slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Χατζημάρκος - Ευστρατίου: Οι ευθύνες τους για τις πυρκαγιές, τα ψέματα τους ... οι λουλουδούδες.... και η "Σκάλα του Μιλάνου"!





 

Η πολιτική ανικανότητα της ηγεσίας της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου (Π. Ν. Α.) συνδυάζεται με απεριόριστη πολιτική αθλιότητα! 
Η "επικοινωνιακή "προσπάθεια να υποβαθμίσουν την οικολογική καταστροφή, τις περιουσίες που χάθηκαν και τη δυσφήμιση που υπέστη η Ρόδος και τα νησιά του Νότιου Αιγαίου από τις πρόσφατες πυρκαγιές απέτυχε παταγωδώς! 
Αγανάκτησε ο κόσμος με τα ψέματα, την αλαζονεία τους, να ωραιοποιούν καταστάσεις και να "αυτοσυγχαίρονται" ! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΣ ΦΟΔΣΑ Ν.Α.

Εγκρίθηκε το σχέδιο του νέου Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων ΠΕΣΔΑ από την τακτική Γ.Σ. του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου
Γ. Χατζημάρκος: ῾῾Δρομολογούμε λύσεις σε ζητήματα που μας ταλανίζουν από τη δεκαετία του ᾽80῾῾

Ανακοίνωση για τη στήριξη των πυρόπληκτων Του Συντονιστικού της Ο.Μ. Σύριζα Νάξου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Η Ο.Μ. Νάξου στηρίζοντας την πρωτοβουλία της «Αλληλεγγύης για όλους» και του Κοινωνικού Ιατρείου Αθήνας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, συγκεντρώνει στα γραφεία της Οργάνωσης, στην οδό Παπαβασιλείου (έναντι Γυμνασίου Νάξου), από Τρίτη 10/8 έως και Παρασκευή 13/8 και ώρες 11:00 – 13:30, είδη όπως αυτά που αναφέρονται στην ενημέρωση για την πρωτοβουλία της Αλληλεγγύης, δηλαδή:

Fake news και πολιτική

Fake news και πολιτική

Της, Ιφιγένειας Χατζηγεωργίου, Φιλολόγου 
Πρόεδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Θλιβερά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτές τις ημέρες. Οι φωτιές πυρπολούν από άκρη σε άκρη τη χώρα μας, σκορπίζοντας τον όλεθρο και τον φόβο για την επόμενη ημέρα. Άνθρωποι με τις στάχτες και την αγωνία στα πρόσωπα, αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που τούς συμβαίνει.