slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτές είναι οι 15 προμήθειες-βόμβες 6,2 δισ. ευρώ που «καίνε» τον Παπαντωνίου


Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών και της Βουλής έχουν μπει οι 15 μεγαλύτερες συμβάσεις που έγιναν επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, συνολικής αξίας 6,226 δισεκατομμυρίων ευρώ, ορισμένες εκ των οποίων χρυσοπληρώθηκαν χωρίς να παραλάβουμε ποτέ αυτά που πληρώσαμε.
Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα που χειρίστηκε και υπέγραψε ως υπουργός ο κ.Παπαντωνίου την περίοδο 2002-2003, για τα οποία έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών. Πρόκειται για έξι φακέλους οπλικών συστημάτων που αποκτήθηκαν επί ημέρων του.

Πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου


Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, σας καλεί στηνΕκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 5:30 μμστο χώρο του σχολείου μας με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:
Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2011 - 2012
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών
Αιτήσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές από την Εφορευτική Επιτροπή μέχρι το πέρας της Γενικής Συνέλευσης

Πρετεντέρης: Ο Παπ έλεγε «η Ευρώπη θα ανακάμψει, οπότε κάτι θα τσιμπήσουμε κι εμείς»


Ως «τυχαίους» που οδήγησαν με τους χειρισμούς της την Ελλάδα στο στόχαστρο των «τυχάρπαστων», χαρακτηρίζει τα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο νέο του βιβλίο όπου καταγράφει την πορεία από τις εκλογές του 2009 έως τις εκλογές του 2012.

Εντάξει! Πως κάνετε έτσι; Πρώτη φορά ήταν , οι άνθρωποι πέρασαν να ρίξουν μια ματιά στο Ναό του Απόλλωνα στο Σούνιο


Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε η τουρκική κορβέτα ΒΕΥΚΟΖ, χθες το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η κορβέτα εξήλθε από το λιμάνι της Σμύρνης και μπήκε στα ύδατα μεταξύ Εύβοιας – Άνδρου.

Κινούμενη μεταξύ Κέας – Κύθνου βγήκε τρεις ώρες αργότερα και κινήθηκε σε Διεθνή Ύδατα δυτικά της Μήλου και στη συνέχεια με ανατολική πορεία απομακρύνθηκε προς τα ανατολικά της Κρήτης. Πλοίο και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.

Στο Χιούστον τα αποτελέσματα από το 34% του προγράμματος ερευνών στο Ιόνιο και την Κρήτη


Στο τμήμα επεξεργασίας της νορβηγικής εταιρείας PGS στο Χιούστον του Τέξας βρίσκονται τα πρώτα δεδομένα από τις σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου, που έχει κάνει το σκάφος Νοrdic Explorer στη βορειοδυτική πλευρά του Ιονίου Πελάγους.
Αυτό αναφέρει το ....

Α.Σαμαράς: «Σύμβολο του Ελληνισμού» ο Τάσσος Παπαδόπουλος


Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς ήταν ο κύριος ομιλητής σήμερα στο τέταρτο ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε «σύμβολο του Ελληνισμού, του οποίου το όνομα έγινε εθνικό κεφάλαιο».
Το μνημόσυνο τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Δευτεράς, όπου βρίσκεται η οικογενειακή κατοικία της οικογένειας Παπαδοπούλου, που τον προσκάλεσε στην Κύπρο.
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι στα δύσκολα αυτά χρόνια «ο Ελληνισμός χρειάζεται ηγέτες και ο Τάσσος Παπαδόπουλος φωτίζει τα ....

«Έργα και ημέραι» του Σταύρου Παπασταύρου


Από το Χρηματιστήριο και τη λίστα Λαγκάρντ …στην υπόθεση της Μαργαρίτας Παπανδρέου και τη Siemens
Μπορεί ο ακαδημαϊκός του βίος να βρίθει περγαμηνών και διακρίσεων, ωστόσο η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην πολιτική σκηνή, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, στο πολιτικό παρασκήνιο είναι γεμάτη από σκοτεινές σελίδες: Χρηματιστήριο, λίστα Λαγκάρντ, Siemens…

Ξέρει τι λέει ο Χρύσανθος που τους γνωρίζει εκ των έσω: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους κουκουλοφόρους


Γάτος ο Χρύσνθος που ξέρει εκ πείρας ότι η παρανομία σε κάνει ήρωα από χέρι... γι' αυτό και διαφωνεί με το να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή...

AΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ



ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ ΤΟ 1960!!!!!!!!!!!

ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ ΤΟ 1960!!!!!!!!!!!

ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ ΤΟ 1960!!!!!!!!!!!

Πόσο στοιχίζει το «νανοβιονικό» μπουφάν της 7χρονης κόρης του Ταρζάν;


[Όσο διαβάζετε τα παρακάτω για τον Ζούγκλα μην ξεχνάτε πως ο υπάλληλος Χαρδαβέλας που τα γράφει και το αφεντικό του ο Γιαννακόπουλος που τον πληρώνει αγοράζουν παιδικά ρούχα... από τους κινέζους και βιώνουν τις δυσκολίες της ελληνικής οικογένειας.....

Η βίλα-φρούριο και το εξοχικό-χλιδή των συγγενών του Μητροπολίτη Νικαίας


Οκτώ ακίνητα που φέρονται να έχουν στην κατοχή τους ο Μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος και μέλη της οικογενείας του έχουν μπει στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για να διαπιστωθεί εάν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στην εφορία.
Δύο από αυτά τα ακίνητα και συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο που ερευνά το ΣΔΟΕ, εντοπίστηκαν στη....

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Γ. Ανωμερίτη «Άγιος Νικόλαος Πειραιά»


Την  Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30.  στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ οι εκδόσεις Μίλητος  παρουσίασαν  το  βιβλίο του κ. Γ. Ανωμερίτη  "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ".
Το βιβλίο   παρουσίασαν ,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ ,ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού και βουλευτής Α΄Πειραιά κ. Κ. Αρβανιτόπουλος  ο Γραμματέας της Π.Ν.Ο. κ. Ι. Χαλάς και ο  Πρόεδρος του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ν. Βερνίκος .
Την εκδήλωση τίμησαν  ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, ο τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής Β΄Πειραιά  Αναστάσιος Νεράντζης, ο τέως  βουλευτής Α΄Πειραιά και  Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ  Δημήτρης Καρύδης, ο τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και τέως βουλευτής Β΄Πειραιά  Γρηγόρης Νιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Στέφανος Χρήστου, ο Ακαδημαϊκός κ. Στέφανος Ημέλος , πολυμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φιλωτιτων Νάξου με επικεφαλής τον πρόεδρο του κ. Αντώνη Τζιώτης και παρά πολλοί  άνθρωποι της θάλασσας. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ....

Φιλικό "ξεμούδιασμα" με Α.Ο. Θήρας

Ο αθλητισμός είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ως μια δραστηριότητα σωματικής καλλιέργειας, ανταγωνισμού και ευγενούς άμιλλας.  Παράλληλα δε,  συνιστά  βασικό πολιτιστικό στοιχείο της ταυτότητας κάθε λαού με κύριους εκφραστές τους αρχαίους Έλληνες που απογείωσαν αυτή την πτυχή του. Ακόμα και στις μέρες μας εξακολουθεί να αποτελεί   έναν από του κύριους φορείς κοινωνικοποίησης και παιδαγώγησης  των νέων ανθρώπων.
Αυτό το  κοινωνικό  πρόσωπο  ανέδειξαν σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο "ΔΑΟΣ" της Σαντορίνης, οι γυναικείες ομάδες του ΑΟ Θήρας και τουΠανναξιακού ΑΟΝ,  στην.....