slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: Πολιτική αλλαγή άμεσα – Καμιά περίπτωση συνεργασίας «με τον ιδεοληπτικό ΣΥΡΙΖΑ»

Την ανάγκη πολιτικής αλλαγής άμεσα «για να μπορέσει να αναπνεύσει η χώρα», υπογράμμισε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στην εκπομπή «Ακραίως», στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 
Παράλληλα, απέκλεισε οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία «με τους ιδεοληπτικούς ανθρώπους του

Γιάννης Βρούτσης:=«Απαραίτητο το κομματικό διαβατήριο ΣΥΡΙΖΑ και για το εφάπαξ»


Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η βαριά εκτεθειμένη, πολιτικά και ηθικά - μετά τις σημερινές αποκαλύψεις - Kυβέρνηση, καλείται να απολογηθεί απέναντι στους 55.000 δικαιούχους εφάπαξ. 

Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με φακέλους χωρίς δικαιολογητικά, αναδεικνύουν το βαθιά διαβρωμένο πελατειακό κράτος, που χτίζει εδώ και δυο χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από σήμερα, οι δεκάδες χιλιάδες δικαιούχοι εφάπαξ γνωρίζουν, ότι για την ικανοποίηση του

Εκτός Λυκείου Ορθοδοξία και Ελληνισμός!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας 
Πολιτικός ΕπιστήμωνΜετά την αυθαίρετη επιβολή ενός ανορθόδοξου και πολυθρησκειακού προγράμματος στα Θρησκευτικά, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) επανέρχεται δριμύτερο.
Με πρότασή του προς το υπουργείο Παιδείας προτείνει την κατάργηση της Γενικής Παιδείας από τη Β' και τη Γ' Λυκείου και την αποβολή των μαθημάτων εθνικής αυτογνωσίας διά της μετατροπής τους σε προαιρετικά.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ! Όλα όσα είπε για το αφορολόγητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Για δέκα γεγονότα τα οποία μαρτυρούν πως η οικονομία ανακάμπτει ήδη από το 3ο τρίμηνο του 2016, έκανε λόγο σήμερα από τα Τρίκαλα, σε ημερίδα για τον αγροτικό τομέα ως πυλώνα ανάπτυξης της χώρας, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.
«Μετά από μία πολυετή περίοδο ύφεσης και μεταρρυθμίσεων στις αγορές, κατά την οποία η Ελλάδα πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη δημοσιονομική εξυγίανση μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ βελτιώνοντας το διαρθρωτικό πρωτογενές ισοζύγιο του προϋπολογισμού κατά 17 ποσοστιαίες μονάδες του δυνητικού ΑΕΠ, η οικονομία ανακάμπτει ήδη από το 3ο τρίμηνο του 2016», ανέφερε....

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: «Ζητείστε συγνώμη από τους Ελληνες και παραιτηθείτε»!

«Να παραιτηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό αντί να μένουν στις εκ των υστέρων παραδοχές του λάθους, καλεί ο Γιάνης Βαρουφάκης όσους πρωταγωνίστησαν στη δημιουργία συνθηκών δημοσιονομικής ασφυξίας με τα λάθη που το ίδιο το ΔΝΤ παραδέχθηκε στη χθεσινή του έκθεση.
Σε άρθρο του στο προσωπικό του blog, ο πρώην υπουργός Οικονομικών ζητά να παραιτηθούν όσοι έφταιξαν για τη δημοσιονομική ασφυξία της Ελλάδας και τους καλεί να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα καλεί προς μια στροφή σε μια νέα πολιτική με άμεση ελάφρυνση του χρέους και επιμένει πως πρέπει να μπει τέλος στη λιτότητα.
«Είναι ώρα να αποκατασταθεί η ελληνική δημοκρατία» λέει χαρακτηριστικά.
Όλο το άρθρο του Γιάνη Βαρουφάκη αναλυτικά:

Κυρ. Μητσοτάκης: Το δίλημμα είναι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή με την κοινωνία

«Είναι η ώρα να εφαρμόσουμε ένα πραγματικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων ώστε να βγει η χώρα από την κρίση», δήλωσε από το Ναύπλιο όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και επανέλαβε ότι πρέπει να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν πολιτική αλλαγή, να γίνουν εκλογές ώστε να έλθει στην εξουσία μία παράταξη που να μπορεί να το εφαρμόσει.Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και έβαλε το δικό του πολιτικό δίλημμα: «Ο χρόνος είπε κυλάει σε βάρος της χώρας, κυβερνά μία ανίκανη παρέα που μέλημά τους είναι η παραμονή τους στην εξουσία. Το