slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαρωτικό προβάδισμα της ΝΔ με 31% έναντι 14,5% του ΣΥΡΙΖΑ


Σε δημοσκόπηση της Opinion Poll, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται 16,5 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.

Επίσκεψη των τριών βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαντορίνη


Τη Σαντορίνη επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μάρτη οι τρείς βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.
Το Σάββατο είχαν συνάντηση με το δήμαρχο Νίκο Ζώρζο, με τον οποίο συζήτησαν τα φλέγοντα θέματα του νησιού, τα περισσότερα των οποίων ο ίδιος ο δήμαρχος τα έχει θέσει και στους αρμόδιους υπουργούς σε διαδοχικές συναντήσεις του στην Αθήνα. Κυριότερα από αυτά είναι η υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου, με χαρακτηριστική