slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κρήτη, Κυκλάδες και Πελοπόννησο αναμένεται να χτυπήσει ο κυκλώνας από τα ξημερώματα της Παρασκευής (Βίντεο-Φωτογραφίες)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται όλος ο κρατικός μηχανισμός εν όψει του κυκλώνα που αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου που έδωσε απόψε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, μαζί με τον διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου, Θοδωρή Κολυδά, προκειμένου να δώσουν τα ακριβή στοιχεία για την εξέλιξη των φαινομένων, για την σωστή ενημέρωση του κόσμου και ταυτόχρονα να δώσουν συστάσεις στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουν και τι να αποφύγουν.
Όπως είπε ο κ. Κολυδάς, ασφαλής πρόγνωση υπάρχει μόνο για το επόμενο 48ωρο, όπου θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα, με ανέμους εντάσεως 9-10 μποφόρ, βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην νότια Πελοπόννησο, Κρήτη και δυτικές Κυκλάδες, ενώ το Σάββατο θα επηρεάσουν και την νότια και

Λ.Τ.ΝΑΞΟΥ: Ακραία καιρικά φαινόμενα μέχρι την Κυριακή

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό Εκτακτο Δελτίο Μεταβολής του Καιρού το οποίο εξέδωσε η ΕΜΥ/ΕΜΚ μέσω της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενδεχομένως θα επικρατήσουν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους μέχρι και την Κυριακή 30/09/2018.

Κατόπιν αυτών, παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχύπλοων, τουριστικών κ.λπ) που ελλιμενίζονται στους λιμένες αρμοδιότητος του ΔΛΤΝάξου, να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τον χρόνο ισχύος του Δελτίου Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

 Επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να.......

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14/10 θα διεξαχθεί το 11ο ΝΑΞΑΘΛΟΝ 2018

Στο πλαίσιο πραγματοποίησης των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στο νησί μας, το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν αγώνα τριάθλου, ολυμπιακής και απόστασης σπριντ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.
Το 11οNaxathlon 2018 θα

"ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠOΙΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ????

Φεστιβάλ Νάξου 2018 - Απολογισμός - Ευχαριστίες


Πλησιάζοντας στη λήξη της ομαδικής εικαστικής έκθεσης “Around & About” στον Πύργο Μπαζαίου, που σηματοδοτεί και τη λήξη του 18ουν Φεστιβάλ Νάξου, ανατρέχουμε στη φεστιβαλική περίοδο κάνοντας τον απολογισμό μας.

Για μια ακόμα χρονιά, καλλιτέχνες, κοινό, διοργανωτές, εθελοντές, χορηγοί και υποστηρικτές ανταποκριθήκαμε στο σκοπό και τους στόχους του Φεστιβάλ Νάξου.

Διαμορφώσαμε ένα ανοιχτό πεδίο πολιτισμού και ψυχαγωγίας με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, ευγένειας και αισθητικής, που προσέφερε απλόχερα εικόνες, ήχους, λόγο, εντυπώσεις και συγκινήσεις τόσο στους συντελεστές, όσο και

Εγγραφές σε κενές θέσεις του ΔΙΕΚ Νάξου

Γ' ΦΑΣΗ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
(αφορά όσους δεν είχαν κάνει αίτηση)
Ως την Παρασκευή 28/9 και ώρα 19:00 στη γραμματεία του ΙΕΚ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν σε κενές θέσεις των εγκριθέντων ειδικοτήτων για το έτος κατάρτισης 2018-9.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

Τοίχος καταπλάκωσε 2 άνδρες στην Τήνο -Ανασύρθηκαν νεκροί




Νεκροί ανασύρθηκαν τελικά οι δύο άνδρες, τους οποίους καταπλάκωσε τοίχος, στην περιοχή Μουντάδο, στο νησί της Τήνου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου για την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σύρο«Αμέριστη η στήριξη στους τουριστικούς ομίλους»

Απόλυτα ικανοποιημένοι πρέπει να είναι οι μεγαλοξενοδόχοι και οι μεγαλοεπιχειρηματίες στο τομέα του τουρισμού, αφού ένα ακόμα πολυδάπανο πρόγραμμα της διαφήμισής τους, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δεν υπήρχε καν άλλη τοποθέτηση στο ζήτημα αυτό, -πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης- αφού στο συγκεκριμένο προγραμματισμό δράσεων είχε ήδη συμπεριληφθεί και η πρόταση της μείζονος μειοψηφίας, που ενισχύει ακόμη περισσότερο την ασφάλεια της κερδοφορίας των ομίλων, μειώνοντας το ρίσκο των επενδύσεων.