slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο κράξιμο στην Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και τη ΣΥΡΙΖΑία Σταμπουλή στις Σέρρες – Τι απάντησε η ίδια


[Η γελοία Τσαρούχα είδε να την αποδοκιμάζει το "μαύρο σύννεφο της διαπλοκής"... το οποίο έχει επεκταθεί μέχρι τις Σέρρες]

Εντονες αποδοκιμασίες (γιούχα, "ναι σε όλα", "είσαι ανεπιθύμητη", "συγχαρητήρια, έτσι ψηλά το κεφάλι υπουργέ") δέχθηκε η υφυπουργός Αμυνας των ΑΝΕΛ Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κατάθεσης στεφανιών, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών για την 28η Οκτωβρίου.

Νεκρός από αστυνομικά πυρά ο ομογενής που ύψωσε την Ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο


    Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ο ομογενής, Κωσταντίνος Κατσιφάς που ύψωσε την Ελληνική σημαία το μεσημέρι της Κυριακής στο χωρίο Βουλιαράτι, στο Αργυρόκαστρο.

    Συγκεκριμένα ομογενής, ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η αλβανική αστυνομία ωστόσο την κατέβασε λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Αποδοκιμασίες κατά Καμμένου στη Θεσσαλονίκη: «Παραιτήσου να σωθεί η Μακεδονία» (Video)

Aποδοκιμασίες από πολίτες που βρέθηκαν την Κυριακή στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης δέχτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Τη στιγμή που ο ίδιος ολοκλήρωνε τις δηλώσεις του, ακούστηκε κάποιος να του φωνάζει «Καμμένε παραιτήσου, να σωθεί η Μακεδονία! Παραιτήσου να σωθεί η Μακεδονία!».

ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: "Πάρτε θέση για το σμυριδικό"



Έχουμε φτάσει άλλωστε τέλη Οκτωβρίου και τα
 ορυχεία στην ορεινή Νάξο παραμένουν κλειστά.Οι Κυβερνητικοί Βουλευτές των Κυκλάδων είναι εξαφανισμένοι Ο χρόνος τρέχει εις βάρος των σμυριδεργατών και όπως είναι λογικό, αγωνία υπάρχει σε όλους… 
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Νάξος - Απόλλωνας: "Είμαστε εδώ, θα μείνουμε στο σπίτι μας"

 
O Απόλλωνας είναι εδώ. Και το φώναξε με τον δικό του τρόπο και φέτος, στη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου… Ένας παραθαλάσσιος οικισμός στο βορειότερο σημείο της Νάξου που είναι γνωστός για τη παραλία του, τα ψάριά του αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται εδώ και χρόνια ώστε να νομιμοποιηθεί η χερσαία ζώνη, κάτι που ισχύει βέβαια για όλα τα νησιά και τους οικισμούς κοντά στη θάλασσα.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ έξω από το γήπεδο! (pics-vid)



Ώρες αγωνίας έξω από το «King Power Stadium»! Σύμφωνα με τον Τύπο της Αγγλίας, το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, συνετρίβη εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα στον χώρο του πάρκινγκ, λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ.

Ακόμη δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα και οτιδήποτε σχετικό, καθώς περιμένουμε περισσότερα πράγματα να γίνουν γνωστά.