slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε συζήτηση για την παγκόσμια οικονομία θα συμμετέχει ο Παπανδρέου

  Διαβάζω σε άλλη ιστοσελίδα.

Στη συνεδρίαση, που θα γίνει την Τετάρτη, στο κτίριο του ΟΗΕ, θα πάρουν μέρος αρχηγοί κρατών και κομμάτων που μετέχουν στη Σοσιαλιστική Διεθνή, στελέχη διεθνών οργανισμών και επιφανείς οικονομολόγοι.

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει την Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της «Επιτροπής Στίγκλιτς» που έχει συστήσει εδώ και λίγα χρόνια η Διεθνής για τη διεθνή οικονομία.

Αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στην ευρωζώνη, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, οι προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, η ανάγκη μεταρρυθμίσεων των διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών και οι προοδευτικές στρατηγικές και πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης και η επιστροφή στην ανάπτυξη.

Την Πέμπτη ο κ. Παπανδρέου θα είναι ο κύριος ομιλητής σε στρογγυλό τραπέζι για την παγκόσμια οικονομία που διοργανώνει το γνωστό «think tank new America» και θα μετέχουν εκπρόσωποι του οικονομικού, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Η έδρα της «new America» βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δεξαμενές σκέψεις στις ΗΠΑ σε ότι αφορά στην ανάλυση των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων και των σύγχρονων προκλήσεων.

  Θα συμμετέχει ο Παπανδρέου σε συζήτηση για την παγκόσμια οικονομία.Θα υπάρχουν δε και άλλοι ΣΟΦΟΙ και ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ που θα τον ακούνε!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  λιώνω ,κλαίω.
  Να είστε καλά ρε που μου φτιάξατε το βράδυ.
  ΥΓ. καλά κάτι θα γίνει τελευταία στιγμή και δεν θα πάει στην Αμερική.

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 
 Ανάρτηση από το στο Δεξί X-Trem(i)  

Αποτελέσματα απο το 1 Ναξιακό Δίαθλο

Η Φώφη και η συνομωσία των μετρίων

Ε, τελικά αυτούς τους ΠΑΣΟΚους δεν τους καταλαβαίνω με τίποτα. Τοποθέτησε - λέει - ο Βαγγέλης Βενιζέλος ως εκπρόσωπο του κόμματος τη Φώφη Γεννηματά κι όλοι έσπευσαν να μιλάνε για "στροφή στα αριστερά" ή για "κατάδυση του ΠΑΣΟΚ στην ξεχασμένη του ψυχή".
Ρε πάμε καλά; Όλα αυτά τα σηματοδοτεί η άγευστη και άοσμη Φώφη, η οποία εάν δεν είχε το επώνυμο του λαμπρού ομολογουμένως πατρός της, ίσως να πουλούσε προϊόντα σε κανένα μαγαζί ή θα εργαζόταν σε κάποια ξεχασμένη δημόσια υπηρεσία (σε μια τράπεζα, επί παραδείγματι…);

Βρούτσης: Η ΝΔ θα καταργήσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ από το 2013 - Στις 12.000 ευρώ το αφορολόγητo

Σε δεσμεύσεις για μείωση της φορολογίας και έξοδο του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ προχωρά εν όψει των εκλογών η ΝΔ. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ Ιωάννη Βρούτση, η ΝΔ ως κυβέρνηση, θα καταργήσει το τέλος ακινήτων, μέσω της ΔΕΗ, από την 1/1/2013 και θα υπάρξει ένας φόρος ακινήτων, κλιμακούμενος, που θα προβλέπει την εξαίρεση της μικρής περιουσίας.
Ειδικότερα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη, για την παρουσίαση των θέσεων του κόμματος για το φορολογικό, σχολίασε ότι η ΝΔ ψήφισε το τέλος ακινήτων, μέσω της ΔΕΗ, μόνο για τους προϋπολογισμούς του 2011 και του 2012, διότι αυτό ήταν αναπόφευκτο και πρόσθεσε πως από 1/1/2013 οι συμβολαιογράφοι θα ενημερώνουν ηλεκτρονικά.

Ο Καμμένος θα συνεργαστεί μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!


Είδα το πρωϊ στην τηλεόραση τον νεόκοπο ιδρυτή των  Ανεξάρτητων Ελλήνων!
Τόση αλαζονεία πιά!
Για σκεφθείτε και να επαληθευθούν οι δημοσκοπήσεις!
Ο Καμμένος, λοιπόν, προετοιμάζεται να …κυβερνήσει τη χώρα. …Με το ΣΥΡΙΖΑ!
Έτσι τουλάχιστον δήλωσε σήμερα το πρωί στο Bήμα fm όπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι θα συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων.
Θα πρότεινα στους νεοδημοκράτες που σκέφτονται να ψηφίσουν Καμμένο να θυμηθούν τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2008, όταν κάηκε η Αθήνα.
Για να ξέρουν με ποιους θα συνεργαστεί ο “Ανεξάρτητος Έλληνας”.
Ήθελα, επίσης,  να γνωρίζω, αν ο Καμμένος:...............................

Όλα γίνονται… με τις δημοσκοπήσεις!

Ο Σαμαράς φταίει...

Αν θέλετε να είστε "ΙΝ" πρέπει να βάλετε στο καθημερινό λεξιλόγιό σας και αυτή τη φράση...

Ο Σαμαράς φταίει...


Σοβαρά το λέω , εξ άλλου δεν το ανέβασα χθές αυτό το άρθρο για να μην νομισθεί ότι είναι "Πρωταπριλιάτικο" αστείο του blog...
Aυτό το κλισέ πρέπει να το προσέχουν (και να μήν αμελούν να το επαναλαμβάνουν συχνά ) όσοι θεωρούν τον εαυτό τους "Κεντροδεξιό"...

Ποιοι τ’ άρπαξαν για να χαλάσουν το μεγάλο ντιλ των 50 δισ. ευρώ με τη Goldman Sachs (Τι έγινε στη μυστική σύσκεψη στο «Πεντελικό» τον Νοέμβριο του 2009)


Βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού παίχθηκε τον Νοέμβριο του 2009, από τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου. Τότε η Ελλάδα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει τα 50 δισ. ευρώ που πρόσφερε η αγορά, θα έλυνε το άμεσο πρόβλημα του δανεισμού και δεν θα οδηγούνταν χειροπόδαρα δεμένη στο ΔΝΤ και στις αδίστακτες απαιτήσεις της Μέρκελ.
Όμως «κάποιοι» είχαν στον νου τους «αλλότριους σκοπούς» και εξυπηρετήσεις, που προηγούνται του συμφέροντος της χώρας.
Το «ΠΑΡΟΝ» αποκαλύπτει  το παιχνίδι που παίχθηκε, το οποίο αφενός στοίχισε δισεκατομμύρια στη χώρα, αφετέρου παρά πολλά από αυτά που ζούμε θα είχαν αποφευχθεί.
Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές τον Νοέμβριο του 2010 στο γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς «Πεντελικόν» υπήρξε συνάντηση του ...

Περιπέτεια με το αλιευτικό "Νάξος" στη Λιβύη

Περιπέτεια με ελληνικό αλιευτικό στη ΛιβύηΑγκυροβολημένο στο λιμάνι της Βεγγάζης βρίσκεται από το μεσημέρι το αλιευτικό «Νάξος», ύστερα  από παρέμβαση των λιβυκών αρχών, την ώρα που  έπλεε σε διεθνή ύδατα μεταξύ Κρήτης και Λιβύης.Στο αλιευτικό επέβαιναν δύο ...

Τις θέσεις της ΝΔ για το φορολογικό παρουσιάζει ο Γ.Βρούτσης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι ο τομεάρχης φορολογίας της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος στις 7.30μμ, θα παρουσιάσει το φορολογικό πρόγραμμα της ΝΔ στο..
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Γιατί το σάπιο πολιτικό σύστημα εξακολουθεί να επιβιώνει;;;

Σε όσες χώρες μπήκε το ΔΝΤ κατέρρευσαν τα αντίστοιχα πολιτικά συστήματα, εξαφανίστηκε το παλιό πολιτικό προσωπικό και άλλαξαν άρδην πολιτικοί θεσμοί και πολιτικές νοοτροπίες. Σε μας όμως, δεν έχει συμβεί το παραμικρό μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι σε μας δεν έχει εισέλθει μόνο το ΔΝΤ, αλλά ολόκληρη τρόϊκα η οποία οδήγησε, εκτός από πτώχευση και σε απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν άλλαξαν θεσμοί και συνήθειες, όχι μόνο το παλιό πολιτικό προσωπικό δεν εξαφανίστηκε, αλλά...

Το γέλιο της ημέρας: Δημοσκόπηση Φαναρά με ΠΑΣΟΚ σχεδόν πρώτο κόμμα και ΝΔ σχεδόν 6η

Αυτή τη φορά ήταν νωρίς για να βγάλει τη ΝΔ 6η ο Στράτος, αλλά σε καμιά βδομάδα θα το κάνει και θα πέσει πολύ γέλιο. Δείτε τι δίνει:
  • Νέα Δημοκρατία: 18,8%,

Τα παζάρια είχαν αίσιο τέλος και ο Γιαννάκης έγινε Καμμένος

Ο βουλευτής Βοιωτίας, Μιχάλης Γιαννάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ορίζεται και επικεφαλής της Επιτροπής εκλογικού αγώνα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, στο twitter του.

 

Σταυρώνει τα νησιά μας μεγάλη εβδομάδα η ΠΝΟ με νέα απεργία

Την κήρυξη 48ωρης απεργίας τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, 10 και 11 Απριλίου, αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

http://www.enikos.gr/

 

Και γυναίκα από Φιλώτι υποψήφια ;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η υποψηφιότητα που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του κυκλαδικού ΠΑΣΟΚ, είναι εκείνη της Ειρήνης Μουστάκη. Η Φιλωτίτσα κυρία Μουστάκη  είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και έχει μακροχρόνια παρουσία στα κοινά και εμπειρία σε διοικητικές θέσεις. Εκλέγεται για πολλά χρόνια Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, όπου και έχει διατελέσει Γραμματέας αλλά και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και επιπλέον είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.).

Οι ΜΑΣΚΕΣ έπεσαν σύγκλιση μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο …πρόεδρος Καμμένος

Καμμένος: Σύγκλιση μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ

 
«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», επισήμανε ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.

Κατάντια, Καμμένος & Κρατζαφερης σφάζονται για το μεγαλύτερο δημοσιογραφικό παράσιτο

Πριν από λίγο ο Γιώργος Τράγκας, στην εκπομπή του στον Real fm περιέγραψε τα δύο ραντεβού που είχε με τον Πάνο Καμμένο και ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει απαντήσει στον Γιώργο Καρατζαφέρη μετά την πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ σε ραντεβού που είχε μαζί του.

«Θα ξεφουσκώσει ο Καμμένος»

«Η ΝΔ ως κόμμα εξουσίας αναζητά την αυτοδυναμία» δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι ακόμα και εάν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα αναζητήσει συνεργασίες σε μεγάλα θέματα όπως της μεταναστευτικής πολιτικής, την ανάπτυξης και της περιστολής του δημόσιου τομέα.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις ο κ. Μητσοτάκης είπε πως τα νεοσύστατα κόμματα έχουν μια καλή απόδοση στην αρχή και στη συνέχεια ξεφουσκώνουν, εκτιμώντας ότι αυτό θα γίνει και με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Απίστευτο γέλιο βγάζει ο Κουίκ!!! Θα δικάσει και τον εαυτόν του!

Απόλαυση στη χθεσινή εκπομπή του Χατζηνικολάου ήταν για άλλη μια φορά ο Κουίκ!! Μιλάμε για εμφάνιση που έκανε ακόμα και τα θεμέλια του εμπορικού κέντρου να γελάνε...

Ρε Τέρενς, όταν λες ότι θα δικάσεις όσους μας έφεραν εδώ, βάζεις και τον εαυτόν σου μέσα; Θα δικάσεις τον εαυτόν σου για...

Ο Κωλοτούμπας, ο Μπουρδολόγος και ο Γλυκούλης ... μας δουλεύουν κανονικά!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr


Εδώ και αρκετές ημέρες ακούμε για τις επικείμενες εκλογές και μάλιστα αρχίσαμε να βλέπουμε και διάφορους υποψηφίους να κονταροκοπιούνται “λεκτικά” στα τηλεπαράθυρα υπερασπιζόμενοι τα κόμματα τους! Εκλογές λοιπόν λένε ότι έρχονται αλλά κανένας από τους ανευθυνο-υπεύθυνους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και ο "Γλυκούλης" που έχουν ορίσει ως πρωθυπουργό δεν μας ...

Όλοι οι προτεινόμενοι και οι αυτοπροτεινόμενοι σύντροφοι


Χτες Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεση υποψηφιοτήτων για μέλη και φίλους του Πασόκ, αλλά και από άλλους απλούς πολίτες, που θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη Γραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων κατατεθήκαν ή  αυτοπροτάθηκαν  οι παρακάτω: 
1. Ο Φιλωτίτης Γιάννης Βλασερός, ιατρός καρδιολόγος, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ 

2. Ο Απεραθίτης Ιάκωβος Γιακουμής,  χημικός , εκπρόσωπος τύπου της Συμπαράταξης Νάξου και μικρών Κυκλάδων, ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ  ο πρώην τέως δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης  


3. Ο Φιλωτίτης Νικόλας Βασιλάκης, τέως Δήμαρχος Δρυμαλίας ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ 


4 Ο  Μανώλης Σέργης  επιχειρηματίας  και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νάξου 


5 Ο Βασίλης Χάνδακας και 
Μάριος Ρούσος από τη Σύρο