slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σεισμός τώρα -Εγινε αισθητός στην Αθήνα

Ολομέτωπη επίθεση Μαρινάκη ( έχω βοηθήσει την κυβέρνηση σας )στην Παρακρατική Συμμορία του Μαξίμου (ανακοίνωση)


Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, εξαπέλυσε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου και στις προαναγγελίες για μηνύσεις σε βάρος του και σε βάρος των μέσων ενημέρωσης ιδιοκτησίας του.
Ανεβάζοντας τους τόνους ο Βαγγέλης Μαρινάκης σηκώνει το γάντι και προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων ότι:
– Ουδεμία σχέση έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
– Yπάρχει σκοπιμότητα στις ενέργειες της κυβέρνησης προκειμένου να δημιουργηθεί η εντύπωση πως χρηματοδοτεί τη Ν.Δ. με «αμφιλεγόμενης προέλευσης χρήματα
– Έχει βοηθήσει τη σημερινή κυβέρνηση καθώς και ότι έχει κατ΄ επανάληψη συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ολόκληρη η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Σε ποσοστό τουλάχιστον 40% από κάθε (60 ΓΥΝΑΙΚΕΣ) φύλο πρέπει να ανέρχεται ο αριθμός των υποψηφίων


Σύμφωνα με τον  αριθμό  των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις εκλογές του 2014 ο καθε συνδυασμός θα θέλει 60 γυναίκες υποχρεωτικά
Νέα ποσόστωση, ως προς την κατάρτιση ανά φύλο των εκλογικών συνδυασμών εισάγει το νέο νομοσχέδιο «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης –Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής –Βελτίωση της

Κώστας Ροδίτης υποψήφιος Πρόεδρος Δημ Το Πάρου- Αντιπάρου: Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι ΜΑΖΙ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι και δική σου. Στις 13 Μαΐου ελπίζω στη στήριξη σου. Γιατί για μένα, αντίθετα από άλλους, 30 χρονια τώρα   η πολιτική είναι ήθος και προσφορά και όχι παραγοντισμος. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, οι υγιεις αξίες της και ο κόσμος της υπήρξαν πάντα ο μόνος οδηγός μου. Μαζί προχωρήσαμε τόσα χρονια με την τοπική κοινωνία, μαζί θα προχωρήσουμε και τώρα. Γιατί η

Μήνυμα Μιχάλη Χάλαρη για την εργατική πρωτομαγιά

Happy 1st May! We want more, better jobs for everyone!

Την ακόλουθη δήλωση έκανε για την εργατική πρωτομαγιά ο επιστήμονας και πολιτικός ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο FACEBOOK και στο twitter, αναπαράγοντας ταυτόχρονα την ανάρτηση του Κόμματος των  Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES)
Ο κ. Χάλαρης γράφει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Η πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης για τους αγώνες των εργαζόμενων σε όλη τη γη και στην πατρίδα μας για την απόκτηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων. Για το δικαίωμα να έχουν μια καλύτερη ζωή.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι  της χώρας μας έχουν καταλάβει ότι έπεσαν θύματα σε αυταπάτες και ελπίδες που αποδείχθηκαν φρούδες
Μέχρι σήμερα συνήθεις ύποπτοι για να καταταγούν στις τάξεις των φτωχών ήταν οι άνεργοι –ειδικά οι μακροχρόνια απόντες από την αγορά εργασίας- άντε και οι συνταξιούχοι που αναγκάζονταν να επιβιώσουν μόνο με τη σύνταξη του ανασφάλιστου υπερήλικα. Πλέον  είμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο φαινόμενο όπου στις τάξεις των φτωχών κατατάσσονται και οι εργαζόμενοι.  Το φαινόμενο αυτό «οι εργαζόμενοι φτωχοί» λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις όπως  αναδεικνύεται μέσα από την έρευνα του ΟΟΣΑ για την ελληνική οικονομία.

Ποια στοιχεία θα περιλαμβάνουν οι νέες αστυνομικές ταυτότητες: Από πότε θα ισχύσουν


Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία έκδοσης νέων αστυνομικών ταυτοτήτων καθώς δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σχετική υπουργική απόφαση.Σύμφωνα με τις προτάσεις των εμπειρογνωμόνων της ΕΛ.ΑΣ., το νέο έγγραφο θα είναι πλαστικό, σαν τις πιστωτικές κάρτες, και θα περιέχει μικροτσίπ με αποθηκευμένα τα

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Λ.Τ. Νάξου


Προς : Τακτικά μέλη
του Δ.Σ. του Δημοτικού
Λιμενικού Ταμείου Νάξου
Ως πίναξ αποδεκτών
Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου την Τετάρτη 02 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 μμ σε τακτική συνεδρίαση , για να συζητήσουμε τα κάτωθι θέματα :

Ένταση στη Χαλκίδα - Προσπάθησαν να διώξουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από απεργιακή συγκέντρωση - ΒΙΝΤΕΟΈνταση προκλήθηκε λίγο πριν από την έναρξη της απεργιακής συγκέντρωσης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με το egnomi.gr, συνδικαλιστές, όπως ο Γιάννης Αγελάτος, ο Αλέκος Δαύρης, κινήθηκαν εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ακριώτη και απαίτησαν να αποχωρήσει.

ΣΥΝΕΠΕΊΑ Κοτζιά ΕΔΩΣΕ συνέντευξη στον δημοσιογραφο και το κανάλι του Τούρκου παραγώγου ΠΟΥ πριν 4 μήνες κατηγορούσε τον ΣΚΑΙ και τον Παπαχελά για τη συνέντευξη Ερντογάν

… και σήμερα παραχωρεί συνέντευξη
Μόλις τέσσερις μήνες πέρασαν από το Δεκέμβριο που ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατηγορούσε τον ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχελά για τη συνέντευξη του Ερντογάν… Και σήμερα το βρ
άδυ παραχωρεί συνέντευξη στον δημοσιογραφο και το κανάλι του!

Διέλυσαν τα αφηγήματα Τσίπρα οι προτάσεις-σοκ ΟΟΣΑ για ΦΠΑ 24%, «μαχαίρι» αφορολόγητου και σύνταξη στα… 71


Όλα ανάποδα πάνε στην κυβέρνηση παρά την προσπάθεια εξωραϊσμού της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα και της αγωνιώδους προσπάθειας Τσίπρα να παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική κατάσταση . Ακόμη και η προσπάθεια να αποκρυβούν οι προτάσεις–σοκ που κατέθεσε το ΟΟΣΑ, απέτυχε παταγωδώς. Οι θερμοί εναγκαλισμοί του Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Οργανισμού, Ανχελ Γκουρία, δεν στάθηκαν αρκετές για να μην αποκαλυφθούν οι προτροπές προς την Ελλάδα να γίνουν μεταρρυθμίσεις.

M. Kόνσολας: Στροφή στον ποιοτικό τουρισμό και στην πολυκεντρική τουριστική ανάπτυξη

Προσθήκη λεζάντας
Μια ολοκληρωμένη προγραμματική πρόταση για την αναγκαιότητα στροφής του ελληνικού τουρισμού στην ποιότητα και στην πολυκεντρική τουριστική ανάπτυξη, κατέθεσε με την ομιλία του στη Ζάκυνθο στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Νέας Δημοκρατίας «Ιόνιες Μέρες Ανάπτυξης», ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στους λόγους που επιβάλλουν τη στροφή στον ποιοτικό τουρισμό:

Στο έλεος των κακοποιών η χώρα Εν ψυχρώ εκτέλεση συνταξιούχου αστυνομικού των ΕΚΑΜ στην Παλλήνη (ανανεωμένο)


Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 57χρονο στην περιοχή της Παλλήνης.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Αιόλου 49 έξω από την ταβέρνα «Κρητικός» στις 2 παρά με τους δράστες να πυροβολούν αλλεπάλληλα.

Ημερίδα με θέμα τον εθισμό των παιδιών και των εφήβων στο διαδίκτυο

Μία πολύ σημαντική ημερίδα με θέμα τον εθισμό των παιδιών και των εφήβων στο διαδίκτυο διοργανώνει ο ΠΑΣ Νάξου το Σάββατο 5 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο της Σχολής Ουρσουλινών.
Ο ΠΑΣ Νάξου ευαισθητοποιημένος πάνω στα θέματα που απασχολούν τις μικρές ηλικίες, εξασφάλισε τη συνεργασία με έναν επιστήμονα που θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, τον Δρ. Κωνσταντίνο Σιώμο.
Ο κ. Σιώμος είναι Ψυχίατρος Παιδιών & Εφήβων, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο. Έχει εξειδίκευση στον Εθισμό του Διαδικτύου και στις Διαδικτυακές συμπεριφορές, ενώ έχει MSc Κοινωνικής Ψυχιατρικής – Παιδοψυχιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 19:30 και πραγματικά όλοι μας θα πρέπει να είμαστε παρόντες για να ενημερωθούμε για αυτό το τόσο επίκαιρο ζήτημα.