slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπουτάρης: Ο Καμίνης είναι ο λόγος για να σηκωθούμε από τον καναπέ μας

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με άρθρο του στο Βήμα παίρνει ξεκάθαρη θέση για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά."...Με όλο το σεβασμό στους υπόλοιπους υποψηφίους, είμαι πεπεισμένος πως ο Καμίνης είναι ο μοναδικός με τις απαραίτητες, για τη θέση που διεκδικεί, ικανότητες"

To πλήρες άρθρο Μπουτάρη στο Βήμα: 

Η Κουντουρά, η επιχείρηση του Μπαμπάμτση και οι αναμνηστικές φωτογραφίες




Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση του κυκλώματος που διερευνάται απο την ελληνική Διακαιοσύνη και έχει αποκαλυφθεί απο τον περασμένο Μάρτιο απο τα δημοσιεύματα του ereportaz.

Αποκαλύψεις-«φωτιά» από Γεωργιάδη: Γιατί ο Αυγενάκης δέχτηκε άνανδρη επίθεση από το Παρακράτος του Τσίπρα (Video)

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το νόμο Κατρούγκαλου, για το θέμα Αυγενάκη, για τα δάνεια και για τις αυξήσεις φόρων επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Στο θέμα του κυρίου Αυγενάκη ανέφερε ότι «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα». «Λέγανε «μειούται η ψαλίδα», βγήκαν οι δημοσκοπήσεις και δεν συμβαίνει αυτό», ανέφερε, σχολιάζοντας και την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική και πρόσθεσε: «Γενικά όλα τους πάνε στραβά και τώρα άρχισαν τη λάσπη».

Α. Σαμαράς: Φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις: Είς οιωνός άριστος!

Άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Δύο πράγματα θέλω να υπογραμμίσω σήμερα:
            * Πρώτον, ότι η Ελλάδα σώζεται ακόμα!

Πωλούν τα σπίτια τους όσο-όσο οι εξαθλιωμένοι Έλληνες για να γλιτώσουν τους φόρους!




Σπίτια 20ετίας σε όλη την Αττική με τιμές πώλησης κάτω του κόστους, χαμηλότερα ακόμη και από 800 ευρώ ανά τ.μ.

Kαι ενώ οι εκτιμήσεις της αγοράς κάνουν λόγο για σταθεροποίηση και πιθανό γύρισμα των τιμών των ακινήτων από το επόμενο έτος, σε μια αγορά όπου οι συναλλαγές είναι πλέον ελάχιστες, έχουν αυξηθεί οι ιδιοκτήτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα όριά τους βάζοντας πωλητήριο σε σπίτια μέχρι 20 ετών τα οποία πωλούνται όσο-όσο, ακόμη και κάτω του κόστους κατασκευής.