slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-2-14
ΚΑΛΕΣΣΑ         ΩΡΑ  5.30 Μ.Μ.
ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ   ΩΡΑ  6.30Μ.Μ.
ΓΑΖΙ                  ΩΡΑ  7.30 Μ.Μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1-3-14
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  ΕΝΑΡΞΗ …….

KΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ Π Ο Τ Α Μ Ι Α

KΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΚΑΤΩ ΧΩΡΙΟ. Π Ο Τ Α Μ Ι Α Σ.
Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στο καταπράσινο χωριό της Κάτω Ποταμιάς. Θα απολαύσετε την πατροπαράδοτη φασολάδα ,νηστίσιμα, παραδοσιακή Λαγάνα, θα χορέψετε με ζωντανή μουσική μέχρι πτώσεως όλα δωρεάν και προσφορά του
Εξωραιστικού συλλόγου Ποταμιτών Το << ΚΑΣΤΡΟ>>. Της Κοινότητας Ποταμιάς και του προέδρου του, των επαγγελματιών και επιχειρήσεων που από το στέρημα τους συνέβαλαν ευχαρίστως στην προσπάθεια ανάδειξης της εκδήλωσης αυτής.
Θα διεξαχθεί δρώμενο έκπληξη στους παρεβρισκομένους.

Λιλα Καφαντάρη και Λαϊκή Συσπείρωση προσκαλούν σε προεκλογική εκδήλωση


Πρόσκληση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε εκδήλωση με θέμα «Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Τοπικές εκλογές»
Η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00μμ στη Χώρα, στην αίθουσα του Συλλόγου ΚορωνιδιατώνΝάξου με θέμα: «Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Τοπικές εκλογές»
Ομιλήτρια η

Επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί το βιβλίο “Η γοργόνα της Νάξου”


Επανεκδόθηκε και κυκλοφορεί πλέον σε όλη την Ελλάδα το βιβλίο “Η γοργόνα της Νάξου”, του οποίου η πρώτη έκδοση είχε γίνει χορηγικά από τη “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου (Σ.Φ.Ν.).
Μετά την επιτυχία της Α΄ έκδοσης και τη συνεχή ζήτηση, ο Σ.Φ.Ν. αποφάσισε να το επανεκδώσει με την οικονομική συνδρομή της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” και τη στήριξη της.....

H Κυκλαδική σήμερα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΟΝΙΔΙΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ


Η εκδρομή  θα πραγματοποιηθεί στις 28/03/2014 έως την 01/04/2014 και  είναι πενταήμερη 
Η τιμή είναι 300 ευρώ το άτομο σε δίκλινο
Στο πρόγραμμα της εκδρομής περικλείονται όλα τα παλιά μοναστήρια και οι εκκλησιές της Πελοποννήσου
Περιλαμβάνει μεταφορά από και προς το λιμάνι του Πειραιά, εισιτήρια πλοίου, 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό στην Τρίπολη, γεύματα και όλες τις εκδρομές με πούλμαν και ξεναγό.
Δηλώσεις Συμμετοχής έως : 14/03/2014.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου
Σπύρος Μανωλάς

Το αστείο βίντεο της εβδομάδας γέλιο Νο 2 Σταθάκης- φόροι


Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου ενημερώνει τα μέλη του για το τι ισχύει με αργία της Καθαρής Δευτέρας


Νάξος, 26 Φεβρουαρίου 2014
Αριθ. Πρωτ:………778…………….

ΘΕΜΑ: ΑΡΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Κυρίες & Κύριοι,
Δεδομένης της προσέγγισης της Καθαρής Δευτέρας, γνωστοποιούμε προς τα μέλη τα σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και το καθεστώς πληρωμής των μισθωτών υπαλλήλων κατά την ημέρα αυτή.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ


Ο πολιτιστικός σύλλογος κοινότητας Μελάνων Νάξου
"ΚΟΥΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ" σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό
με τους κορδελάδες που θα γίνει την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014
και ώρα 21:00 στην ταβέρνα του Βασίλη Ξενάκη στις Μέλανες.
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ, χορός ελεύθερος.
Λαχειοφόρος αγορά με super δώρο ένα scooter KYMCO
Για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος
(Στέλλα Τουλούπη)

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΡΟΥ: 6η Συνέλευση & πάρτυ γνωριμίας/οικονομικής ενίσχυσης


Αύριο Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η 6η Συνέλευση της Κίνησης Πολιτών στο Επιμελητήριο Κυκλάδων στις 6μμ.
Μετά τη λήξη των εργασιών της Συνέλευσης, διοργανώνεται πάρτυ γνωριμίας της Κίνησης με τους Συριανούς συντοπίτες μας και οικονομικής ενίσχυσης, στο bar ΑΓΟΡΑ.
Καλούμε όλους τους συν-πολίτες μας να βρεθούν μαζί μας, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να χορέψουμε. Θα είμαστε όλοι εκεί.

ΦΙΛΩΤΙ: ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2014(φωτο)

ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2014(φωτο)


Με δύο λέξεις «Απόλυτη Επιτυχία» έτσι χαρακτήρισαν όλοι όσοι ήταν την Πέμπτη στο Φιλώτι τη πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2014» που οργάνωσε ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» με συνδιοργανωτή το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.. Το φαγητό και το κρασί έρεαν άφθονα, το κέφι ξεχείλιζε από όλους και ο κόσμος έρχονταν από όλη τη Νάξο για μία ξεχωριστή εκδήλωση, για ένα ξεχωριστό πανηγύρι. Παραδοσιακά όργανα από το χωρίο μας (Τσαμπούνες και Ντουμπάκια, Βιολιά και Λαούτα) έδωσαν πραγματικά ένα....

Λαοθάλασσα στην συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την Υγεία στην Πάρο (Φωτό + Βίντεο)

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στο 7ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας που διεξήχθη στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Σίφνο ήταν τα ¨μαγειρέματα¨ .....

Ο Πανναξιακός στο Final 4 του Κυπέλλου


Ο Πανναξιακός έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών (29-30 Μαρτίου) καθώς επικράτησε με 3-2 του ΟΠΕΡ στο Ρέθυμνο σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές.

Με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρώτη τους παρουσία στο Final 4, o Πανναξιακός πιο ψύχραιμος στο α’ σετ κάλυψε γρήγορα τη διαφορά που πήρε ο ΟΠΕΡ (6-1, 9-8) και παρόλο που το υπέρ του 18-20 έγινε 23-22, πήρε το....

Μήνυμα Υποψήφιου Δήμαρχου Βασίλη Σ. Βρούτση Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τα Νησιά Μας

Την Κυριακή 02.02.2014 τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης Πολίτες για τα Νησιά μας, με επέλεξαν για να εκφράσω τις αρχές, τους στόχους και τις πολιτικές θέσεις της Κίνησης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της.
 Η επιλογή αυτή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον τόπο μας. Η κοινωνία βλέπει στους ανθρώπους της γενιάς μου την ευκαιρία να πάρει στα χέρια της το μέλλον του τόπου μας. 

Η Κυκλαδική της Τετάρτης 26/2/2014


 

Αποκριάτικο πάρτυ διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου σας προσκαλεί το βράδι της

Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου στο μασκέ πάρτι που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, προσθέτοντας τη δική της ιδιαίτερη πινελιά στη Ναξιώτικη Αποκριά.
Στο φετινό πάρτι θα γιορτάσουμε τα 20 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, σε μια "Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα" μιας άλλης εποχής πιο ρομαντικής κι αυθεντικής.
Θα χαρούμε να σας δούμε μετά το πέρας του δρώμενου της συν+Αξίας, στην αίθουσα της Λέσχης στο

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Ενημερώνουμε τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης ότι η εξ αναβολής συνεδρίαση, λόγω ελλείψεως απαρτίας, κατά την 25η-02-2014, που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26-02-2014, λόγω κωλύματος του Προέδρου της, αναβάλλεται για την Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014.
Κατόπιν τούτου, καλείστε όπως προσέλθετε στην εξ αναβολής συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Νάξου και.....Μικρών Κυκλάδων την 5η Μαρτίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 με θέμα ημερήσιας διάταξης: