slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μιχελάκης: Ο ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ομολογούν την καταστροφική πολιτική τους

Επίθεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Φίλιππου Σαχινίδη εξαπολύει η ΝΔ δια του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη με αφορμή δηλώσεις τους αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνηση Παπανδρέου. «Είναι πολύ αργά για δάκρυα» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης και ρωτά αν οι υπουργοί «ζούσαν σε άλλη χώρα».
 Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μιχελάκης αναφέρει: «Ο ένας μετά τον άλλο, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ομολογούν κυνικά ότι ήταν καταστροφική η πολιτική των κυβερνήσεών τους. Αναμασούν ξαφνικά όσα έλεγε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, εδώ και δύο χρόνια, όταν οι ίδιοι προσπαθούσαν να τον λοιδορήσουν. Τώρα, κάνουν μαύρο απολογισμό.

Οι μνηστήρες … παραληρούν!


«Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα και να μου δοθεί κάποτε η ευκαιρία να ασκήσω ως υπουργός οικονομικών την οικονομική πολιτική που πιστεύω ως ωφέλιμη για την χώρα»
Η παραπάνω δήλωση θυμίζει την χιουμοριστική ατάκα από τις κωμωδίες του Ελληνικού Κινηματογράφου που έλεγε ...

Στο κοινωνικό παντοπωλείο της ΟΝΝΕΔ στην Ερμού ο Αντ. Σαμαράς

Το κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει η ΟΝΝΕΔ στην οδό Ερμού επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
«Οι άγιες μέρες που περνάμε, έχουν και πάρα πολλές δυσκολίες για τον ελληνικό λαό. Πρέπει ο καθένα από εμάς να σώσει αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη και αλληληλοβοήθεια. Επίσης, αυτές τις ώρες αποδεικνύεται ποιός αγωνιά και αγωνίζεται για το λαό που δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη», δήλωσε ο κ. Σαμαράς και .....

Στη σελίδα της Βουλής αναρήθηκαν τα πόθεν έσχες των βουλευτών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγο οι δηλώσεις "πόθεν έσχες" των 300 του Κοινοβουλίου, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών καθώς και των Ελλήνων ευρωβουλευτών και οι οποίες αφορούν στο οικονομικό έτος 2009.

Ο Χρυσοχοΐδης είπε χθες ξεκάθαρα αυτά που λέγαμε εμείς "οι συνομωσιολόγοι" εδώ και δυο χρόνια...

[Κάνει κι αυτός αντιπολίτευση...]


Ο Χρυσοχοΐδης ήταν καλεσμένος χθες στους Νέους Φακέλους του Α. Παπαχελά. Μίλησε για τα δυο χρόνια διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τις αποτυχίες και τις ευθύνες..

"Δεν αναφερόταν στους τέως Δημάρχους για ζητήματα κακοδιαχείρισης", λέει τώρα ο Αργ. Ανεβλαβής

Στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δευτέρας για το ζήτημα της οφειλής που το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αποδίδει στο δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ο αντιδήμαρχος Αργύρης Ανεβλαβής έδωσε διευκρινίσεις για τα όσα είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή του για κακοδιαχείρηση λέγοντας ότι όταν αναφερόταν σε ζητήματα κακοδιαχείρισης, δεν αναφερόταν στους πρώην δημάρχους, αλλά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που ενώ είχε τα στοιχεία περίμενε τόσα χρόνια να καταλογίσει το ποσόν".

Σε χθεσινή του παρέμβαση στο Ρ/Σ Μεσόγειος και στην κ. Ρούλα Μπράουν ο τέως Δήμαρχος Νάξου κ. Βασίλης Κόκοτας αναφερόμενος στο πως προέκυψε το πόσο οφειλής προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων είπε χαρακτηριστικά ότι αν κύριος αντιδήμαρχος Αργύρης Ανεβλαβής δημοσιοποίηση την επιστολή που είχε στείλει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα λυνόταν όλες οι απορίες όλων μας.
Μετά από όλα αυτά καλό θα όταν , ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων αν δεν το έχει κάνει να το κάνει αμέσως και να καλέσει την Οικονομική Επιθεώρηση του Υπουργείου Οικονομικών και την....

Στη Ρόδο για την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ ο Δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης, αντιδήμαρχος Απόστολος Ψαρράς και Νίκος Μαράκης.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, που διεξάγεται σήμερα Τρίτη στη Ρόδο συμμετέχουν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης, Απ. Ψαρράς και Νίκος Μαράκης.

Ο Δήμαρχος πρόκειται να ενημερώσει το Δ.Σ.της ΠΕΔ για το ζήτημα που έχει προκύψει με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων με την οφειλή που αποδίδει στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ζητώντας προφανώς την στήριξη του οργάνου η οποία θα εκφράζεται με μια απόφαση, όπως και στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για να προχωρήσει το θέμα στη Βουλή και να νομοθετηθεί η παράταση της προθεσμίας που ισχύει για τη διευθέτηση της οφειλής που αποδίδεται στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και βάσει του ισχύοντος νόμου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Χριστουγεν​νιάτικη Μουσική Εκδήλωση Πανναξιακο​ύ Α.Ο

Ελάτε να γλεντήσουμε μαζί στις 24/12 στο κέντρο διασκεδαεως
ΑΙΓΑΊΟ με το Μιχάλη Λιαγούρη και το συγκρότημα του ενισχύοντας την ομάδα του νησιού μας

"Συγχαρητήρια" στους Συνάξιους από το Δήμαρχο

  Με αφορμή την εξαιρετικά επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα της «Συναξίας» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους και τις ιδέες τους, για να κάνουν τους υπόλοιπους να αισθανθούμε καλύτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ APRILIA DORSODURO 750 cc


ΠΩΛΕΙΤΑΙ APRILIA DORSODURO 750 cc ΤΟΥ 2008
ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
11.800 ΚΜ
SERVICE σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΣΗΜΑ 2012
ΤΙΜΗ 4.500
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ6932563219
ΩΡΕΣ 9:00-17:00..................

Αμετακίνητοι φορείς και τοπικές αρχές για τους συντελεστές ΦΠΑ

Η πρόταση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου προς το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για εκπόνηση μελέτης για τις επιπτώσεις από τυχόν κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Νότιου Αιγαίου, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων του Δήμου Ρόδου και φορέων της περιοχής, μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου.