slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόγραμμα Ιατρικής Παρέμβασης στις Μικρές Κυκλάδες στις 14 και 15-10-2022.


Πρόγραμμα Ιατρικής Παρέμβασης
Το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών 
Κυκλάδων, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας, τη 2η Υ.ΠΕ. και το Γ.Ν.-K.Y. Νάξου θα πραγματοποιήσει 
Ιατρική Παρέμβαση στις Μικρές Κυκλάδες στις 14 και 15-10-2022. 
Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν: 

Θετικά μηνύματα Ζαννετίδη από την σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Θετικά μηνύματα Ζαννετίδη από την σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου και εντεταλμένος στον Αγροτικό τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης παραβρέθηκε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οποία συζητήθηκαν προβλήματα και λύσεις για τον αγροτικό, κτηνοτροφικό και αλιευτικό τομέα που έχουν πληγεί από την ενεργειακή κρίση.

Την σύσκεψη προκάλεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παππάς και μαζί του έδωσαν το παρόν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο υφυπουργός Γιώργος Στήλιος, ο διευθυντής του υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου, Ανδρέας Θεοφίλου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Η κα Μαρία Πέτρου εκπροσώπησε την Διεύθυνση Αλιείας ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου μεγάλων πελαγίσιων ψαριών Γιώργος Κατσοτούρχης.

Tραγουδώντας τη μεγάλη οθόνη με την Ορχήστρα των Κυκλάδων

 

Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ώρα 21:00


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Ορχήστρα των Κυκλάδων, σας προσκαλούν σε μια βραδινή βόλτα στον κόσμο του κινηματογράφου. Στη συναυλία με θέμα «Τραγουδώντας τη Μεγάλη Οθόνη»,  ένα σύνολο 25 μουσικών – τραγουδιστών θα μας θυμίσει μουσικές και τραγούδια από αξέχαστες ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου σινεμά. Οι μουσικές των Nino Rota, Ennio Morricone, Henry Mancini, Goran Bregović, Victor Young, αλλά και δικών μας δημιουργών, όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος, Ελένη Καραΐνδρου κ.ά., θα μας χαρίσουν ένα ξεχωριστό φθινοπωρινό βράδυ.