slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ικανοποίηση απο τον γιορτασμό της 4ης Αθλητικής Ημέρας στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου

ο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕ.ΚΙ.Ν για τα Αιολικά Πάρκα

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Φωτορεαλιστική απεικόνιση του έργου από τον οικισμό Εγγαρές. 
Διακρίνονται οι Α/Γ 1-6 του Α/Π Βούρλας. 
(Σημείο λήψης: 35, Κατεύθυνση λήψης: 232,1°. 
Πλησιέστερη ορατή ανεμογεννήτρια 
η Α/Γ 6 του Α/Π Βούρλας σε απόσταση ~ 1,3km)
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου προσκαλεί τους φορείς και τους πολίτες του νησιού την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7:30 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για ενημέρωση-συζήτηση σχετικά με τις επείγουσες εξελίξεις για τα φαραωνικά Βιομηχανικά Αιολικά Πάρκα και τη συμμετοχή όλων μας στη διαβούλευση. 
Δημοσιεύουμε φωτογραφικό υλικό από

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Aegean Voice 107,5 - H Φωνή του Αιγαίου και η New Media Studies καλούν απόφοιτους λυκείου να δηλώσουν ενδιαφέρον ώστε να μάθουν τα μυστικά της δημοσιογραφίας!

Ο Aegean  Voice 107,5 - Η Φωνή του Αιγαίου ,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη, δίνουν την ευκαιρία στους νέους και τις νέες της Νάξου να φοιτήσουν και να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της δημοσιογραφίας!
Ο Aegean Voice 107,5 – Η Φωνή του Αιγαίου και η ΄Ενωση Αγροτικών  Συνεταιρισμών  Νάξου, προσφέρουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τρείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ EUROPEAN YOUNG CHEF 2017


Ο 20χρονος σεφ Σπύρος Κουγιός από τη Ρόδο, θα  εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον μεγάλο  ευρωπαϊκό διαγωνισμό "European Young Chef Award 2017", τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη

Ο μόλις 20 ετών νεαρός σεφ, Σπύρος Κουγιός, από τη Ρόδο, είναι ο νικητής του τελικού, στον γαστρονομικό  διαγωνισμό που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την ανάδειξη του σεφ που θα την εκπροσωπήσει, στον μεγάλο   ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Young Chef Award 2017 στη Βαρκελώνη στις αρχές Νοεμβρίου, έναν διαγωνισμό στον οποίο η ΠΝΑΙ συμμετέχει για άλλη μια φορά με αξιώσεις, μετά την περυσινή πρωτιά του Ρόδιου σεφ Σταμάτη Μισομικέ, που αναδείχθηκε  ο European Young Chef  2016.

Μέχρι τις 7/10/2017 οι αιτήσεις για την κυριότητα των βοσκήσιμων γαιών

Σύμφωνα με την αριθ. 1058/71977/7-7-2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2331) καθορίζονται οι προδιαγραφές και το περιεχόμενο των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης (Δ.Σ.Β.), στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του ν. 4351/2015 (ΦΕΚ 164 Α') με θέμα«Βοσκήσιμες Γαίες της Ελλάδας και Άλλες Διατάξεις».

Οι προδιαγραφές και το....

Έτοιμη η Ρένα Δούρου να… κατασπαράξει τον τελειωμένο Τσίπρα;
Φωτιές άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Δημοκρατία» σύμφωνα με το οποίο η Ρένα Δούρου θεωρεί «τελειωμένο» τον Τσίπρα και δηλώνει δυναμικά παρών για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σοκ: Ζητούν να επιστραφούν 2.305 επικουρικές συντάξεις που βγήκαν παράνομα

Εκδοση 2.305 επικουρικών συντάξεων που βγήκαν παράνομα και πρέπει να επιστραφούν διαπιστώνουν δύο πορίσματα εσωτερικού ελέγχου στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).
Τα δύο πορίσματα, τα οποία αναφέρονται στον »Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής φανερώνουν ότι οι 1.313 επικουρικές εκδόθηκαν και πληρώθηκαν μετά την 1η/1/2015 χωρίς όμως να έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος που προβλέπει διαφορετικό και δυσμενέστερο τρόπο υπολογισμού.Επιπλέον οι εν λόγω αποφάσεις βγήκαν χωρίς να έχει τηρηθεί ο νέος νόμος που απαγορεύει την καταβολή σύνταξης όταν ο