slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κοινό Τηνίων - Ωράριο καταστημάτων - Ηχορύπανση





- Αρμονική συνύπαρξη κατοίκων και επισκεπτών.
- Ισορροπία μεταξύ τουριστικής ανάπτυξης και ομαλής διαβίωσης στο νησί.
Μπορούμε να τα πετύχουμε;

- Ηχορύπανση και ωράριο χρήσης μουσικής από τα καταστήματα.
Τι ωρίζει ο νόμος; Τι ορίζει ο κανονισμός του Δήμου; Τι μπορεί να κάνει ο Δήμος;

Την Τετάρτη 2/8, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου η οποία ξεκινάει στις 19.00, θα συζητηθεί η τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας χρήσης μουσικής για τα καταστήματα. Πρόκειται δηλαδή να αυξηθεί το χρονικό όριο χρήσης μουσικής, από τις 01.30 που ίσχυε, στις 02.00, σε εξωτερικό χώρο.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση "Κοινό Τηνίων" καλεί τους κατοίκους της Τήνου να συμμετέχουν με την παρουσία τους στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 2/8 και διοργανώνει άμεσα ανοικτή συζήτηση την Κυριακή 6/8 στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα, στις 20.00, ώστε να βρεθεί μια λύση αποδεκτή από όλους.

Έχουμε όλοι λόγο στο τι αποφασίζεται για το νησί μας.

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία Υποψήφιου Συμβούλου - Αρβανίτης Νικόλαος



---

Αρβανίτης Νικόλαος του Μιχαήλ

Επαγγελματίας Εστίασης

Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Αρβανίτη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Νίκος, ζει και δραστηριοποιείται στο Μεγαλοχώρι, στον τομέα της εστίασης. Ενεργός πολίτης που ενδιαφέρεται για το χωριό του, προσέφερε και συνεχίζει εθελοντική εργασία στην  κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Γνωρίζοντας καλά τα θέματα του χωριού του, αποφασίζει πλέον να ασχοληθεί με το καλό κοινό του τόπου μας

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στήριξη στην Χρύσα Καραγιάννη στο Νότιο Αιγαίο




Σύμφωνα με πληροφορίες, για το Νότιο Αιγαίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποφασίσει να στηρίξει τη Χρύσα Καραγιάννη.