slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ!


Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου υπέβαλε ο Ηλίας Μοναχολιάς, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σπυράκη: Νέα ερωτήματα για τη ΔΕΠΑ


Επί των επίκαιρων ζητημάτων τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών Συντακτών, όπου αρχικά αναφέρθηκε στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, σχετικά με το οποίο επεσήμανε πως "η κυβέρνηση επιχείρησε να χαρίσει χρέη της εταιρείας συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ. Εδώ και δύο

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ και θεωρούν επικίνδυνη για το πολίτευμα η γυναίκα που... πέταξε την κότα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου!

Πρόκειται για την Αυγή Βουτσινά, που μπαίνει στο στόχαστρο του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, για την δράση της κατά των πλειστηριασμών - Μαζί της καλούνται σε απολογία και οι Θανάσης Γούναρης, Αντώνης Μαυρομμάτης

Σε «βιομηχανία» απολογιών με βαριές κατηγορίες, ως... προεόρτια δικαστικών διώξεων, φαίνεται πώς εξελίσσονται οι πρωτοφανείς «πρωτοβουλίες» του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΛΕ.ΜΟ.Ν

Σήμερα 25-11-2018 και μέσα σε ένα 4ωρο με πολύ ενδιαφέρον τα μέλη της ΛΕ.ΜΟ.Ν έδωσαν την ψήφο τους για τα επόμενα 2 χρόνια στους υποψηφίους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο και στην πορεία της λέσχης μας.

«Νησιωτική Ανατροπή»"Απορία Ψάλτου Βηξ" "Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα του διαγωνισμού προμήθειας των LED αξίας 4,5 ε ο κ Χατζημάρκος"

Ο κ Χατζημάρκος για ακόμα μία φορά αρνείται να πει μία λέξη για την ταμπακιέρα του διαγωνισμού των LED αξίας 4,5 εκ ευρώ.
Με ύβρεις, χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα προσπαθεί να εμφανίσει απολογούμενη την αντιπολίτευση επειδή τιμώντας το θεσμικό της ρόλο θέτει δημόσια συγκεκριμένα ερωτήματα.
Ερωτήματα για τα οποία καλούμε τον κ Χατζημάρκο να απαντήσει εδώ και τώρα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

1) Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

2) Προς τους Προέδρους των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Νάξου, Φιλωτίου, Αγίου Αρσενίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

3) Προς τους Προέδρους των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων Μελάνων, Απειράνθου, Κορώνου, Κορωνίδας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις  27 Νοεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00μ.μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ευχαριστώ Πανναξιακού σε εστίαση και ξενοδόχους για τις χορηγίες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που προσφέρουν δωρεών τα γεύματα των αθλητών μας, Ελληνικό, SCIROCCO Yasouvlaki,  Λαδόχαρτο, Μπουλαμάτσης,  Μεταξύ μας,   Nikos grill.
Επίσης ευχαριστούμε τις καφετέριες, Diogenis και Barcode που προσφέρουν τα πρωινά.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους κυρίους Κατσαρά Ευάγγελο (Princess Hotel) και Πολυχρονάκο Γιάννη (Polis of Naxos Hotel) για την......... 

Δωρεάν Σεμινάρια Τουριστικού Τομέα από τον Δήμο Νάξου

Στο πλαίσιο της κατάρτισης των επαγγελματιών του τουριστικού τομέα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνει δωρεάν εντατικά σεμινάρια σχετικά με την τεχνική της επικοινωνίας, το ξενοδοχειακό management,την τεχνική σερβιρίσματος και την εξυπηρέτηση πελατών.
Ειδικότερα, το πρώτο σεμινάριο με θέμα «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου (10:00 – 17:00), στο Δημαρχείο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά όλοι οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες στις Μικρές Κυκλάδες, στα ......

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018, ώρα 18.45
Στοά Βιβλίου, Πεσμαζόγλου και Σταδίου Αθήνα.
Εορτασμός τής επετείου 60 ετών από την ίδρυση της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών.
Διοργάνωση: Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών
Πρόγραμμα της Εκδήλωσης
- Προσφώνηση και αναφορά στο ιστορικό της Εταιρείας από τον Πρόεδρο της, Καθηγητή Ιατρικής κ. Δημήτριο Στυλ. Κορρέ.
- Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, Καθηγητή κ. Αντώνιο Κουνάδη.
- Χαιρετισμός από τον Αντιπρόεδρο της ............

Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Ειρήνη Σβύνου – Κοπάδη


Τη συστράτευση της Ειρήνη Σβύνου Κοπάδη, από την Κω, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου,  η Ειρήνη Σβύνου Κοπάδη αναφέρει τα εξής:
Aνταποκρινόμενη θετικά στην τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Χατζημάρκου, να είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον ........