slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαρωτικός ο ανασχηματισμός


Το νέο κυβερνητικό σχήμα: Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Υπουργείο Εξωτερικών Υπουργός: Ευάγγελος Βενιζέλος (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης) Υφυπουργός: Δημήτρης Κούρκουλας Υφυπουργός: Άκης Γεροντόπουλος Υπουργείο ΟικονομικώνΥπουργός: Γκίκας Χαρδούβελης Αναπληρωτής υπουργός: Χρήστος Σταϊκούρας Υφυπουργός: Γιώργος Μαυραγάνης Υπουργείο ΆμυναςΥπουργός: Δημήτρης Αβραμόπουλος Αναπληρώτρια υπουργός: Φώφη Γεννηματά Υπουργείο ΕσωτερικώνΥπουργός: Αργ.Ντινόπουλος Υφυπουργός: Λεονταρίδης Υφυπουργός: Γ.Ντόλιος Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής ΔιακυβέρνησηςΥπουργός: Κυριάκος Μητσοτάκης Υφυπουργός: Εύη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


Οι φίλοι και τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ΝΑΞΟΥ, σύμφωνα με το καταστατικό του, καλούνται να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας, στις 15/6/2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Ενημέρωση των μελών και των φίλων του Συλλόγου σχετικά με το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά τη πρόσφατη απώλεια του Προέδρου του Νικολάου Βλησίδη.

Ψάρι «γίγας» στη Μύκονο, το μετέφεραν με γερανό - φωτο

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του Μυκονιάτη Νίκου Κοντιζά παρέα με το γιγαντιαίο φεγγαρόψαρο.
Όπως βλέπετε στις εικόνες, το ψάρι βάρους 250 κιλών μεταφέρθηκε με γερανό, ενώ στην συνέχεια τοποθετήθηκε σε αγροτικό όχημα.

Και για όσους δεν κατάλαβαν: Το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει !

Είναι πλέον πασιφανές, ότι το κυβερνητικό κουμάντο το είχε και το έχει το ΠΑΣΟΚ, καθότι όπως λέει η κασσέτα που «πιπιλίζουν» συχνά-πυκνά όλοι οι βουλευτές του, αυτοί ήταν που ..
«έστησαν Θερμοπύλες» και σήκωσαν το βάρος για να σώσουν την Ελλάδα…

Χυδαία σεξιστική επίθεση της Ραχήλ Μακρή στη συνάδελφό της Μίκα Ιατρίδη


Η φίλη μας η Ραχήλ Μακρή, διαμαρτύρεται συχνά -πυκνά για σεξιστικά σχόλια συναδέλφων της. Σήμερα όμως, η ίδια, έκανε ένα πολύ σεξιστικό -και άκρως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ- σχόλιο για τη βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, η οποία .

Στον εορτασμό της Αγίας Τριάδας Καλοξύλου Νάξου ο νεοεκλεγείς αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και ο νεοεκλεγείς έπαρχος Αμοργού Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Γιάννης Μαργαρίτης.

Στον εορτασμό της Αγίας Τριάδας Καλοξύλου Νάξου ο νεοεκλεγείς αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και ο νεοεκλεγείς έπαρχος Αμοργού Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Γιάννης Μαργαρίτης.

Στη γιορτή του ψαρά στο Κουφονήσι Γιώργος Λεονταρίτης και ο Γιάννης Μαργαρίτης.

και
Το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι του Κουφονησίου διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουφονησίων "Κέρος" η Γιορτή του Ψαρά. Το χορό άνοιξαν με ζωντανή μουσική και χορευτικά του συλλόγου και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Η συγκεκριμένη γιορτή, είναι μια από τις....

Κορυφώθηκε ο γελοιότητα! Μένει πρόεδρος ο Κουβέλης


Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του προέδρου
Μπορεί να παραιτήθηκε, έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ωστόσο ο Φώτης Κουβέλης θα παραμείνει στην προεδρία της ΔΗΜΑΡ, καθώς η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του προέδρου.
Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που συνεδρίασε το Σάββατο και την Κυριακή, δεν έθεσε ψηφοφορία το ζήτημα της παραμονής του κ. Κουβέλη στην

Ο ΣΕΒΑΣ ΝΑΞΟΥ διοργανώνει την Α' Ημερίδα Στίβου στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ την Κυριακή 15.6.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΔΡΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ( Α-Γ )
100μ 18:00
800μ 18:15
5000μ 18:40
3000μ Δυναμικό Βάδισμα 19:20

ΡΙΨΕΙΣ ( Α-Γ )
Σφαίρα 18:00
Δίσκος 18:30
Ακόντιο 19:00

ΑΛΜΑΤΑ ( Α-Γ )
Μήκος 18:45
Ύψος 19:15

- Οι αγώνες απευθύνονται, σε....

Πάρος - Μάρπησσα: 3ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουνίου το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στην πλατεία «Πάπα Γιώργη Στάμενα» παρουσία πλήθους κόσμου που παρακολούθησε με ζωηρό ενδιαφέρον εκατοντάδες άτομα, πάνω από 200 μέλη χορευτικών συγκροτημάτων, να ξετυλίγουν τις ικανότητές τους στο παραδοσιακό χορό.
Δεκαπενταμελής ορχήστρα πλαισίωσε την χορευτική βραδιά ενώ
Via μια ακόμα φορά ο σύλλογος γυναικών Μάρπησσας κατάφερε και έφερε σε πέρας μια διοργάνωση η οποία κατά γενική ομολογία
και κυρίως όπως μας δήλωσαν χορευτές, των πολιτιστικών συλλόγων που βρέθηκαν στο νησί της Πάρου, ήταν άψογη.
VIDEO:

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

 Το Σάββατο 14 Ιουνίου ο «Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου», σας προσκαλεί σε μια «ιδιαίτερη» εκδήλωση βιβλιοπαρουσιάσεων, προβάλλοντας για μια ακόμη φορά τη σπουδαιότητα του βιβλίου και την αγάπη μας γι' αυτό.
Θα παρουσιαστούν η ποιητική συλλογή της κας Σοφίας Μπουγιούκα - Καραπάτη, «Της Μοναξιάς οι λυπημένες Νότες», το πεζογράφημα του κου Σπύρου Γιακουμάκη, «Στον Παράδεισο με το.... 

ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Ισίδωρος Νερούτσος.
 Φώτο,  Βήμα της Νάξου 
Δικό μας σχόλιο .  κ. Νερούτσο καλησπέρα σας ευχαριστούμε που μας στείλατε το άρθρο σας . Να μας επιτρέψετε όμως να σας θυμίσουμε κάτι που προφανώς το ξέρετε άλλα... Όσο ΚΑΚΟΣ και να είναι κ. Βρούτσης δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε ΠΩΣ αφού δεν είχε να κάνει τίποτε άλλο να κόψει τη σύνταξη των ανασφάλιστων ομογενών.
Ο ΚΑΚΟΣ αιμοσταγής κ. Βρούτσης είναι υποχρεωμένος εκ της θέσεως που κατέχει\να ΕΦΑΡΜΌΣΕΙ μια όντως ΚΑΚΗ νομοθετική ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο τρίτο μνημόνιο ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΊ ΑΠΟ ΤΟ ελληνικό κοινοβούλιο ΚΑΙ η ΟΠΟΙΑ Σαφώς ορίζεται ότι για να παίρνουν σύνταξη οι ανασφάλιστοι ομογενείς θα πρέπει να έχουν 20ετή παραμονή και νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα πριν από την υποβολή της αίτησης για συνταξιοδότηση και να μη λαμβάνουν και να μη δικαιούνται οι ίδιοι σύνταξη από οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα στο εξωτερικό.
Το άρθρο ου Ισιδώρου Νερούτσου
Ο Υπουργός Εργασίας Κύριος Ι. Βρούτσης, με την με αριθμό Φ 10034/186 ΦΕΚ 794/Β/2013 απόφασή του, έκοψε την σύνταξη-Επίδομα, στους υπερήλικες τελείως απόρους, τελείως αδύναμους οικονομικά και φυσικά, επειδή δεν είχαν 20ετή μόνιμη και συνεχή κατοικία στην....