slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελειωμένος ο Τσίπρας – Πιο κοντά οι εκλογές (κάρτες)


Διευρύνεται στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου από 10 μονάδες που ήταν στην προηγούμενη μέτρηση.

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ,επτά στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (73,5%) είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, ενώ τέσσερις στους δέκα (40,5%) απαντούν ότι δεν μπορεί πλέον να

Ο ανασχηματισμός που προαναγγέλλεται ότι έρχεται θα προσπαθήσει να καλύψει την ανικανότητα του ... κ. Τσίπρα!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr
 

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα άρχισε η κουβέντα στα τηλεπαράθυρα για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Εκτιμήσεις, προβλέψεις, διαδόσεις και ένα σωρό συζητήσεις τις οποίες ...

ΔΕΘ: Όταν σβήνουν τα φώτα…

 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ολοκληρωθεί η φιέστα (λυπάμαι που χρησιμοποιώ τη λέξη, αλλά δεν βρίσκω άλλη πιο επιεική) της ΔΕΘ, δεν πρόλαβαν καλά-καλά να σβήσουν τα φώτα στη συμπρωτεύουσα και η «Νύμφη του Θερμαϊκού» έμεινε κιόλας μόνη με τα προβλήματά της.

Μια πόλη παραλυμένη, λόγω του γνωστού προβλήματος με τα αστικά λεωφορεία και της επίσχεσης εργασίας εκ μέρους των απλήρωτων εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Είναι εξοργιστικό, αλλά λύση δεν έχει βρεθεί. Οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να στερούνται του στοιχειώδους αγαθού της συγκοινωνίας.

Νεκρός ανασύρθηκε υποβρύχιος αλιέας στη Νάξο



Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας »ΟΡΚΟΣ» Νάξου, 68χρονος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε