slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Το έργο αυτό ανήκει στον θηραϊκό λαό και στους πολίτες των γύρω νησιών και τα εγκαίνια του δεν είναι ευκαιρία για να πολιτικολογούμε

Μιχάλης Χάλαρηςμέλος της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία/Δημοκρατική Συμπαράταξη, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα εγκαίνια της λειτουργίας του Νοσοκομείου της Σαντορίνης: 

"Την Παρασκευή 15 Ιούλη εγκαινιάστηκε από τον Πρωθυπουργό το νοσοκομείο της Σαντορίνης. Το έργο αυτό ανήκει στον θηραϊκό λαό και στους πολίτες των γύρω νησιών που το έχουν πληρώσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (τακτικός προϋπολογισμός/φορολογία, έρανος κ.α.), και τα

Πραξικόπημα στην Τουρκία – Βόμβα από το Politico: Ήταν θέατρο του Ερντογάν!

Δημοσίευμα – βόμβα από δημοσιογράφο του περιοδικού Politico που ισχυρίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν επρόκειτο για πραξικόπημα στην Τουρκία αλλά θέατρο από τον Ερντογάν.
Διαβάστε τι έγραψε ο δημοσιογράφος του Politico Ράιαν Χιθ.

Το ερασιτεχνικό πραξικόπημα καθιστά κυρίαρχο τον Ερντογάν!


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σήμερα στην Τουρκία ξημέρωσε μια τελείως διαφορετική ημέρα. Παρακολουθήσαμε όλη την νύχτα σε «ζωντανή μετάδοση» την απόπειρα ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος για το οποίο υπάρχουν σημαντικά ερωτήματα σε ότι αφορά στην ταυτότητα και προέλευση των πραξικοπηματιών, στην πρόχειρη σχεδίαση και στην οπωσδήποτε οπερετική του εκτέλεση. Σε αυτά τα ερωτήματα έρχεται και το

Θρίλερ: Τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη- Στρατιωτικοί ζήτησαν άσυλο

Οι Τούρκοι πραξικοπηματίες δήλωσαν emergency και mayday, πέρασαν τα σύνορα και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της ΑλεξανδρούποληςΈνα απίστευτο πολιτικό-διπλωματικό θρίλερ που απειλεί να εμπλέξει την Ελλάδα στα γεγονότα που κλονίζουν την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν εκτυλίσσεται περίπου από τις 11:45.

Τουρκικό ελικόπτερο τύπου Black Hawk της αστυνομίας ζήτησε να περάσει εντός ελληνικού

Δελτίο τύπου Νικόλαου Μανιού για το Νοσοκομείο Σαντορίνης



    Ένα μικρό βήμα του στρατηγικού στόχου της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη πραγματοποιείται στο Νησί της Σαντορίνης. Την  Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ανοίγει το νοσοκομείο.

Ανοίγει το νοσοκομείο που έγινε το σύμβολο του αγώνα των πολιτών για πρόσβαση σε οργανωμένο, ασφαλή, και σύγχρονο σύστημα δημόσιας υγείας, ενάντια στην τραγική πολιτική της Ν.Δ και του

Στρατιωτικό πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία. Το Γενικό Επιτελείου Στρατού ανακοίνωσε ότι έχει πλέον την εξουσία. Ο στρατός είναι στους δρόμους με άρματα μάχης, ενώ γίνονται και υπερπτήσεις αεροσκαφών πάνω από την Αγκυρα. Εχουν καταληφθεί αεροδρόμια, κρατική τηλεόραση ενώ κρατούνται όμηροι, ανάμεσά τους και ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Live οι εξελίξεις

00:52: Ισχυρή έκρηξη στην Αγκυρα
00:19: Ο στρατός καταλαμβάνει τα γραφεία του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Πολιορκία στα γραφεία του «Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιούν οι στρατιωτικές δυνάμεις, σύμφωνα με το CNN Turk.
Επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, το δίκτυο σημειώνει πως ο στρατός είναι

Βρούτσης: Συνεχώς νέα ρεκόρ από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Νεο αρνητικό ΡΕΚΟΡ ΣΥΡΙΖΑ!Πλήρης ανατροπή στην αγορά εργασιας με 51,56% μπροστά οι ευέλικτες μορφές απασχολησης!» έγραψε ο πρώην υπουργός Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, και ανέβασε στο Twitter το παρακάτω γράφημα με την εξέλιξη της ημιαπασχόλησης τα

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νάξου καλεί τους σμυριδεργάτες της ορεινής Νάξου σε συγκέντρωση στο Οικομουσείο Κορώνου τη Κυριακή 17/7/2016 στις 7μ.μ.


Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης θα παρουσιάσει πρόταση  βιώσιμης  λύσης  αξιοποίησης της σμύριδας με κύριο γνώμονα την εξασφάλιση της  εργασίας των κατοίκων, μέσα από την ίδρυση κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης.
Θα επακολουθήσει συζήτηση και καταγραφή των απόψεων των φορέων και των σμυριδεργατών.