slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Σύρος και οι Κυκλάδες στο πλευρό της Κεφαλονιάς!


thlemarathonios kefalonia

Συγκινητική είναι για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των συριανών και των κυκλαδιτών, στον 16ο τηλεμαραθώνιο αγάπης και αλληλεγγύης που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Αιγαίο Τηλεόρασης με σκοπό τη συμπαράσταση και ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς.
Συνδιοργανωτές του τηλεμαραθωνίου είναι Σύλλογος Πελοποννησίων Σύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «Ποσειδών» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων.
Σε ζωντανή μετάδοση από την Αιγαίο Τηλεόραση, το ΖΕΥΣ TV και ΜΜΕ της Κεφαλονιάς, ο τηλεμαραθώνιος ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής με.....

Επίσκεψη και ομιλία Γιάννη Βρούτση στην Νάξο

Στη Νάξο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Ναξιώτης Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης για να τιμήσει τους δυο μεγαλύτερους Ναξιακούς Συλλόγους με την πολύ μεγάλη πρόσφορα στην Ναξιακή κοινωνία όπως είναι η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου.
Οι δυο μεγαλύτεροι Ναξιακοί Επαγγελματικοί Σύλλογοι, το Σαββατοκύριακο που....

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 17ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑΞΟΥΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σεβόμαστε την απόφαση της δικαιοσύνης.
Η δική μας καταδίκη χωρίς να έχουμε διαπράξει κανένα αδίκημα  ήταν σκληρή, άμεση και αμείλικτη: 2 φορές σε ισόβια γονεϊκή αναπηρία και 2 φορές σε ισόβια αδελφικήαναπηρία. Εμείς δεν απολογηθήκαμε, δεν συνηγόρησε κανείς για εμάς, δεν μας δόθηκε ούτε το δικαίωμα να τον αποχαιρετίσουμε. Ανεβαίνουμε καθημερινά τον Γολγοθά του  ψυχικού πόνου, της στέρησης του προσφιλούς μας προσώπου και της θλίψης που μας προκάλεσαν οι δικές τους εγκληματικές αμέλειες και παραλείψεις.

Ενοχοι με αναστολη η απόφαση του δικαστηρίου για το θανάσιμο τραυματισμό μαθητή

Με 26 ένοχους -ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ -από τους 44 κατηγορουμένους, ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η δίκη για το θανάσιμο τραυματισμό μαθητή στη Νάξο στις 20 Οκτωβρίου 2009 σε σχολική εκδρομή. οι 18 κρίθηκαν αθώοι και οι υπόλοιποι ένοχοι για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Η απόφαση του δικαστηρίου αναλυτικά:

Ο Ιάκωβος Γιακουμής θα συμπληρώσει το μεγάλο κενό που άφησε ο Νίκος Βλησίδης.

Ο κ. Ιάκωβος Γιακουμής, είναι εκείνος που θα κληθεί να ορκιστεί ως δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στη Νάξο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Βλησίδη. Ο κ. Γιακουμής, Χημικός Μηχανικός, κατάγεται από την Απείρανθο και ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2010 με το συνδυασμό του κ. Νίκου Μαράκη για την ενότητα Δρυμαλίας και ήταν τους πρώτους μήνες και ο εκπρόσωπος Τύπου της

Δημοψήφισμα: Συντριπτικό ΝΑΙ για την Υγεία σε Πάρο και Αντίπαρο! – Δήλωση Κώστα Αργουζή για το αποτέλεσμα

Η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων από το Δημοψήφισμα για την Υγεία που διεξήχθη την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου σε Πάρο και Αντίπαρο...

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ KYKΛΑΔΙΚΗΣ 17ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

 

Οι Νταβατζήδες ... ξανάρχονται!!!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Η είδηση ....
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, η τρόικα, προκειμένου να συμφωνήσει για τη δόση του Μαίου και να θέσει τα θεμέλια για το νέο δανειακό πρόγραμμα ζητάει πρόσθετα μέτρα ύψους 7 δισ. ευρώ! Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται ως πηγή κοινοτικό αξιωματούχο, το Eurogroup της Δευτέρας θα βάλει όρους στον υπουργό Οικονομικών τους οποίος θα πρέπει να δεχτεί υπό την απειλή στάσης πληρωμών τον Μάιο. 
Ο σχολιασμός ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ

Σεβασμιότατε, Κύριε Υπουργέ, Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Βουλευτά, Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,

Αγαπητοί Συνάδελφοι .
Καλωσορίσατε στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου μας. Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά ,Υγεία,

Αισιοδοξία, Δύναμη & Πίστη!

Η χρονιά που μας πέρασε αποτελεί ορόσημο για την οικονομία αλλά και εν γένει για την ελληνική κοινωνία.
Οι πληγές που αφήνει πίσω του το 2013 στην αγορά και στο εμπόριο πολύ δύσκολα θα επουλωθούν.