slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τον έχουν μουρλάνει στην Βουβουζέλα τον Γιωργάκη στην Πάρο!

Ο Πρωθυπουργός επέλεξε και φέτος το νησί της Πάρου για να περάσει για άλλη μια χρονιά τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Δεν είναι κακό ο τουρίστας πρωθυπουργός μας να κάνει για άλλη μια φορά εφέτος τις διακοπές χωρίς ενοχές.

Το κακό είναι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι σε κάθε έξοδο του απολαμβάνει από τον Παριανό λαό την αποθέωση σε τέτοιο σημείο ώστε να μην μπορεί να κυκλοφορήσει.
Τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας ενημερώνουν ότι εμφανίστηκε σε ταβέρνα στο πίσω λιβάδι της Πάρου και αποθεώθηκε...λέει.
Δεν μας είπαν όμως την αλήθεια.
Πως καταρρέει η προπαγάνδα η προπαγάνδα τους; ....

Φίλοι και φίλες μας που τυχαίνει αυτή την εποχή να παραθερίζουν στο νησί μας ενημερώνουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Σε κάθε έξοδο του Τσολάκογλου πέφτει τέτοια βουβουζέλα που είναι αδύνατον πλέον να κυκλοφορήσει.Τι σκοπό εξυπηρετούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα - διαρροές- δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Υ.Γ. Αγαπητοί μας φίλοι στην Πάρο τυχαίνει φέτος να κάνουν διακοπές και χιλιάδες άλλοι Έλληνες που έχουν μάτια και βλέπουν...

Φώτο:Parianostypos.gr

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΆΛΟΙ.....


ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΓΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ….ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΑΚΡΙΒΥΝΟΥΝ 40% …!!!! ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ…(ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ …)…ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ….ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 % ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…..(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ..!!)…ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΤΑ 118% ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…(ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ)….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ…………..!!! ……ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ …………………ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ …..ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ)…ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ……………ΕΧΟΥΜΕ 200% ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…(ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ)…………..ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ…..!!......Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ……….;


Απορρίπτει τις πιστώσεις του ΔΝΤ η Ουγγαρία


Η Ουγγαρία ευελπιστεί να βαδίσει στα βήματα των λίγων εκείνων χωρών, που είπαν «όχι» στη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και τα μέτρα λιτότητας, που αυτή συνεπάγεται, και εξήλθαν από την κρίση στηριζόμενες στις δικές τους πολιτικές και δυνάμεις. Αναλυτές, ωστόσο, αμφισβητούν τη δυνατότητά της να πετύχει κάτι τέτοιο.

Η ουγγρική κυβέρνηση φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμα της Τουρκίας, που πολύ πρόσφατα απέρριψε την προοπτική μίας νέας δανειοδοτικής συμφωνίας με το ΔΝΤ και της Μαλαισίας, που είχε πρώτη δείξει το δρόμο, αρνούμενη να ακολουθήσει τις συστάσεις του διεθνούς οργανισμού κατά την ασιατική κρίση της δεκαετίας του ΄90.

Ξεφτιλισμένοι








Αναζητούνται απεγνωσμένα
ξεφτιλισμένοι
πράσινοι πολιτικοί φελλοί
για να μας εξηγήσουν
την παραπάνω εικόνα.

Αλήθεια σας το λέμε,
δεν είναι επιθετική
αυτή η ανάρτηση.

Απεγνωσμένη είναι ...