slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ημερίδα για τα αγροτικά μνημεία της Νάξου

Αποτέλεσμα εικόνας για αγροτικά μνημεία της ΝάξουΤο πρόγραμμα

Χαιρετισμοί

Ομιλίες

«ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» «Βόμβα» ΣτΕ: Ακύρωσε τις αλλαγές Φίλη στο μάθημα των Θρησκευτικών

 
Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το πρόγραμμά των Θρησκευτικών, καθώς «κλονίζει τη θρησκευτική χριστιανική συνείδηση».
Συγκεκριμένα, ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας σε έκτακτη συνεδρίαση του σε σχηματισμό Ολομέλειας, την υπουργική απόφαση (του τέως υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη) με την οποία άλλαξε ο τρόπος διδασκαλίας των Θρησκευτικών.
Και αυτό γιατί κρίθηκε, πως η επίμαχη απόφαση κλονίζει την θρησκευτική χριστιανική συνείδηση, και συνεπώς είναι αντισυνταγματική αλλά και αντίθετη στην ΕΣΔΑ.
Ειδικότερα, με τους ανώτατους δικαστές, η υπουργική απόφαση αντιτίθεται:

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ- Και ΒΙΛΛΑ, εκτός από μισθό 4.000 ευρώ, δίνει ο Πολάκης στον λαστιχά-Αντιπρόεδρο Νοσοκομείου


Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η ΑΕΜΥ ΑΕ ενοικίασε και εξόπλισε «έπαυλη-βίλα» με χρήματα του ελληνικού δημοσίου το 2016, στην οποία διαμένει σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.
POLITICS
Ο κ. Πανοτόπουλος, γνωστός και ως «ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ», που μέχρι και πριν τον διορισμό του στην διοίκηση του νοσοκομείου της Σαντορίνης, ήταν δεξί χέρι του κ. Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ φέρεται να διαμένει σε πολυτελή κατοικία, που ενοικιάστηκε και

Σε σοβαρότατες καταγγελίες για αλλοίωση του πρωτοκόλλου στο ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να ενοχοποιηθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.



Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου παρουσίασε στοιχεία που περιέχονται σε ένα φλασάκι, που φέρει την ηλεκτρονική υπογραφή του νομικού συμβούλου του οργανισμού.
«Τις τελευταίες ημέρες συζητάμε αν η κυβέρνηση αυτή στήνει σκευωρίες για να πλήξει πολιτικούς αντιπάλους. Σήμερα θα το αποδείξω», δήλωσε ο αντιπρόεδρος και υπογράμμισε ότι είναι η πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση που κυβέρνηση προσπάθησε να αλλοιώσει στοιχεία για να κατηγορήσει αντιπάλους.Όπως δήλωσε  ο κ. Γεωργιάδης, 
«ο Παύλος Πολακης ξεκίνησε μια υπόθεση πλήττοντας εμένα και την οικογένεια μου, που αφορά και 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίες  δεν ήταν παράνομες».

Τι μεγάλο Φιάσκο με το «Εξοικονομώ» – Τι ζητά το ΤΕΕ από το ΥΠΕΝ

Σε μεγάλο φιάσκο έχει εξελιχθεί το άνοιγμα του νέου «Εξοικονομώ», καθώς η ηλεκτρονική πλατφόρμα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, προκαλώντας την αγανάκτηση επαγγελματιών και απλών πολιτών που προσπαθούν να υποβάλλουν αιτήσεις. Μάλιστα, τα μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα προκάλεσαν την παρέμβαση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και του προέδρου του, Γιώργου Στασινού.
Η δήλωση που έκανε ο κ. Στασινός για το «Εξοικονομώ»:

Τακης Άλλη μια πράξη πολιτικής αναίδειας και μικρότητας από τον κ. Τσίπρα.

Κατά την συνήθη πρακτική του οικειοποιήθηκε ένα ακόμη δημόσιο έργο , το οποίο στο παρελθόν το κόμμα του υπονόμευσε με κάθε τρόπο. Πρόκειται για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης νησιών των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα. Το έργο εξασφάλισε τη χρηματοδότηση του το 2011 , δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε το 2013. Έπρεπε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί τον Οκτώβρη του 2016 και τελικά παραδόθηκε με καθυστέρηση 15 μηνών. Η καθυστέρηση αυτή κόστισε στον ελληνικό λαό 150.000.000 ευρώ. Ο μικρόψυχος πρωθυπουργός αγνόησε επιδεικτικά όσους , στο παρελθόν, συνέβαλαν αποφασιστικά στο σχεδιασμό και στην προώθηση του έργου και το "πίστωσε" αποκλειστικά στον ίδιο και τη κυβέρνηση του! Παρέλειψε δε