ......

Ένας Σαμαράς, όπως όλοι οι...Έλληνες! (VIDEO)


Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ατάκα του πρωθυπουργού "Μαλάκα, γαμώ το κεφάλι μου"

Έναν Σαμαρά, που δεν έχουν συνηθίσει, είδαν σήμερα οι Έλληνες τηλεθεατές στις οθόνες τους. Ο πρωθυπουργός έκανε ένα σαρδάμ και ξαφνικά βγήκε από το πλάνο εκνευρισμένος και μονολογώντας "Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα"

Η αμοντάριστη ατάκα βγήκε στον αέρα και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας αυτό που λένε όλοι όσοι ξέρουν τον πρωθυπουργό, ότι δηλαδή ο Μεσσήνιος αρχηγός , είναι αυθεντικός όπως όλοι οι Έλληνες...

BINTEO Πάρος, Παροικία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο...



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου, η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κάλεσμα του Δήμου και των Σωματείων Εργαζομένων για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη ψήφιση του .......

Εξουδετερωθηκε φάκελος-βόμβα που εσταλη στην προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου

Ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε στα γραφεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτας Φάκου, περίπου στις 2 μ.μ. της Τετάρτης.
Υπάλληλοι του γραφείου, την ώρα που τον άνοιγαν αντιλήφθηκαν ότι περιέχει συνδεσμολογία.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες των ΤΕΕΜ και...

Θελει να πουμε και μπραβο στον αναρχα ο Νόλης ΕΛΕΟΣ !!

«Έπρεπε να πούμε "μπράβο" στον Διαμαντόπουλο για τα "γουναράδικα"» λεει ο Γλεζος... Γιατι; Αυτα που ανεφερε ειναι δικα σας θεματα... εμεις απλα σας περιμενουμε στα γουναραδικα για να σας περιποιηθουμε...
Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο υπερασπίστηκε ο......

Πρόγραμμα του WWF στις Κυκλάδες για αλλαγή μοντέλου ανάπτυξης



Το πρόγραμμα «ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE» μπορεί να αλλάξει το μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης στις Κυκλάδες, διασφαλίζοντας το μέλλον

Αειφόρος ανάπτυξη, ενεργή συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών αλλά και προστασία της φύσης, είναι οι βασικοί άξονες, οι οποίοι συνιστούν το πρόγραμμα «ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE».
Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE», με χρονικό ορίζοντα τέσσερα χρόνια, θέτει ως στόχο τη δημιουργία μιας θαλάσσιας προστατευόμενης περιοχής γύρω από την περιοχή Natura της Γυάρου και τη στήριξη της αλιευτικής δραστηριότητας και των τοπικών οικονομιών των νησιών της Σύρου και της Άνδρου.