slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΥΧΕΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ












This email was sent to naxios.blogspot.com@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Υφυπουργός Μεταφορών · Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε · Παπάγου 15669 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp

Το Last Point εύχεται






Το Last Point και οι συνεργάτες του σας εύχονται από καρδιάς...
Καλά Χριστούγεννα και
 Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος 

Άνοιξε στις 19 Δεκεμβρίου, η πλατφόρμα των δηλώσεων για την πληρωμή έκτακτης ενίσχυσης 89 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους


-----------------------
Ανοίγει  η πλατφόρμα για δηλώσεις κτηνοτρόφων που αφορούν στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση όσων πλήττονται από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Μετά από αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έγινε αποδεκτό από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι των νησιών μας, θα πάρουν αυξημένη ενίσχυση κατά 15%, σε σχέση με τους κτηνοτρόφους της ηπειρωτικής χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης-πληρωμής πραγματοποιείται το διάστημα από 19-12-2022 έως 29-12-2022.

Η ενίσχυση δίνεται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2022.

Makarios Lazaridis: Καλά Χριστούγεννα! Καλή Χρονιά!

 


View this email in your browser
Copyright © 2022 Makarios Lazaridis, All rights reserved.
Makarios Lazaridis contacts

Our mailing address is:
Makarios Lazaridis
Αγίου Νικολάου 3
Καβάλα 65302
Greece

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ



Πρόσκληση στην Διεθνή Έκθεση Detrop 2023 στη Θεσσαλονίκη, 18-20 Φεβρουαρίου 2023

«Στην Διεθνή Έκθεση Detrop 2023 στη Θεσσαλονίκη, 18-20 Φεβρουαρίου 2023»
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop 2023 η οποία θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

«2,3 δις για τα μεγάλα ψηφιακά έργα που θα φέρουν ένα άλλο κράτος στα χέρια μας» - Ομιλία του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στο Digital Economy Forum του ΣΕΠΕ

Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Πρόεδρε.

Φίλες και φίλοι,

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι – και το εννοώ, γιατί νομίζω ότι πλέον έχουμε θεμελιώσει κι εμείς ότι βρισκόμαστε σε αυτή την αίθουσα με αυτή την ιδιότητα. Νομίζω ότι το διαπιστώσατε τα τελευταία χρόνια στη μεταξύ μας σχέση, ώσμωση, συνεργασία. Και νομίζω ότι είναι πάρα πολύ κατάλληλο έπειτα από αυτά τα 3,5 χρόνια της πυκνής συνεργασίας σε ένα πάρα πολύ πυκνό διάστημα. Υπάρχει ένα ρητό το οποίο λέει ότι «υπάρχουν δεκαετίες που δεν συμβαίνει τίποτα και υπάρχουν εβδομάδες μέσα στις οποίες συμβαίνουν δεκαετίες». Και νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια, ενώ γενικά είχαμε ζήσει πολλές κρίσεις οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, πάνω που βγήκαμε από αυτές τις κρίσεις προέκυψαν νέες. Κρίσεις τις οποίες κλήθηκε αυτή η κυβέρνηση και η κοινωνία γενικότερα να διαχειριστεί, κάποιες αφορούσαν ειδικά τη χώρα μας κάποιες αφορούσαν όλο τον κόσμο. Υγειονομικές, ενεργειακές, σε ό,τι μας αφορά υβριδικές κρίσεις στα σύνορα και είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον πώς μπορεί κανείς μέσα σε αυτή την πυκνότητα να μεταβολίζει τα γεγονότα για να πηγαίνει μπροστά αντί για να μένει πίσω.

Ευχές από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ

 

Αίτημα του Δημάρχου Σύρου για την άμεση εξεύρεση χρηματοδότησης της αποκατάστασης των όψεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ερμούπολης Σύρου

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε εκ νέου Αναφορά με επισυναπτόμενη την επιστολή του Δημάρχου Σύρου, κου Νικολάου Λειβαδάρα, ο οποίος ζητά να εξευρεθούν κονδύλια για να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης και προστασίας των όψεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, του εμβληματικού κτιρίου του 19ου αιώνα του σπουδαίου αρχιτέκτονα Τσίλλερ, το οποίο έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνο με βάση έκθεση της Πολεοδομίας Σύρου .