slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με κοινή ντροπολογία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ: Διαγραφή προστίμων αυτοδιοικητικών εκλογών του 2010. Οι ανεξάρτητοι δημοσιογραφοι ξεχάσαν το κοινή και έβαλαν φώτο του Αδωνη




Κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών: «Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ρύθμιση ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις» που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η κoινή ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ για τη διαγραφή των προστίμων για προεκλογικές δαπάνες των αυτοδιοικητικών εκλογών το 2010.




Σύμφωνα με την τροπολογία:

ΝΤΟΥ ΑΠΛΥΤΩΝ στο πολιτικό γραφείο του Βρούτση... με επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ


Η ομάδα έκανε επιδρομή λόγω του νέου ασφαλιστικού
Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας. Μία ομάδα μελών, εισήλθε στο γραφείο και πέταξε τρικάκια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρουβίκωνα, η παρέμβαση έγινε για το νέο ασφαλιστικό. Σε κείμενο που δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού (ΜΗ ΧΕΣ@) χώρου, αναφέρουν ότι το νέο ασφαλιστικό «προβλέπει αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης μεσομακροπρόθεσμα κατά 3 χρόνια σε σχέση με σήμερα και αύξηση της τάξης του 20% των ελάχιστων ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ, ενώ δεν πέρασε ούτε χρόνος από τότε που ο ίδιος ο Γ. Βρούτσης δήλωνε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην κυβέρνηση θα

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στη Σύρο




Ο Νίκος Συρμαλένιος επισκέφθηκε τη Σύρο το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη 3-4 Μαρτίου, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση εγκαινίων των νέων γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου, ενώ κατά την παραμονή του στο νησί, μαζί με αντιπροσωπεία στελεχών της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο και πραγματοποίησε συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου Μελετητών Μηχανικών Νομού Κυκλάδων.

Μάρτιος στο Εργαστήριο της Φιλίππας Φλώρακας


           ΜΑΡΤΙΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

·          Έκθεση στο Μουσείο Γεωλογίας

Το Σάββατο 14 Μαρτίου στο εργαστήριο θα σας παρουσιάσουμε σε εικόνες την έκθεση ζωγραφικής των παιδιών στο Μουσείο Γεωλογίας.
11.00-13.00 θα ακολουθήσει ανοικτό εργαστήριο για Γονείς-Παιδιά.

·          Το Διεκ Νάξου στο εργαστήριο