slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γκρέμισε την αγορά εργασίας»


Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εγκατέλειψε μεταρρυθμίσεις, γκρέμισε διαρθρωτικές αλλαγές και τα αρνητικά αποτελέσματα ήρθαν. Για πρώτη φορά κυριαρχούν απόλυτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης στην αγορά εργασίας», δήλωσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας.
Ο Πρώην Υπουργός υπογράμμισε ότι: «Οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ”, είναι πλέον δραματικές».

Το ΑΕΠ, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η προπαγάνδα των αριθμών

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Σα να μην έφθαναν όλες οι άλλες κυβερνητικές προπαγανδιστικές εκστρατείες, εσχάτως αποκτήσαμε και την «προπαγάνδα του ΑΕΠ».

Έτσι, στις 14 Νοεμβρίου, όταν η ΕΛΣΤΑΤ μας πληροφόρησε ότι το ΑΕΠ σημείωσε αύξηση 1,5% το γ΄ τρίμηνο φέτος, άρχισαν οι χαρές και τα πανηγύρια. Μέχρι και στον πρόεδρο Ομπάμα φαίνεται ότι το είπαν για να τον πείσουν πως… ήλθε η ανάπτυξη!

Η σύγκριση έγινε φυσικά με το γ΄ τρίμηνο του 2015 – ξέρετε το γνωστό και καταστροφικό με τα capital controls και τις άλλες μεγάλες «επιτυχίες» της «περήφανης διαπραγμάτευσης».

Τότε, το ΑΕΠ είχε καταγράψει πτώση της τάξης του 2,2% (σε σύγκριση με το γ΄ τρίμηνο του 2014).

Δηλαδή, αυτό που κατάφεραν να ανακτήσουν (και για το

Κατερίνα Μονογυιού: Tιμούμε την προσφορά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

 
Δήλωση της Κατερίνας Μονογιυού για την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων: Στις 21 Νοεμβρίου, στα Εισόδια της Θεοτόκου, εορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Η Πολιτεία αυτή τη μέρα τιμά την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ελληνικό έθνος.
"Στις δύσκολες μέρες που ζούμε με την χάρη της Παναγίας και

ΚΟΒ Κωμιακής Νάξου: Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας

Προσθήκη λεζάντας

Η ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ, καλεί σε εκδήλώση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (1946-1949). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοέμβρη στις 19:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας Νάξου...





Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Με 3,2 εκατ. ευρώ ενισχύονται νοσοκομεία και υποδομές υγείας από το Ε.Π. Νότιο Αιγαίο

Γιώργος Χατζημάρκος
Με 3,2 εκατ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014- 2020» ενισχύονται τα νοσοκομεία και οι υποδομές υγείας, στα νησιά της Περιφέρειας. Ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθύνει προσκλήσεις για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη και χρηματοδότηση...
Με γνώμονα την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών υγείας στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων τους, εκ των θεμελιωδών, όπως επισημαίνεται, προτεραιοτήτων της Περιφερειακής Αρχής, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθύνει δύο προσκλήσεις για την υποβολή προτάσεων που αφορούν στον

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ. κ. Γ. Βρούτση

Δευ, 21/11/2016
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στην Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2016, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στην τουριστική βιομηχανία της χώρας

 
 
Η εντυπωσιακή πορεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του