slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του γραμματέα της πολιτικής των νησιωτικών χωρών τού ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βλασερού με τον Δ. Κρεμαστινό για το πρόγραμμα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο γραμματέας  της πολιτικής των Νησιωτικών χωρών τού  ΠΑΣΟΚ  Γιατρός κ. Γιάννης Βλασερός συνοδευομενος  από την γραμματέα  του Τομέα  Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής του  ΠΑΣΟΚ κ.  Έφη Χαλάτσησυναντήθηκαν στη Βουλή  με τον κοινοβουλευτικό γραμματέα της νησιωτικής και ναυτιλιακής  πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής Βουλευτη Δωδεκανήσων  και

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

Τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ιδανικός προορισμός για τον ανερχόμενο, γαστρονομικό τουρισμό

Το συμπέρασμα από την εντυπωσιακή παρουσία της Περιφέρειας στην 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Με «όπλο» την εξωστρέφεια η οποία, ως στρατηγική επιλογή αποτυπώνεται πλήρως στον τίτλο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019», τα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων έκαναν μια εξαιρετική παρουσία στην 5η μεγάλη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα. Δευτέρα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Θέμα: Συναντήσεις στην Αθήνα με την πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες

Σειρά συναντήσεων σε υπουργεία και φορείς στην Αθήνα για ζητήματα του Δήμου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών τους, μεταξύ άλλων, συναντήθηκαν με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Κωνσταντίνο Λιτζεράκο για το ζήτημα των απαλλοτριώσεων, προκειμένου να υλοποιηθεί η επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης. Για το ίδιο ζήτημα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, καθώς και σύσκεψη με τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Υ.Π.Α. κα Τσούκα για την ωρίμανση των μελετών που περιλαμβάνονται στην ΑΕΠΟ του αεροδρομίου.
Επίσης, μία ακόμα συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής

Fwd: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Φ. ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας, Φ. Ζαννετίδης, στα εγκαίνια  της  ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει με μεγάλο αριθμό εκθετών από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Την στρατηγική επιλογή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα στα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων και να αναδείξει τα τοπικά, υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα στις αγορές του εξωτερικού, για μέσου της διασύνδεσης της πρωτογενούς παραγωγής με τον τουρισμό, ανέδειξε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας, Φιλήμονας Ζαννετίδης, στην ομιλία του κατά την διάρκεια των εγκαινίων  της 5ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που άνοιξε χθες τις πύλες της στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. ΣΥΡΟΥ για την απώλεια του Εμμανουήλ Στέλλα.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Σύρου , εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για την απώλεια του επί χρόνια στελέχους , συνοδοιπόρου και πιστού στρατιώτη της παράταξής μας Εμμανουήλ Στέλλα στους οικείους και συγγενείς του.

Μερική αναδιάρθρωση του ΔΣ της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου της Νέας Δημοκρατίας

Κατά την 1η Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Σύρου . που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25/01/2018, αποφασίσθηκε και έγινε μερική αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Σύρου , για την καλύτερη λειτουργία της.

Απεραθίτικος Σύλλογος : Χαιρετισμός Δημάρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου η κοπή της πίτας και η βράβευση των νέων φοιτητών. Ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και γι' αυτό το λόγο, μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή, για την οποία ο Απεραθίτικος Σύλλογος τον ευχαριστεί πολύ.
Αγαπητή πρόεδρε και αγαπητά μέλη του

Οι normies και το Έγκλημα του …. «φούφουτου»

Άρθρο γνώμης του Ευάγ. Αθανασιάδη (*)

Είναι καιρός που ο λεγόμενος Δυτικός Πολιτισμός μέσω των κοινωνικών δικτύων ανέδειξε μια νέα «μορφή τύπου ανθρώπων», τους αποκαλούμενους normies, που διαμορφώνουν άποψη μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να χρησιμοποιούν καμία άλλη πηγή γνώσης και πληροφόρησης.
Η λέξη normie είναι παράγωγο του normal (φυσιολογικό) και σημαίνει «το σωστό» ή αν θέλετε «ο κανόνας».

Εμείς θα αλλάξουμε όνομα στους αυτοκινητοδρόμους ή οι Σκοπιανοί ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ τις πινακίδες "Φίλιππος" και "Αλέξανδρος" από την εθνική οδό...


Η εταιρία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον" ΚΑΤΕΒΑΣΕ τις πινακίδες ονοματοδοσίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" των δύο υπόγειων τούνελ της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;
Η εταιρία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον" ΚΑΤΕΒΑΣΕ τις πινακίδες ονοματοδοσίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" των δύο υπόγειων τούνελ της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!
Εδώ και λίγο καιρό η εταιρία ..."Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον" κατέβασε τις