slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΙΛΩΤΙ : AΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ


ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΣΤΟ 100ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουλίου ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το οποίο αποτελεί την κορυφαία συλλογική διοργάνωση της χώρας.
O Πανναξιακός Α.Ο. θα συμμετέχει με πληθώρα αθλητών προσβλέποντας σε σημαντικές διακρίσεις. Σύμφωνα με...

Εκδηλώσεις ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Καλοκαίρι 2014

Τετάρτη 9 Ιουλίου, 20:00: Μονή: Παράσταση Καραγκιόζη.
Συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Μονιατών «Η Τέχνη»
Πέμπτη 10 Ιουλίου, 19:30: Δημοτικό  Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»: ΜουσικοφιλολογικήΕκδήλωση αφιερωμένη στο Νάξιο Άγιο Νικόλαο Πλανά,
Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Νάξου « Άγιος Νικόδημος».
Σάββατο 12 Ιουλίου, 16:00: Δημοτικό  Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»:16ο Πανναξιακό Επιστημονικό Συνέδριο Ο.ΝΑ.Σ. με θέμα: «Περιβάλλον και Ενέργεια στη Νάξο».
Κυριακή 13 Ιουλίου, 22:00: Παραλία Νάξου: Μουσικοχορευτική βραδιά. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τη Νάξο και την υπόλοιπη Ελλάδα.
15 – 27 Ιουλίου, Σχολή Ουρσουλινών: Θερινό Σχολείο, σε.....

Μαθήματα ιστιοπλοϊας για παιδιά στη Νάξο

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 18/7


Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής γύρω από την οδό Μαργαρίτη που δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον ποταμό και αποτελεί τη βασική και μοναδική έξοδο του λιμανιού μιλούν για το «πείραμα» που κρατάει έναν χρόνο. Για το δρόμο που είναι στα όρια του, για την έλλειψη σηματοδότησης, την απουσία σωστού ελέγχου τα βράδια και το γεγονός ότι πάροδοι έχουν μετατραπεί σε κυρίως δρόμους με σκοπό να μειώσουν την απόσταση επιστροφής προς το λιμάνι
Αύγουστος του 2013. Η Δημοτική Αρχή σε μία προσπάθεια να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλάζει τη ροή του ρεύματος όσον αφορά την Κοντολέοντος και μεταφέρει το βάρος της...

Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ με το Φώτη Σπύρο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 23/7 , ΝΑΞΟΣ 24/7, ΜΥΚΟΝΟΣ 27/7

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ
του Φώτη Σπύρου
 την Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. 
στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΣ
στην ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΕΣΑ ΓΩΝΙΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
 --------------------------- 
την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ.
 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ
στη ΝΑΞΟ 
   -----------------------------
την Κυριακή 27 Ιουλίου στις....

Μπράβο του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου σε Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νάξου και Εμπορικό Σύλλογο για το ομόφωνο «όχι»

«ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ».

Ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της αδειοδότησης πολυκαταστημάτων στο νησί της Νάξου.

Για την ποιότητα των προϊόντων, για την προέλευσή τους, για τους μισθούς των υπαλλήλων, για τους φορολογικούς παραδείσους και για την διοχέτευση κερδών εκτός του τόπου που εδρεύουν τα πολυκαταστήματα δεν θα επεκταθώ διότι είναι όλα γνωστά.

Θέλω να πω «μπράβο» στους δημοτικούς συμβούλους της

Εξήντα τόνοι πατάτας, προσφορά της ΕΑΣ Νάξου στο Καματερό

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ http://news247.gr ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΝΑΞΙΑΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤIΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ. ΑΣ  ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΖΥΜΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΤΑ ΝΑΞΙΑΚΑ ΜΜΕ.      Την ανθρωπιστική προσφορά, που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, συνεχίζει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, σε μια προσπάθεια, που γίνεται μέσω των ενοριών και της Αρχιεπισκοπής, να ...

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014-2015


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΛΑΧΝΟΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ
Κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 . Η τιμή τους είναι στα 10,00 Ευρώ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευελπιστούν με την μείωση της τιμής να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά στο σύλλογο και να είναι πολύ περισσότεροι οι συγχωριανοί μας που θα «μεταναστεύουν» για να δουν την ομάδα του χωριού τους .
Εισιτήρια διαρκείας έχουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από τα.....