slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΚΑΤΣ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΑ, ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ "Περιβόλι του Ουρανού" έγινε το "Posidonio" για τους υπουργούς του Τσίπρα



Μαλάκα τους πηδήξαμε, τους σκίσαμε...
Με αυτούς τους πανηγυρισμούς που θα ζήλευαν και οι ποδοσφαιρικές ομάδες που κατακτούν το πρωτάθλημα, οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γλέντησαν μέχρι πρωίας στον Γιάννη Πλούταρχο, τον οποίο επιστράτευσαν να τους τραγουδήσει παρότι το Posidonio είχε ρεπό το βράδι της Κυριακής.....

Αυριο Δευτέρα ανακοινώνει o Βαγγέλης Μεϊμαράκης την υποψηφιότητά του


Συμφωνα με το blog ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ o Βαγγέλης Μεϊμαράκης
αύριο Δευτέρα θα ανακοινώσει  επισήμως και… τυπικά την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας....
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος έχει εξασφαλίσει τη....

Ανατροπή-σοκ: «Πλούσιος» όποιος έχει μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ


Aνατροπές-σοκ για εκατομμύρια πολίτες φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.
Στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι να εισπραχθούν επιπλέον φόροι ύψους 3 δισ. ευρώ, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν όσοι έχουν εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ ετησίως.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, και όπως αναφέρει η Realnews, πάνω από 4 εκατ. φορολογούμενοι θα πληρώσουν αυξημένους φόρους, σύμφωνα με τους νέους συντελεστές φορολόγησης που θα τεθούν σε ισχύ.
Στο πλαίσιο των αλλαγών που επίκεινται στο φορολογικό, μάλιστα, θα καταργηθούν όλες οι

Η Αυγή και η … Ραχήλ!


Ξεκινάω με δυο δεδομένα: Πρώτον ότι η Ραχήλ, δηλαδή το φαινόμενο Ραχήλ, σηματοδοτεί εδώ και μερικά χρόνια την ολική ηθική (και όχι μόνο) κατάπτωση της χώρας, και δεύτερον ότι κάτι ανάλογο σηματοδοτεί και η εφημερίδα ΑΥΓΗ, ο άλλοτε «φάρος» της ηθικής Αριστεράς, που σήμερα την διαβάζουν (μάλλον υποχρεωτικά) μόνο τα επαγγελματικά στελέχη του Σύριζα και μερικοί ζαλισμένοι συμπατριώτες μας…

Ένας "Κυκλαδίτης" στη μάχη διεκδίκησης της προεδρίας στη ΝΔ


Ονοματολογίας συνέχεια στην αρένα της διεκδίκησης του προεδρικού θώκου της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή τη φορά φερόμενος ως  διεκδικητής είναι ένας "δικός μας" άνθρωπος.

Πρόκειται για τον βουλευτή της Α' Αθηνών, πρώην υπουργό δημοσίας τάξης και γνωστό παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Βασίλη Κικίλια. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι έχει αρχίσει τις προσεγγίσεις σε μέλη της κεντρικής πολιτικής επιτροπής, προκειμένου να αποσπάσει τις απαραίτητες 50 υπογραφές και να καταθέσει την υποψηφιότητα του για την θέση του αρχηγού της κεντροδεξιάς παράταξης.

Παρότι έχει σχετικά μικρή θητεία σε Βουλή και κυβέρνηση (εξελέγη για πρώτη φορά τον Μάιο του 2012 και παρέμεινε υπουργός για έξι μόλις μήνες), θεωρείται ένα στέλεχος με αποδοχή από την κοινωνία λόγω του νεαρού της ηλικίας του και της επιτυχημένης κυβερνητικής του θητείας.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι ο Βασίλης είναι κατά το ήμισυ Κυκλαδίτης, αφού η μητέρα του κατάγεται από την Σύρο.

Υπενθυμίζουμε πως η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων στα αρμόδια όργανα του κόμματος είναι η Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εβδομάδα που μας έρχεται μας επιφυλάσσει ουκ ολίγες εκπλήξεις και το σκηνικό είναι τόσο ασταθές που τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μερικές ώρες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ«Δεν ψάχνουμε… Σπαλιάρα για να τον βγάλουμε αρχηγό στη Ν.Δ. Δεν είμαστε beach bar»!


ΚΑΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΊΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΆΣΙΟ 
Καυστικός ήταν ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οποίος έκανε λόγο για λογικές… beach bar αναφερόμενος στην εκλογή νέου προέδρου στη Ν.Δ.
«Παρατηρώ τη λογική του beach bar στη Νέα Δημοκρατία. Λες και ψάχνουμε τον…

Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στην Παιδεία: Επιστρέφουν άσυλο, «αιώνιοι» φοιτητές και αλλάζουν οι Πανελλαδικές

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ

Μεγάλες αλλαγές σε δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο αλλά και στα σχολικά βιβλία προγραμματίζει ο νέος υπουργός Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.
Το περίφημο πολυνομοσχέδιο που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας προ μηνών καταργεί στην ουσία τους περισσότερους νόμους της τελευταίας δεκαπενταετίας. Από τα κυριότερα θέματα που επιστρέφουν είναι το ακαδημαϊκό άσυλο στα πανεπιστήμια, οι φοιτητές και οι διοικητικοί υπάλληλοι στα εκλεκτορικά

Υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα τάσσεται ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας
Επειδή "η ΝΔ χρειάζεται βαθιά ανανέωση"
“Θεωρώ ότι είναι μία αξιόλογη υποψηφιότητα, η οποία μπορεί να αγγίξει την ανάγκη ανανέωσης της ΝΔ”, δήλωσε στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 fm, o πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Δημήτρης Τσάμης, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση για επίσπευση της εκλογικής διαδικασίας.
“Η ΝΔ χρειάζεται βαθιά ανανέωση και ουσιαστική κάθαρση από

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Η τοπική αυτοδιοίκηση πάει βουλή - Αυξάνονται οι υποψηφιότητες

Από ο, τι φαίνεται, στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η τοπική αυτοδιοίκηση έχει την τιμητική της. Μετά από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από χθες, ακόμη μια προσωπικότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης ετοιμάζεται να μπει στην διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ.
Πρόκειται για τον δήμαρχο Αμαρουσίου, πρόεδρο της ΚΕΔΕ και