slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Δ. Καπούνης: « να αποκτήσει και πάλι φωνή ο Ελληνας αγρότης»


Είναι ίσως ο πιο διάσημος αγρότης της Ελλάδας καθώς στην προσπάθειά του να προωθήσει την πεντανόστιμη γραβιέρα ΠΟΠ και πατάτα της Νάξου- τους “θησαυρούς” του νησιού του όπως τα αποκαλεί- έχει δώσει συνεντεύξεις σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και σε πολλά διεθνή...

Γιάννης Βρούτσης: Τα ΣΥΡΙΖΑ statistics και η λαθροχειρία στο Ασφαλιστικό

Βιώνουμε μια κατάσταση ΣΥΡΙΖΑ statistics στο ασφαλιστικό, δηλώνει στο liberal.gr ο τομεάρχης της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας για συντάξεις που εμφανίζονται τεχνητά αυξημένες, μαγειρέματα με τους προϋπολογισμούς, συστηματική παραποίηση της αλήθειας, και επίμονη απόκρυψη του πραγματικού αριθμού των αιτήσεων συνταξιοδότησης.
Κάνει λόγο για σειρά από παράδοξα φαινόμενα, από τις συντάξεις που δεν πληρώνονται προκειμένου οι προϋπολογισμοί στο ασφαλιστικό να εμφανίζονται πλεονασματικοί, έως την πλασματική εμφάνιση αυξημένου μέσου όρου συντάξεων, την

Καταγγελία του εκλεγμένου με τη Λαϊκή Συσπείρωση προέδρου Τ.Κ. Κορωνίδας Δημήτρη Κορρέ, για τα λύματα της Κωμιακής
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ
Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για ακόμη μία φορά και παρά τις όποιες προσπάθειες γίνονται από την πλευρά της δημοτικής πλειοψηφίας κατά καιρούς να βαφτίσουν το κρέας ψάρι για να κοροϊδέψουν και να παραπλανήσουν τον κόσμο, με το σοβαρό θέμα του αποχετευτικού και του βιολογικού καθαρισμού των λυμάτων  της Κωμιακής, η ίδια η πραγματικότητα τους εκθέτει.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ


Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Ανακοίνωση νέου Δημοτικού Συνδυασμού "ΣΙΦΝΟΣ εν δράσει" – Παρουσίαση Υποψηφίων

Σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση καθόδου του συνδυασμού μας στις δημοτικές εκλογές και την παρουσίαση των υποψηφίων μας, με την παράκληση σχετικής δημοσίευσης.

  
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,


Η επικεφαλής του συνδυασμού

Φραγκίσκα Θεολόγου-Βλαχουτσάκου
Υποψήφια Δήμαρχος Σίφνου


Διεύθυνση: VILLA MARIA, Φάρος – Τ.Θ.: 811 – Σίφνος 84003 – Κυκλάδες
Τηλέφωνο: +30 2284071488 – Κινητό: +30 6947301221

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)Γ. Χατζημάρκος: “Το Νότιο Αιγαίο δεν γυρίζει πίσω στο πιο γκρίζο, σκοτεινό, φαύλο παρελθόν του. Μόνο Μπροστά”
“Αγαπάμε την ευθύνη. Όλες οι μάχες και όλα τα μέτωπα που ανοίξαμε, θα κλείσουν μόνο όταν τα νησιά μας θα είναι νικητές” δήλωσε ο Περιφερειάρχης, στην διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξής του

“Είχα υποσχεθεί ότι θα έμπαινα στην πολιτική,μόνο για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Το καταφέραμε! Αγαπάμε την ευθύνη, αγαπάμε τα νησιά μας, συνεχίζουμε μπροστά. Δεν θα επιτρέψω ποτέ, όσο ο Θεός με έχει καλά, ο τόπος μας να γυρίσει στο πιο γκρίζο, σκοτεινό, φαύλο παρελθόν του. Δεν γυρίζει πίσω το Νότιο Αιγαίο. Μόνο Μπροστά”.

Σε debate καλεί τους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Βασίλης Βρούτσης


Κάλεσμα σε δημόσια συζήτηση
Ήδη από τις αρχές Απριλίου, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών έχουμε δώσει στη δημοσιότητα για την ενημέρωση των συνδημοτών μας το Σχέδιο Δράσης της «Δύναμης Δημιουργίας», το οποίο μπορεί ο συμπολίτης να μελετήσει μέσα από την ιστοσελίδα της παράταξης https://dinamidimiourgias.com/. Σε δύο εβδομάδες οι συμπολίτες μας θα κληθούν να εκλέξουν τη νέα Δημοτική Αρχή για την επόμενη τετραετία.
Πριν φθάσουν οι δημότες στην κάλπη πρέπει να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και τις σχετικές θέσεις κάθε συνδυασμού.
Δεδομένου μάλιστα ότι οι υπόλοιποι συνδυασμοί δεν