slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έρευνα Opinion Poll: Το διπλό μήνυμα των πολιτών σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση – Τι βάρυνε στην ψήφο τους


Διπλό μήνυμα των πολιτών, προς την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση μεταφέρει η μεγάλη έρευνα Opinion Poll, για το Libre.gr, ενώ από τις απαντήσεις που δίνουν οι πολίτες προκύπτουν και οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η φθορά της Νέας Δημοκρατίας.

Το μήνυμα στην κυβέρνηση είναι ότι πρέπει να πάρει επειγόντως μέτρα για την ακρίβεια. Το μήνυμα για την αντιπολίτευση είναι ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς, πρέπει να συνενωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανασχηματισμός είναι τελευταίος στη σειρά ενδιαφέροντος των ψηφοφόρων.

Ερωτώμενοι ποια ήταν τα θέματα που που βάρυναν στην ψήφο τους κατά τις ευρωεκλογές, οι πολίτες απαντούν ότι ήταν το μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας, το οποίο προκρίνουν κατά 54,3%. Ακολουθεί με 22,6% η επιθυμία να στείλουν μήνυμα δυσαρέσκειας, συνολικά για την πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση. Για την αρνητική ψήφο στην κυβέρνηση φαίνεται ότι βάρυνε και ο νόμος για την ισότητα στο γάμο (γάμος ομόφυλων ζευγαριών) κατά 16,3%.

Μαγειρική με Γραβιέρα Νάξου, μουσική και τραγούδι στο 6ο Food Experience Graviera Naxos!

   Γεύση από τις… γεύσεις και τις δράσεις του 6ου Food Experience Graviera Naxos, το οποίο διοργανώθηκε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας, πήραν σήμερα το «Mega Σαββατοκύριακο» και το «Action Σαββατοκύριακο»!

Οι δύο εκπομπές, του Mega και του Action 24 αντίστοιχα, συνδέθηκαν ζωντανά με το εύφορο περιβόλι του Estia Kouros Empeiria στις Μέλανες και έμαθαν όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση. Στη ζωντανή σύνδεση με το Mega τις πληροφορίες μετέδωσε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος και σε εκείνη με το Action 24 ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του καναλιού, Ξενοφών Σκιντζής.

«Έπαιξε» σε τέσσερις εκπομπές το 6ο Food Experience Graviera Naxos!



Το 6ο Food Experience Graviera Naxos, το οποίο διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας), συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη μέρα, με τέσσερις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης να κάνουν ζωντανή σύνδεση με τη Νάξο για χάρη της εκδήλωσης!

Το «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 «προσγειώθηκε» στη μαγευτική παραλία της Πλάκας και έμαθε για το 6ο Food Experience Graviera Naxos. Το ρεπορτάζ μετέδωσε η δημοσιογράφος του καναλιού, Φωτεινή Νάσσου, μιλώντας και με τον Πρόεδρο του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννη Τσαμίχα, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στις δράσεις του Επιμελητηρίου, μια εκ των οποίων θα είναι να κάνει τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου γνωστή και στα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας! Επίσης, ο σεφ Χρήστος Μπάρκας μαγείρεψε στον «αέρα» της εκπομπής ριζότο α λα μιλανέζε με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!
Δείτε το απόσπασμα:

Ξεκίνησε το 6ο Food Experience Graviera Naxos!




Ξεκίνησε σήμερα το 6ο Food Experience Graviera Naxos, το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου και πέντε διαφορετικά μεγάλα ελληνικά κανάλια συνδέθηκαν ζωντανά με το νησί μας για να μάθουν τα πάντα για την πιο σημαντική γαστρονομική εκδήλωση του Αιγαίου!

Στον «αέρα» του «Κοινωνία Ώρα Mega» ο αγαπημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, έδωσε το ρεπορτάζ παρέα με το Blue Fin Divers και μία… καρμπονάρα με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και το παραδοσιακό ζαμπόνι του νησιού μας!
Δείτε το απόσπασμα: