slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες φωνάζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων συμπαρίσταται από την πρώτη στιγμή στη Δημοτική Επιτροπή για τις Ανεμογεννήτριες μέσω εκπροσώπου της και τάσσεται υπέρμαχος στην Επιτροπή Αγώνα. Φυσικά είμαστε υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενάντια στην καύση που παράγει διοξείδιο του άνθρακα.
ΑΛΛΑ, η «πράσινη» ανάπτυξη επελαύνει με τη βία για να παραδώσει στο πολυεθνικό κεφάλαιο ότι έχει απομείνει από τη γη, το νερό, τον αέρα και την κοινωνική ζωή της υπαίθρου.

Μήνυμα του νέου Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών – Ακτοπλοΐας & Επικοινωνιών Ιωάννη Μαργαρίτη

Μήνυμα του νέου Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών – Ακτοπλοΐας  & Επικοινωνιών Ιωάννη Μαργαρίτη
Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αναθέτοντάς μου σημαντικά καθήκοντα.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπαλλήλους και τους συναδέλφους Επάρχους και Περιφερειακούς Συμβούλους προσπαθήσαμε αξιοκρατικά και με σύνεση να ενδυναμώσουμε την πραγματική αξία του αθλητισμού.
Οι δράσεις μας, καταβάλαμε προσπάθεια, να εξαπλωθούν σε όλη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ακόμη και στα μικρά νησάκια, να αφορούν όλα τα αθλήματα και να καλύψουν όλο το ηλικιακό φάσμα γιατί θεωρούμε ότι ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, βέβαια, στα παιδιά και στους νέους γιατί θεωρούμε ότι ο αθλητισμός παρέχει πολλαπλά οφέλη στη διαμόρφωση του σώματος, του πνεύματος αλλά και της ψυχικής ισορροπίας ενός ατόμου.

Εκπτώσεις φόρου σε πολιτικούς και όσους δίνουν ενισχύσεις σε κόμματα - Στην μέγγενη οι νησιώτες

Του Γιώργου Παλαιτσάκη
Εκπτώσεις φόρου σε πολιτικούς και όσους δίνουν ενισχύσεις σε κόμματα - Στην μέγγενη οι νησιώτεςΑποκαλυπτικά είναι τα έντυπα των δηλώσεων φορολογίας για τα εισοδήματα του 2016 αφού σύμφωνα με νέους κωδικούς οι βουλευτές, οι ευρωβουλευτές και οι οικονομικά ισχυροί πολίτες που καταθέτουν χρήματα για την ενίσχυση των πολιτικών κομμάτων τα οποία υποστηρίζουν θα «πριμοδοτηθούν» φέτος για τα ποσά αυτά με πρόσθετες εκπτώσεις στη φορολογία εισοδήματος! Επιπλέον, από τις αλλαγές που επέρχονται στο νέο έντυπο προκύπτει ότι από φέτος οι μόνιμα διαμένοντες σε νησιά

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΟ ΘΗΡΑΣ & Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού Κυκλάδων κ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΘΕΩΝΗ

Image and video hosting by TinyPicΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σύσσωμος ο Α.Ο. Σύρου (διοίκηση , τεχνικό επιτελείο , ποδοσφαιριστές) θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στην Έπαρχο Θήρας κυρία Θεώνη Λειβαδάρου για τον ορισμό της ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Κυκλάδων.
Κυρία Λειβαδάρου είμαστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις απαιτήσεις της σπουδαίας και νευραλγικής αυτής θέσης και θα συμβάλλεται σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη  και προώθηση  του αθλητισμού στο νομό μας.
Ζούμε στον  δυσκολότερο νομό παγκοσμίως από αθλητικής άποψης  και εσείς ως αθλήτρια που

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Κάλεσμα συμμετοχής στην Επιτροπή Διαβούλευσης


Σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» πρόκειται να συγκροτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.
Καλούμε τους φορείς της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

Ο Βρούτσης οι ανταγωνιστές και το Φόρτωμα

Η μαγκιά είναι να γίνεις φόρτωμα στο Συριζα και όχι στο Βρουτση. Η μαγκιά είναι να γίνεις φόρτωμα στο Σύριζα και όχι να βάζει βούτυρο στο ψωμί του Σύριζα. Η μαγκιά είναι να γίνεις φόρτωμα στο Σύριζα και όχι να μοιράζεις παραπολιτικά κάνοντας λόγο για ΜΠΑΧΑΛΟ στη Νέα Δημοκρατία Κυκλάδων. Η μαγκιά είναι να γίνεις γνωστός με τους αγώνες σου εναντία στο Σύριζα και ΟΧΙ να προσπαθείς να γίνεις γνωστός μοιράζοντας παραπολιτικά ότι είσαι