slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τι είπαν στην Πάρο (το 2009) Τόμσεν, Ραγκούσης, Αντρίκος;

 
Ακόμη μία «βόμβα» έριξε το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ζωή Γεωργαντά, που απορίας άξιο είναι πώς ακόμη δεν έχει προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και την εισαγγελική έρευνα.

Υποστήριξε ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα Πολ Τόμσεν δεν ήρθε στη χώρα πρώτη φορά μετά την εφαρμογή των Μνημονίων, αλλά αλώνιζε και πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή της η κυρία Γεωργαντά αποκάλυψε ότι ο Δανός τεχνοκράτης έκανε την χο της Πάρου Γιάννη Ραγκούση και επί μακρόν συζήτησε πώς θα χειριστεί η μελλοντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μία προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Η συζήτηση δεν ήταν μεταξύ των δύο.

Απολύθηκε από το Star ο Δημήτηρης Σουλτογιάννης

Σουλτογιάννης
Η μεταμφίεσή του, το σκάνδαλο που επακολούθησε και οι διαστάσεις που πήρε, στοίχισαν στον ένα εκ των πρωταγωνιστών του «perouka-gate» τη δουλειά του.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός Star ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας του με τον ανταποκριτή του στις ΗΠΑ που εντοπίστηκε να παρακολουθεί μεταμφιεσμένος τον Νίκο Παππά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τη συνοδεία του στη Νέα Υόρκη

Η δημοσίευση για τα θύματα της Marfin που σαρώνει το διαδίκτυο – Εικόνες


Σαν σήμερα το 2010 έχασαν τη ζωή τους στο χώρο εργασίας τους η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό

Σαν σήμερα, 5 Μαΐου 2010 και κανένα κόμμα δεν έβγαλε ανακοίνωση.

Δεν είναι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και δεν είναι ο Παύλος Φύσσας. Δεν είναι λαθρομετανάστες και δεν είναι αυτόχειρες.

Μπραβο στο Σύλλογο Τραγαίας που νοιξε τα μνημεία του χωριού στους επισκέπτες

 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Τραγαίας Νάξου, που αφορούσε στο άνοιγμα για τους επισκέπτες και τη φύλαξη του Βυζαντινού ναού του Αγίου Γεωργίου Διασορίτη στο Χαλκί, από ομάδες εθελοντών μελών και φίλων του συλλόγου.Ο ναός κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου του νησιού, άνοιγε καθημερινά από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:30 μετά το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο, ενώ τυπώθηκε και έντυπο σε επτά γλώσσες με χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες.

O Δημάδης παγίδευσε τον Σουλτογιάννη και μαζί με τον Παππά έστησαν την ιστορία με τις περούκες για να χτυπήσουν το STAR


Όποιος πιστεύει ότι η ιστορία είναι πραγματική δεν έχει καταλάβει τι θα πει Παππάς και αριστερές προβοκάτσιες...

Είναι πασιφανές πως η ιστορία είναι στημένη από τον Παππά προκειμένου να χτυπήσουν το STAR το οποίο τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτει απίστευτα σκάνδαλα με τον κουμπάρο τους Καλογρίτσα.
Η απόδειξη του στησίματος είναι ότι ενώ...

Στο Φιλώτι μαγειρεύουν οι άντρες


naxospress
Η αλήθεια είναι ότι το Φεστιβάλ «Νικόλαος Τσελεμεντές» φέτος εκτινάχθηκε… Οι αντιπροσωπείες δεκάδες, σχεδόν από το σύνολο των νησιών των Κυκλάδων, παρουσίες από την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν από 10 δέκα με περίπου 500 επισκέπτες και λιγοστές συμμετοχές έχει γίνει το επίκεντρο του γαστρονομικού τουρισμού στις Δυτικές (και όχι μόνο) Κυκλάδες με