slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

12o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμοργού- 17o Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό


                                                                             Αμοργός, 16/9/2021

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού, και ο Δήμος Αμοργού, συνδιοργανώνουν το 12ο Φεστιβάλ Τουριστικών ταινιών μικρού μήκους Αμοργού, από 4-9 Νοεμβρίου 2021,όπου συμμετέχουν και διαγωνίζονται ταινίες Τουριστικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Έχει αναγνωρισθεί διεθνώς και είναι επίσημο μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT, που εδρεύει στη Βιέννη. 

Δ΄ Κυκλαδολογικό Συνέδριο στην Τήνο, από 22 έως και 26 Σεπτεμβρίου 2021 . Πρόγραμμα.

 

Η Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την διοργάνωση  του Δ΄ Διεθνούς Κυκλαδολογικού Συνεδρίου στην Τήνο, από 22  έως και 26 Σεπτεμβρίου 2021 υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και με την συνεργασία του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, με φυσική παρουσία, διά ζώσης.

Το  Συνέδριο, το οποίο αναβλήθηκε για ένα έτος -  αφού κανονικά διοργανώνεται ανά 4ετία-,  έχει ως τίτλο : Κυκλάδες: Αειφορία Πολιτισμού και θα λάβει χώρα από την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στην πόλη της Τήνου, στις φιλόξενες αίθουσες του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.

Οι προτεινόμενες Θεματικές Ενότητες του Συνεδρίου αφορούν  στο :